Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hanininka

ahoj mam od tebe samolepky denik hanni monthany a tricko jsi fakt super *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Provokativní fotky??

Prominte, ale můžete mi někdo říct, co je na tech "provokativních" fotkách provokativního?? To jako když má Miley kratasy a klečí na židli tak je to provokativní?? Ten bulvár je ale trapnej!! *16*
    • 21.4.1993

Re: Provokativní fotky??

ja si myslim ze na nich neni vubec nic provokativniho..Miley to tam slusi..
  • 12mileynka12

umrel

hele lidi jak umrel michale jackson tak si ho vsichni pridavaji do fanclubu
    • nika97

Re: umrel

Jn mili máš pravdu *15*
    • Re: umrel

aspon neni miley první *15*
      • wojta_sek

Re: Re: umrel

to neee to bude zase za rok az na jacksona vsichni zapomenou to se teprve budu smat ja tobe zdravim trupko
        • Re: Re: Re: umrel

No nevim jestli ně něho někdy zapomenou na Beatles ve ,kterých skoro všichni umřeli taky na ně lidi nezapoměli.
      • Re: Re: umrel

To mě naštavlo ,že Miley neni první chi a,by byla to nejslavnějeíš celerbita.
  • hannahas

Miley je nej

Mileynka je prostě nej celebritka *3* je v poho odpovídá paparazzům normálně se fotí s fanoušky dáva v poho autogramy je prostě v poho podívejte se na jiné celebrity které to nezvládají *15*
  • kontak?

Lidi proberte se už jednou.Ste jak maly děcka,no asi pořad ste.... Fakt si myslite že ty všechny kontakty jsou na ni?? Někdo si z vas děla prdel.......zamyslete se nad sebou!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *13* *13* *13*
  • hh

nejlepší miley
  • Nick+Miley??

Heledte, jak je to teda s Miley a Nickem (JONASEM)...někdo pořád píše, že spolu něco mají..nekdo, že ji Nick už nechce vidět...tak já nevím :D
    • Re: Nick+Miley??

mno já jsem se dívala na nowé foto jak se tam líbají!!a wideo jak byly spolu v Savannah!!tak nwm mno!!ale Miley furt něco píše na Twitter o Nickovi tak fakt nwm!!
      • Re: Re: Nick+Miley??

já sem akorát nedávno slyšela, že i když chodí s Justinem, tak říká, že pořád miluje Nicka jonase, ale nic jinýho nwm......ale bulváru bych moc nevěřila
      • wojta_sek

Re: Re: Nick+Miley??

joo tak mi teda dej odkaz na to video to taky muzu rict takovy drby
  • maplestory

kdo ma pls ten icq na emili plsss piste sem txthxthx *1*
  • miley cyrus

miley je nejlepší jupí *14* *14* sicenení první v top ten ale to neva *1* *1* *1* *14* *14* *14*
    • nik011

Re: miley cyrus

to asi tezko je 2.
    • zvonda

Re: miley cyrus

Vždyt je v top ten a je druhá! *13*
  • Lili

hele lidi nechci vas otravovat ale chci se zeptat jestli nemate nebo neznate icq nebo z ceho si pise Emily Osment diky..
    Pisne te mi plss na icq 353841211 *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit