Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

Miley ...

Jé, ahoj, slyšela jsem, že je tu nějaká banda lesbiček...Tak jsem si říkala že zajdu, no Miley a jo, je sexy pusa, hlavně její kozičky. Kdyby nějaká z vás chtěla, tak mi plsnětě, a já vám pošlu fotky mých koziček.
  • I Love you Miley:D

ahojky ludia...já som dalšia lesba...takže Miley je moja láska...ja ju chcem...ale inak,má sexy zadok čo poviete??ne ne ona je celá sexy..úúúú... *1* *1* *1*

PS : všetky lesby kozy von!! *1*
  • Miley Cyrus

Fly on the wall je super písnička.
  • m

hej když nebudete miley pomlouvat tak my vás taky nebudem pomlouvat *1* prosím už nepomlouvejtwe
  • heatcliff

Pipina Montana

Dobrý den, všem fanouškům bych chtěl oznámit, že na kanále Blbix, startuje zítra nový seriál,: Pipina Montana, a že rozpočet natáčení stál 5 korun¨.
    • miley.the.best

Re: Pipina Montana

Já ten program jaksi nemám? Kde ho můžu sehnat? Asi nikde že? *1*
  • nevite kde bich sehnala text k poslední písničce z její desky someday.

A nechte si toho když ji nemáte rádi tak sem prostě nelezte, vždyď to nemá logiku, akorát tak ostatním kazíte dojmy.
  • nespesna

kdo

kdo já mám jít spát?
  • gabi123

Miley *6*

Ahojky!
    Ej lidicky proc se tu furt hadate?
    Miley a Emily jsou nejlepsi a tim to konci!!!
  • nespesna

blebleble

rači tady nepiš.
    • wojta_sek

Re: blebleble

jeziss ty si taky co zac nespesna *15* *15* vzdycky napises tak jedno nebo tri slova a to este samostatne ze ani nevime k cemu to patri *8* *8* podle tech kratkech vet typuju ze ti je nejvic 10 *15* *15* a to nepocitam tu kocickuuuu *15* *15* *15* v profilu bez ratsi k babicce aby te pohlidala *15* *15*
      • vininka

Re: Re: blebleble

hele nenavážej se pls do někoho koho neznáš...třeba jí je deset no a co že tam má kočku? někdo rád autíčka, panenky, něco jinýho a někdo kočky
  • simca24

Miley dabuje...

Miley v HM dabuje Pavlína Dytrtová ale ve filmu ji bohužel dabuje někdo jiný :(
    • wojta_sek

Re: Miley dabuje...

joo diky a nevis kdo dabuje jacksna??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit