Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nespesna

no

já du spát. *8*
  • nespesna

usb

přes uesb ?stým já nedělm.
  • Miley

Je kouzelná. Muck Miley. *4*
  • miley11cyrus

jj

ahoj neznáte někdo stránky kde se dá přes usb kabel stáhnout hudbu nebo video hoedown.....od miley cyrus???
    • vininka

Re: jj

když si to stáhneš do počítače třeb z mp3s.nadruhou.net tak ti to pak přes kabel pude ne?
  • nespesna

nevím

tak to nevím
  • nicky0012

ahok

halo prosím vás kdy bude mít miley cyrus alla hannah montana koncert v praze??a kdy se začnou asi tak prodávat lístky díky mooc pokud newíte přesnej datum neva ale tak přibližně ju?díky fakt mooc! *14*
    • vininka

Re: ahok

já se ted koukala na rozpis jejích koncertů teda myslim, že to byl on a v praze tam vůbec není ......ani nwm jestli by zavítala do ČR
      • piskot256

Re: Re: ahok

To já nwm!!Jestli tu Miley Přijede!!Ale pochybuju!!Ale psali že bude mít turné po Evropě tak nwm!!
  • nespesna

ghc

ach jo.
  • 12mileynka12

blog

ale na jednom blogu jo vis jo to s tim icq mae asi pravdu vole nejaka krava na osobnostech mi napsala hi i miley cyrus a jeste tam mela cgyby no neni to trapny
    Psal nikdo na ten skype smiley-miley3 ??? protože ona si začala blokovat ty uživatele a skoro sem se jí nemohla dopsat a prej nák ji nikdo píše že ji vyhrožujou nebo něco takového!!! teda jako anglicky moc neumim ale překládám si to na internetu ..... ale miley je dobrá a ty fotky?? nevim nevim , co to miley dělá?? nechci jako aby ji dali výpověď ale příde mi že se miley hodně změnila v takovou hvězdu .... na youtube.com tam bylo video ona nák ukradla fotografovi foťák !!!! a on ji vzal IPhone :-) ale jinak furt budu a budu milovat miley furt...
    • zvonda

Re: skype

Až na to že ona mu ho neukradla ale navzájemsi ho půjčily! takže si to příště radši pust 5× *3*
    • miley11cyrus

jasně já ale i jsem sní mluvila teta mi to překládala ale neuměla moc psát anglicky dělala chyby a mluvila jsem s ní ale myslím že si s nás dělá někdo srandu to není ona myslím.........včara jsem s ní mluvila ale myslím že to ona není......... *9* *9* *9*
      • 12mileynka12

Re: Re: skype

vsici si z nas delaji prdel si myslis ze y si s nama jen taky psala na email mozna jo ale na icq nwm *4* *16*
        • vininka

Re: Re: Re: skype

myslim, že taková celebrita určitě nenechá svůj skype nebo číslo nebo cokoli osoního jen tak a vybavovat se s každým navíc bys to poznala po hlase, sle ona nen skoro ani na myspace
    • lost.romankaaa

ja si myslim ze je porad maximalne super, akorat pod natlakem :) na Twitteru ma porad super hlasky
    • piskot256

pošli mi to video pls ona mu to ukradla?
      • Re: Re: skype

dej sem prosim odkaz na to video
        • 12mileynka12

Re: Re: Re: skype

tady je http://www.youtube.com/watch?v=JTOC gkvJ03c
          • vininka

Re: Re: Re: Re: skype

no tak upřímně ta adresa už je zrušená
      • 12mileynka12

Re: Re: skype

ja to videla
  • nespesna