-
Miley *6*
Ahojky lidicky, nevite jak dlouho jsou Nick a Miley zase spolu?
dekuju *14* -
-
Re: Miley *6*
Už spolu zase nejsou!!!! -
Re: Miley *6*
nick a miley oni spolou zase chodí??? *7* *4* *4* -
-
Re: Re: Miley *6*
jj pry jo -
-
Re: Re: Re: Miley *6*
hmm tak to je dobrý přeju jí to doufám že se nesklame jako ashley tisdale chudák! -
-
Re: Re: Re: Re: Miley *6*
no já to poprvý slyšela tak před měsícem
-
-
-
-
-
Kdo dabuje?
ahoj lidičky nevíte kdo dabuje Miley v seriálu Hannah Montana??...Samozdřejmě tady u nás...myslím tím česky..jestli někdo víte tak napiště díííky :) -
-
Re: Kdo dabuje?
jn to bych taky rada vedela uz minule se tu nekdo ptal a nikdo neodpovedel *3*
-
-
jj
Já teda souhlasím!!!!!!!! -
-
Re: jj
ok
-
-
ahoj lidi
ahoj lidi jen chci rict a to vite ze miley je nejlepsi a myslim ze vetsina souhlasi *4* -
koncert
ahoj lidičky newite někdo prosim vás jestli náhodou miley bo hannah nechystá koncert v praze bo někde v ČR moc by mě to zajímalo díky předem!! *4* -
-
Re: koncert
zpívá dobře ale hereckýho talentu moc nepobrala.. dost přehrává, ať se radši drží u zpívání, herectví jí nejde *1* *9* -
-
Re: Re: koncert
náhodou herectví jí de fil i seriál hannah montana jsou fakt best a ona to tam hraje hezky a i vtipně a samozřejmě v tom sebou souhlasím zpívá doopravdy pěkně ale hraje taky je dobrá ve všem! *14* -
-
Re: Re: Re: koncert
ona je komička, takže musí dělat xichty atd
-
-
-
Re: koncert
nn do čr se ubeec zatiim nechysta max do Londyna,Dublinu a Manchastru -
-
Re: Re: koncert
hm to je škoda já v bravu četla že se dají vyhrát lístky!!hmm tak ale díky a až se bude chystat tak mi dej pls vědět díky si hodná!! *4*
-
-
-
emerson
prihlaste se na emreson hatcher a pridejte se do klubu pls -
heazydecay
a ví někdo icq nebo něco takovího na miley -
-
Re: heazydecay
jj -
-
Re: Re: heazydecay
jejda ničemu takovýmu nevěřte to určitě nejsou pravé kontakty na Miley
-
-
-
heazydecay
miley mam moc rad *14* *1* *14* -
miley
miley je super zpevacka . videli jste nekdo hannah montana the movie . je to fakt bomba *14* *4* *3* *3* *14* -
-
Re: miley
nee asi uz pred 3 mesicema v anglii a tady az ted -
Re: miley
jj uz 3
-
-
není
no ten blog až tak hezký není. -
-
Re: není
hele koliik ti vubec je?? pripadas mi tak na devet?nespesna? *1* *1* urcite te este pres prazdniny hlida babicka???? na 100% no rekni *15* *15* *15* *15*
-