Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hannah Montana ve filmu

možná jí mužete stahnout zde http://www.rapidshare.com/ možná !!!!!!
    ale musíte být registrovaní a mít to zaplacený *9* ale možná to tam není to vám fakt nepovim *9*
  • mkbh

mandy

Ne Mandy určitě nezemřela. Nedávno přidali nové video na svůj profil na Youtube.
  • luluvamp

prosíím...

Ahoj,neví někdo,kde bych stáhla Hannu Montanu ve filmu?? Díky moc=) *4* *7*
  • mooley

Mrtvá kámoška

Čau..zajímalo by mě jestli ta kámoška která zemřela Miley je ta nejlepší...myslím 'ňák mandy se menuje...nebo tak nějak....dík za odpověď
    • gabi123

Re: Mrtvá kámoška

Coze??? Miley zemrela akmoska??
      • piskot256

Re: Re: Mrtvá kámoška

jj v Bravo Girl to tam říkala.....to je mi líto *9*
  • miley-selena-demi4ever

otazka

kdy se bude vysilat hannah montana 3 ? ??????????????????????????????????? ???????????????????? *9*
    • _fans_niki_

Re: otazka

až na podzim protože místo Jetix tu bude Disney chanel a ten se přepne až na podzim takže nebude Jetix ale to disney..a tam bude Hannah Montana 3, J.O.N.A.S. a další..no má to být dobré ty seriály tak nevím no... *4*
  • miley-selena-demi4ever

otazka

kdy se bude vysilat hannah montana 3333333 ? ??????????????????????????????????? ???????????????????? *9*
  • missmartinqa

aww...

newite nekdo by bych si stahla hannu??...film...hledala sem ji vsude ale pste sem ji ete nenasla.....jo...MILEY JE BEST..xDxDxD *15*
  • leona22

Nová

Ahoj som tu nová a chcem aby som mala veľa priatelov len aby mali radi miley cyrus alebo vanessu alebo selenu a moc tu nebudem chodiť asi raz za mesiac alebo raz za týden
  • nicky0012

ne!

jo a co sš v tom případ ty???když ji nemáš rád tak sem nelez!! a nemluv sprostě!!!
  • nicky0012

miley je nej

miley je nej herečka zpěvačka....ale mě se líbí víc jako hannah montana!!co vám? *14*
    • zvonda

Re: miley je nej

Mě teda o hodně víc když je to opravdová Miley Cyrus ale každý má jiný vkus *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit