-
stop
holky ssssssssssttttttttoooooppppp
toje jedno jestly tady je lezba nebo heterosexual tak se pořát nehadejte,mír laskavě ju? -
..
pomlouval ty jsi to o ní řekl a kvuli tobě se to tady rozpoutala víš takto nesvádjte na mě!! *13* a když H to napsalo tak tak semzačali chodit lesby jo at sem chodí je to pro všecnhy ale nemusí tu dělat kolem svý orientace takový éro!!to je vše tak midejte pokoj ju?pápápá těšilo mě se s vámi hádat!... *15* *4* -
...
Hele ty nickino0012- nikdo jí tu nepomlouval- jsi fakt mešuge??? -
bludy?
bludy ne?ale pravda! -
-
Re: bludy?
nechceš už radši neříkat nic..
-
-
oni první
oni první uráželi miley jo a al.píše se miley ne maily bo jak to píšeš!!ju?? -
-
Re: oni první
mě je naprosto ukradené jak se to píše ju??
-
-
...
Ty nicky0012- víš úpřimě, vím že jsi hetero, protože kdybys byla homo, nelezly by s tebe takové bludy, které tu říkáš...pá!!! -
ví!
ví že ČR je ale nedotkne se jí to to máš pravdu ale proč tohle dělat jejím fanouškum??jo o homouších nic newm protože jím nejsem a abych pravdu řekla sem ráda\!!!pá! -
-
Re: ví!
no bud ráda to je tvá volba, ale když o nich nic newíš drž pusu!!to mi stačí, nenadávej na ně! -
-
Re: Re: ví!
ted sem ti nnadávala!!
-
-
-
..
víš nejsem tak blbá jak myslíš!!a dík že si uznala moji chyby kdyby sis přečetla tu diskuzi od začátku od těch leseb tak bysto pochopila víš já bych ti sprostě nenadávala klidně se jich zastej ale proč se zastávám miley jen já víš tobě by se taky nelíbilo kdyby o tobě někdo říkal že si lesba bo ne??tak toho my dvě pls necháme já se nerada hádám ale měla bys vědět jak to začalo víš!! *4* *7* *9* *3* *3* -
-
Co se hádáš?
Poslouchej, mám toho úpřimě dost, já přiznal že to byl vtip,jo a homosexuálové jsou normální. Takže se nevztahuj na začátek diskuze! Nikomu se tady nenadávalo, než jsi přišla ty ¨ze svými moudry. -
-
Re: Co se hádáš?
Já si myslím že homosexuálové jsou lidi jako každý jiný, ale zas je každý nemá rád, byl to debilní vtip "Mileyjeprdel" že jsem lesba, což nejsem a hned tady všichni mluví o lesboklubu, už bylo těch vtípků a hádek kvůli tomuhle tématu dost!
-
-
Re: ..
jako ty si asi nepochopila že mě o Maily nejde..mě jde o to, že urážíš homosexuály aniož o nich něco víš, jo neměli uražet Maily, ale myslíš, že se jí to dotkne..nějaká česká diskuze ona ani neví že ČR je..
-
-
??
Se vzpamatujte ku..a no a co že je tady nějaká holčina lezba, tak at je..když to tak cítí..když se jí líbí holky, je to její věc, její volba, a že jí tady nějaká 12 holčina, píše že je to hnus a tak..to nechápu, at si to myslí ale at drží hubu ne..chápete je to její věc, a at je Maily, nebo není lezba, tak je to také čistě její osobní věc!! -
normální?
normální ano ale možná pro vás pro mně ne a pro ostatní hetero.je to taky nenormálnost!!a na mým věku nezáleži bo ty jsi určitě jen o pár let starší trakže nemachruj a mě bude na konci července 13 takže stěr! *4* *15* -
-
Re: normální?
Tak poslouchej, nejsem holka ale kluk, a laskavě si nech těch svých pitomích poznámek, je to normální! a to i pro hodně heterosexuálů! prostě to nemůžeš pochopit!!! láska jako láska! Víš kolik celebrit podporuje homosexuály?! Nic o tom nevíš, tak zmlkni!
-