-
Hannah Montana ve filmu
možná jí mužete stahnout zde http://www.rapidshare.com/ možná !!!!!!
ale musíte být registrovaní a mít to zaplacený *9* ale možná to tam není to vám fakt nepovim *9* -
mandy
Ne Mandy určitě nezemřela. Nedávno přidali nové video na svůj profil na Youtube. -
prosíím...
Ahoj,neví někdo,kde bych stáhla Hannu Montanu ve filmu?? Díky moc=) *4* *7* -
Mrtvá kámoška
Čau..zajímalo by mě jestli ta kámoška která zemřela Miley je ta nejlepší...myslím 'ňák mandy se menuje...nebo tak nějak....dík za odpověď -
-
Re: Mrtvá kámoška
Coze??? Miley zemrela akmoska?? -
-
Re: Re: Mrtvá kámoška
jj v Bravo Girl to tam říkala.....to je mi líto *9*
-
-
-
otazka
kdy se bude vysilat hannah montana 3 ? ??????????????????????????????????? ???????????????????? *9* -
-
Re: otazka
až na podzim protože místo Jetix tu bude Disney chanel a ten se přepne až na podzim takže nebude Jetix ale to disney..a tam bude Hannah Montana 3, J.O.N.A.S. a další..no má to být dobré ty seriály tak nevím no... *4*
-
-
otazka
kdy se bude vysilat hannah montana 3333333 ? ??????????????????????????????????? ???????????????????? *9* -
aww...
newite nekdo by bych si stahla hannu??...film...hledala sem ji vsude ale pste sem ji ete nenasla.....jo...MILEY JE BEST..xDxDxD *15* -
Nová
Ahoj som tu nová a chcem aby som mala veľa priatelov len aby mali radi miley cyrus alebo vanessu alebo selenu a moc tu nebudem chodiť asi raz za mesiac alebo raz za týden -
ne!
jo a co sš v tom případ ty???když ji nemáš rád tak sem nelez!! a nemluv sprostě!!! -
miley je nej
miley je nej herečka zpěvačka....ale mě se líbí víc jako hannah montana!!co vám? *14* -
-
Re: miley je nej
Mě teda o hodně víc když je to opravdová Miley Cyrus ale každý má jiný vkus *3*
-