Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

...

Poslouchej, než něco vypustíš z té svojí dvanáctileté pusy, přemýšlej. Homosexualita je naprosto normální, takžže se zdrž svých nadávek. Víš, je vidět že ti je 12 let. Jo a mimochodem,to vše byl vtip, žádná Miley se mi nelíbí, ani jiným...naletíte opravdu na vše... *15*
    • vininka

Re: ...

upřímně plno lidí to tu chápe že to nemyslíte vážně a děláte si legraci , ale není to moc vtipný bo já nwm no je to vaše věc, když to chcete říkat
      • vininka

Re: Re: ...

jako i kdyby tu někdo vyjádřil svojí orientaci (myslim homosexuální) tak to sice neodsuzuju, je to prostě tak daný, že ne každýho přitahuje stejné pohlaví, ale nerozmazávejte to tu pls
  • heatcliff

....

Všechny lesbičky, které tu jsou, a že je jich tu většina, prosím aby své názory vyjadřovaly naplno, za to se přeci nemusíte stydět...
  • heatcliff

....

Která z vás mi to chtěla poslat fotku???
    Víte, jsem nezkušená a potřebuji nějakou dračici, co mě zaučí...ale to jsem se rozjela, pardon,...no ale když je to diskuze lesbiček, tak tu můžu říct cokoli.
  • luida

M.J. X M.C.

Holky, dávejte si bacha na to co píšete. Myslím, že Miley je lepší než Michael, protože teď se objevil jeho duch!!!! http://tn.nova.cz/zpravy/hudba/duch-michaela-jacksona-je-zase-tady-na-aute.html to video dole, já ho tam faktis vidím!!!!
  • nespesna

no

no téda holky to hustý.
  • elis66

:-)

ojoj holky:-) tady se to rozjíždí...já jsem sice hetero...ale lidi..jiný orientace podporuju!!!musí mít odvahu jako bejk *4*
  • miley.the.best

...

Tý jo, napíšu jeden koment a rozjede se tu přiznávání orientace, jen tak dál holky *4*
    • luida

Re: ...

já su normál,ae zas jsem se poprvý cucala už ve čtyřech a ve školce!
  • heatcliff

...

Jejda, to se nás tu sešlo lesbiček! Ale jsme ráda, víte už dál nemůžu lhát, líbí se mi Myley the best- pokud chceš tak mi plsni,protože jsi , no hm, božská...Jinak aby nás tu bylo víc přizvu další kamarádky, teda ty , co jsou lesby, když je nás tu většina, nebudu sem tahat heterosexuálky...
  • SexyPusy-Miley

...Holky? tu je nejaký lesboklub?? možem sa pridať??? ja som lesba...a som rada že ňou som...a počula som že Miley...je sexy kus a tie jej kozičky?? úúúúú...tie by som rada videla...a co tá prdel...tá nemá chybu

*1* *1* *1* ....Holky posielam vám pusu *14* *14* *14* *14* *15* vy ani neviete ako som sa zbuchla do Miley *9* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Psí prdel:....chichichichi

......Ahoj Já som Miley...ak to naozaj chceš tak zavolaj...995400789...pretože já to chcem...

PS : Iba pre holky
    chichichichi *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit