Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • da.po

Love Miley

*14* *14* *14* *14* *14* Miley is the beeeeessssssssssssssstttttttttttttttttt... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Blog

http://love-miley-style.blog.cz/
  • luluvamp

ÚVAHA

Já vůbec nevím,proč to tady řešíte!!!Co vy o tom víte?To,že jí máte rádi neznamená,že to není mrcha první kategorie! Ted mi tady všichni~její bláznivý fanoušci budete psát,abych šla někam...ale zkuste se zamyslet,že by na tom trocha pravdý být mohla! A ty kecy,který jsou na tom blogu dole,který údajně sama napsala,jsou naprosto debilní!! Ona sama je debilní! Ano,líbí se mi její písničky...ano,je hezká...ale to je vše!!A jak tady někdo píše,že nikdy nemůžeme dosáhnout toho,čeho ona...tak to je sice pravda,ale kdyby jí všude neprocpali rodiče a nestáli za ní...byla by to nula,jak tady píšete,že jsme my,ti kteří jí pomlouváme!!Tak,já myslím,že to s Miley bude stejné,jako třeba s TH....dřív je všichni žrali a kde je jim ted konec...?! A ještě~>Miley nesahá Michaelu Jacksonovi ani po kotníky!!!!!!! *13* *3* *1*
    • vininka

Re: ÚVAHA

dobře je možná pravda, že se Miley vždycky nechová dokonale, ale to je její věc a navíc když ses ptala co o ní víme tak co o ní víš ty? my tam s ní nežijeme a rodiče jí neprocpali, možná měla ze začátku štěstí, že její táta byl zpěvák, ale ted si rozjela karieru sama za sebe a nikdo jí v tom nepomáhal ....michal je dobrej netvrdim, že ne , ale každej má jinej styl jinýho oblíbence Michael byl na vrcholu dřív ted je u lidí spíš u mladých Miley
      • luida

Michael x Miley=blbost

A kdo že tu vede v návštěvnosti nad milion!!!!!!???????? M.J.!!!!!!! A kolik má Miley prodaných alb:???? M.J. jich měl 750 000 000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jenom Madonna má 200 000 000!!!!!! Dobře on byl na scéně dýl. Nikdo na něj NIKDY mít NEBUDE!!!!!!! Když Miley splete v choreografii krok zmlátí jí táta?????? NE!!!! Bojuje Miley za spasení světa???? NE!! Michael natáčel klip v Riu a šli po něm všichni brazilští gangsteři, jenom proto aby svět neviděl guvernérovu neschopnost poskytnout lidem domov!!!(Mimochodem klip They don´t care about us) Mám mIley celkem ráda, ale jen její songy, MĚ připadá nějak hloupá!!!!! A co tím chcete říct, že Miley je pro mladý???!!!! To , že Michaela poslouchaj 50letý babičky a Miley třináctky v pubertě????!!!!!! To teda NE!! Mě je 15, jsem puberťačka, svýho bejvalýho nesnáším(ale nevytrubuju to do světa, abych měla pozornost, každej mě litoval a ho nenáviděli) ale Michaela zbožňuju a chtěla jsem jednou ho vidět live, ale nepodařilo se!!!! A to mě hrozně mrzí!! Koukněte se na jeho rozloučení a uvidíte, kolik lidí ho nadevše milovalo a uctívalo!! *9* Toto si píšu jen tak, pro mě Miley není nejlepší, pro mě je ON megahvězda 1. velikosti!!! A miley s ním NEMŮŽETE srovnávat!!!! Nechte tady těch hádek, že Miley sahá Majkýmu nad hlavu at. On zemřel!!!!!! Až umře Miley(já už tady nemusím být), tak ráda do její diskuze napíšu: Byla to super zpěvačka a poslechnu si občas nákej song!!! Ale král popu je král popu!!! A svět po něm stále truchlí!!!!! I will never forget you, Micael!!!! *9*
        • vininka

Re: Michael x Miley=blbost

Dobře mě je taky 15 a uznávám, že Michael byl skvělej kámoška je stejně stará a taky ho zbožnuje....nechci mu brát slávu ani to jakej byl ....byl opravdu dobrej jak zpěv, tak názor, pohyby ....jenom chci říct, že ted hodně teenagerů fandí Miley....
          • luida

Re: Re: Michael x Miley=blbost

možná ji teenageři mají rádi, ale oni nečtou zprávy od kritiků! Oni totiž tvrdí, že Miley Cyrus je špatný příklad pro dnešní mládež!!!!! Píší např. Že Miley se rozešla s klkem, vytroubila to za účelem, aby ho nenáviděli! Přiživovala se do 16 na úspěchu svého otce a do teď se prý ještě nepostavila na vlastní nohy! Fotí provokativní fotky, jak nahá, tak s provokativním výrazem.
            • vininka

Re: Re: Re: Michael x Miley=blbost

no am ty fotky se už probraly ne? provokativní výraz....kdyby nebyla slavná tak si nikdo toho nevšímá, tolik holek a mladších fotí horší fotky, ale jí za to lidi odsuzují...jo možná to kritika píše, ale mě osobně se líbí a myslim, že má hudební sluch a tolik svýho rozumu, abych si dělala obrázek o někom sama ....jo fotí fotky, ale zpívat umí.....podle mě se postavila na nohy už dávno sama, a dokud nehrála v Hannah tak o ní skoro nikdo nevěděl, ale v seriálu hrála tu roli sama a nehrál za ní táta a písničky taky nazpívala sama, její táta jí pomáhal, ale kterej by to neudělal pro své dítě ne?
          • luida

Re: Re: Michael x Miley=blbost

no jo, ale uvažuj M.J je mrtvej a slávu má teď jenom on! Hlavně, že se o něj předtím nikdo nestaral a teď ho všichni milujou a je nad Miley.
            • vininka

Re: Re: Re: Michael x Miley=blbost

lidi ho milovali i předtím, jen to nedávala vština tolik najevo....měl plno skandálů a hodně lidí tomu věřilo.....jsou lidi, kteří ted po jeho smrti chtějí dokázat jak ho milovali(a nemusí to být vždycky pravda) .....s kámoškou jsme se o tom bavily, že bulvár dokáže celebrity pošpinit a lidi tomu věří, dobře je to jejich práce, ale někomu zničí život....viz MJ .....a Miley mám ráda, proto se jí zastávám....jí taky bulvár a lidi ubližují....
        • luida

Re: Michael x Miley=blbost

oprava poslední věty: I will never forget you, Michael!!!
      • usjarca

Re: Re: ÚVAHA

tak to s tebou naprosto souhlasím kdyby ji měla ráda tak až takhle závistivě by nemluvila,je pravda že michal byl dobrej byl velice pohybově nadaný(a to nejsem jeho fans)ale takhle by zase mluvt nemusela,mluví jak kdyby ji opravdu záviděla
    • mishel1167

Re: ÚVAHA

jako ja ti to reknu tak on Michael Jakson je dobrej ale proste je upa jedno kazdyho je vec koho ma oblibenyho a td. PS:taky se nad tim zamysli *4* *3* *1*
  • Blog

ahooj tdy mate muj new blog davam tam dycky upa cerstve poznamky Miley z Twittru tk se kouknete budu moc rada *3* http://love-miley-style.blog.cz/
  • hghjzhi

koukně te se na tohle
    http://www.stream.cz/video/3 22038-dokument-o-michaelu-jacksonov i/0
  • nespesna

ano

jo ten blog je fatk hezký a ty fotky taky.
  • hilarynka125

Web o Miley

Ahojky jukněte plsky na muj blog
    www.konicek125.blog.cz je o miley díííky moooooc =))))♥♥♥
  • nespesna

jo

žádné drby
  • m

Kdybyse nečetli ty drby v bravu, dívce atd. , tak by to bylo mnohem lepší. teď mluvím samozřejmě o těch co někde přečetli že chodí domů opilá. A abych nezapomněla Miley je nejlepší!!!
    • 12mileynka12

Re: m

myslim ze to psali v top divce tedka nevim ale je nejlepsi
  • 12mileynka12

ehm

hele ty petrap jako co se do me montujes
    • wojta_sek

Re: ehm

hele ty 12mileynka12 co tady roznasis drby *1* *8*
      • 12mileynka12

Re: Re: ehm

ehm jako treba jaky *9*
        • wojta_sek

Re: Re: Re: ehm

jako ze chodi domu opila taky tady tedka muzu neco zacit roznaset i kdyz to neni pravda *8* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit