-
jj
jojo kazdej kdo ma uspech a penize se meni,to neni nic novyho.Ja bych se asi taky zmenila a kdo ne, ze??? -
sláva
Čau lidi já si teda myslim že když se člověk proslaví taže začne blbnout já to nemohu posoudit protže nejsem slavnej ale když to porvnáme s jinejma celebritama tak si vemte že skoro každy se stý slávy zblázní a dělá kraviny napříkald michael když se stal slavný tak aby byl jako běloši tak si udělal plastyky atd což myslim že udělal kravinu jako černoch byl normální ale celkem pěknej a nakonci života co zněj zbylo *9* -
-
Re: sláva
Michael se nechal vybělit, protože byl nemocný! Měl nemoc zvanou Vitiligo(u cernocha zacíná blednout)
-
-
Miley
Dneska jsem viděla Hannah Montanu...ona je úpa skvělá...Miluju Miley!! <3 *4* -
ona?--->bestovni
miluju ji upe mooc ona-->nejlepsi.. *15* *14* -
SOUTĚŽ
Ahoj fanoušci Miley Cyrus-podpořte svojí hvězdu v soutěži o nejkrásnější herečku a to přímo tady
http://parketa.blog.cz/0907/nejhezci-herecka-1-kolo#komentare stačí dát hlas v anketě *3* -
-
lilien
ahoj miley ty moc dobre spivas a mas uzasny hlas dokonce jsi lepsi nez farna ja ti reknu jedno ta vanesa hugnes je teda velka pica ze tak ahoj -
-
Re: lilien
Jsem ráda že máš ráda Miley,a le ona to tu nečte a navíc nemusíš se vyjadřovat sprostě, stačí třeba napsat, že nemáš ráda Vanessu ...
-
-
-
já to psala
já to psala celou dobu že s tou jejich orientací jsou trapný!!díky že to vasdí více lidem než mě!
*14* -
andrejka
ja to o tehypoglykemii psala jen proto ze to miley v zivotopise..! -
-
Re: andrejka
Kdyby ji Miley měla, tak by to uz rekla snad vsem, ale já to nikde neslyšela(Miley má totiž ve zvyku všechno, co se jí stane vytrubovat do světa).
-
-
mate face
hejjj kdo zvass tady maa facebook??? a kdyztak jakej nebo si ho udelejte *5* -
ycvnmsfhn
je pravda ze Miley trpí hypoglykémií (vážnou chorobou podobnou cukrovce)..:????? *9* -
-
Re: ycvnmsfhn
milánku! hypoglykémie je záchvat z nedostatku cukru, který máš až když cukrovku máš! Já to musím vědět, když mám cukrovku!!! -
-
Re: Re: ycvnmsfhn
jé tak to mě osobně je líto, teda nechci nějak litovat, ale vim, že jí má známá...
-
-
-
Hannah
jo mate pravdu uz se nehadejte a mate nekdo icq na Miley Cyrus jako uz jedno mam ale newim jestli to je pravy -
-
Re: Hannah
kazdy rozdava nejaky icq atd takze skoro vsici se za ni vydavaji vam to nedoslo -
-
Re: Re: Hannah
jj mili došlo a proto ho ani nechci *13*
-
-
Re: Hannah
V USA icq nemají takže máš asi špatný ...
-