-
Viděla jsem ji!
NEPŘESTÁVEJ TOTO ČÍST!Ahoj.Včera-v neděli měla Miley Cyrus koncert ve Francii-v Paříži viděla jsem leták(byla jsem tam na návštěvě tety a sestřenice)když jsme šly do obchodu a já sem viděla ten leták tak jsem zešílela.a ted mám s ní fotku a 2 podpisi(2 protože jsem měla pro kamošku)ona zpívala celkem 3 písničky takové ty originální-you get the best of both worlds,make some noise,noboddy perfect.fakt válela,jo byla skvělá. *4* *4* -
-
Re: Viděla jsem ji!
Tak to máš asi hodně zazobaný příbuzný. V Paříži bych si nekoupila ani džíny, ikdybych chtěla!!!! A navíc kde si vzala lístek, nebo se Miley procházela po Paříži a zničehonic si řekla:tady udělám koncert!!!!!??? Asi těžko holka!!!!! -
hezkej pokus ale zkusilas to :D jen skoda ze ti na to nikdo nezkoci *1* too taky vzdycky rikamm joo mam strejdu v usa tetu v parizi to sem jako maly dite delala taky takze je jasny ze kecas kolik ti je ..., ja tipuju 11:D mamka ti tohle poradila nebo sis myslela ze nam vsem je 10 jako tvejm kamoskam .... jestli teda naky mas:D *15* *15* *15* -
co lžeš její lístky to by bylo už dávno vyprodaný nechlub se jo a podpis si mužu stáhnout z netu!!
-
-
AHojteee
sorry, ale nenavidim ludi, ktory odsudzuju Miley.Miley je jedno zabavne,mile dievca, ktore ma samozrejme aj svoje mensie vykyvy.to este neznamena, ze ju musite nenavidet.Hnusia sa mi tí, ktorí pisu ze ma kilo mekaupu na tvari.ked sa na nu poriadne zahladite zistite, ze ona ten makeup ani nepotrebuje.Je zlata,ma peknu cistu plet..Je pubertiacka a preto sa mozu najst aj nedostatky.Takze ak niekedy sa rozhodnete o nej napisat nieco zle, najprv sa zamyslite nad tym.
Pre mna je to jedna super baba, ktora si tu popularitu zasluzila...mam ju rada *4* -
-
Re: AHojteee
ty sji to napsala uplně skvěla mám miley strašně ráda a přesně takhle bych to i já napsala!!!
-
-
Playback!!!!!!!!
Ahoj slyšela jsem, že Miley zpívá na většině koncertů Hannah Montana na playback!!!!!! Prý, že si nepamatuje slova svých písniček!!!!!! -
-
Re: Playback!!!!!!!!
Ona na playback nezpívá neboť když si všimneš většinu písní zpívá na živo.Na většině písní vyzívá diváky aby zpívali s ní a nebo tam dá jiny slova a nebo se jí stalo uz že zapoměla slova.Jednou v životě zpívala na playback jinak fakt ne. -
-
Re: Re: Playback!!!!!!!!
ale zpívá, na playback ikdyž řekne někomu ať s ní zpívá!!!!! A změnit slova může, když tu písničku předem nahraje!!!! -
-
Re: Re: Re: Playback!!!!!!!!
vždyť jo!!!! radila bych všem kdo tady píší že nezpívá na playback tak ať si pustí pár písniček na youtube co zpívá naživo a co jsou originály, protože takhle čistě ŽÁDNEJ zpěvák NEZPÍVÁ!!!(KROMĚ PÁR PÍSNIČEK) já mám strejdu, dědu, máminýho bratrance co hrajou v kapele a ty snad poznaj co je na playback a co neni. proti miley NIC NEMÁM ALE ASPOŇ NEJSEM TAK BLBÁ ABYCH SI MYSLELA ŽE NA PLAYBACK NEZPÍVÁ, TY CO TADY PÍŠOU ŽE NEZPÍVÁ TAK JSOU PĚKNĚ VYMATLANÝ. A JE MI FUK JESTLI TENHLE KOMENT BUDETE HODNOTIT ZA PĚT ALE JÁ SEM ASPOŇ INTELIGENTNÍ!!!!
-
-
-
aj ja som to počula -
tolik písniček bych si taky nezapamatovala!!! -
-
Re: Re: Playback!!!!!!!!
no jo kdyby to neni Hannah Montana poberu vsechnu moudrost sveta
-
-
-
miley cyrus
ahoj jsem tu nová kdo si bude chtít se mnou psát tak mi odpovězte mi na příspěvek *1* *1* plís -
-
Re: miley cyrus
ahoj tak nějak se nudím pokecáš??až tu budeš tak mi kdyžtak napiš do vzkazů tvoje icko dííky *4*
-
-
mandy
Mandy na stopro neumřela !!! *13* -
-
Re: mandy
A nevíš kdo?? -
-
Re: Re: mandy
myslím že ta co byla s Miley v Londýně nebo taková ta blondýna tak teď nwm....
-
-
-
what??
a navic nema v profilu zhe by umřela... *15* -
vlasy
aww..žeru mileyiny vlasy...už si nechávam narůst svoje... *15* -
-
Re: vlasy
ahoj taky si nechávám narust vlasy :) dztak moje icq 480102069 pridej si me plsky :) pokecáme *1*
-
-
what??
cože?..zhe by Miley umřela nej kámoška Mandy..to se mi nezdá.... *7* -
hm
Miley je uuuužasná,má užasnej hlas,užasnej styl,užasnej roztomilej obličej *1*,je proste dokonalá,a moc jí fandim a HM ve filmu je prosteee peckaaa *14* *14* *15* -
:-)
Hannah Montana je nejlepší seriál a upřímně miluju její vlasy jako Miley :-)