-
no
já du spát. *8* -
usb
přes uesb ?stým já nedělm. -
Miley
Je kouzelná. Muck Miley. *4* -
jj
ahoj neznáte někdo stránky kde se dá přes usb kabel stáhnout hudbu nebo video hoedown.....od miley cyrus??? -
-
Re: jj
když si to stáhneš do počítače třeb z mp3s.nadruhou.net tak ti to pak přes kabel pude ne?
-
-
nevím
tak to nevím -
ahok
halo prosím vás kdy bude mít miley cyrus alla hannah montana koncert v praze??a kdy se začnou asi tak prodávat lístky díky mooc pokud newíte přesnej datum neva ale tak přibližně ju?díky fakt mooc! *14* -
-
Re: ahok
já se ted koukala na rozpis jejích koncertů teda myslim, že to byl on a v praze tam vůbec není ......ani nwm jestli by zavítala do ČR -
-
Re: Re: ahok
To já nwm!!Jestli tu Miley Přijede!!Ale pochybuju!!Ale psali že bude mít turné po Evropě tak nwm!!
-
-
-
ghc
ach jo. -
blog
ale na jednom blogu jo vis jo to s tim icq mae asi pravdu vole nejaka krava na osobnostech mi napsala hi i miley cyrus a jeste tam mela cgyby no neni to trapny -
Psal nikdo na ten skype smiley-miley3 ??? protože ona si začala blokovat ty uživatele a skoro sem se jí nemohla dopsat a prej nák ji nikdo píše že ji vyhrožujou nebo něco takového!!! teda jako anglicky moc neumim ale překládám si to na internetu ..... ale miley je dobrá a ty fotky?? nevim nevim , co to miley dělá?? nechci jako aby ji dali výpověď ale příde mi že se miley hodně změnila v takovou hvězdu .... na youtube.com tam bylo video ona nák ukradla fotografovi foťák !!!! a on ji vzal IPhone :-) ale jinak furt budu a budu milovat miley furt... -
-
Re: skype
Až na to že ona mu ho neukradla ale navzájemsi ho půjčily! takže si to příště radši pust 5× *3* -
jasně já ale i jsem sní mluvila teta mi to překládala ale neuměla moc psát anglicky dělala chyby a mluvila jsem s ní ale myslím že si s nás dělá někdo srandu to není ona myslím.........včara jsem s ní mluvila ale myslím že to ona není......... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: skype
vsici si z nas delaji prdel si myslis ze y si s nama jen taky psala na email mozna jo ale na icq nwm *4* *16* -
-
Re: Re: Re: skype
myslim, že taková celebrita určitě nenechá svůj skype nebo číslo nebo cokoli osoního jen tak a vybavovat se s každým navíc bys to poznala po hlase, sle ona nen skoro ani na myspace
-
-
-
ja si myslim ze je porad maximalne super, akorat pod natlakem :) na Twitteru ma porad super hlasky -
pošli mi to video pls ona mu to ukradla? -
-
Re: Re: skype
dej sem prosim odkaz na to video -
-
Re: Re: Re: skype
tady je http://www.youtube.com/watch?v=JTOC gkvJ03c -
-
Re: Re: Re: Re: skype
no tak upřímně ta adresa už je zrušená
-