-
hanininka
ahoj mam od tebe samolepky denik hanni monthany a tricko jsi fakt super *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Provokativní fotky??
Prominte, ale můžete mi někdo říct, co je na tech "provokativních" fotkách provokativního?? To jako když má Miley kratasy a klečí na židli tak je to provokativní?? Ten bulvár je ale trapnej!! *16* -
-
Re: Provokativní fotky??
ja si myslim ze na nich neni vubec nic provokativniho..Miley to tam slusi..
-
-
umrel
hele lidi jak umrel michale jackson tak si ho vsichni pridavaji do fanclubu -
-
Re: umrel
Jn mili máš pravdu *15* -
Re: umrel
aspon neni miley první *15* -
-
Re: Re: umrel
to neee to bude zase za rok az na jacksona vsichni zapomenou to se teprve budu smat ja tobe zdravim trupko -
-
Re: Re: Re: umrel
No nevim jestli ně něho někdy zapomenou na Beatles ve ,kterých skoro všichni umřeli taky na ně lidi nezapoměli.
-
-
Re: Re: umrel
To mě naštavlo ,že Miley neni první chi a,by byla to nejslavnějeíš celerbita.
-
-
-
Miley je nej
Mileynka je prostě nej celebritka *3* je v poho odpovídá paparazzům normálně se fotí s fanoušky dáva v poho autogramy je prostě v poho podívejte se na jiné celebrity které to nezvládají *15* -
kontak?
Lidi proberte se už jednou.Ste jak maly děcka,no asi pořad ste.... Fakt si myslite že ty všechny kontakty jsou na ni?? Někdo si z vas děla prdel.......zamyslete se nad sebou!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *13* *13* *13* -
hh
nejlepší miley -
Nick+Miley??
Heledte, jak je to teda s Miley a Nickem (JONASEM)...někdo pořád píše, že spolu něco mají..nekdo, že ji Nick už nechce vidět...tak já nevím :D -
-
Re: Nick+Miley??
mno já jsem se dívala na nowé foto jak se tam líbají!!a wideo jak byly spolu v Savannah!!tak nwm mno!!ale Miley furt něco píše na Twitter o Nickovi tak fakt nwm!! -
-
Re: Re: Nick+Miley??
já sem akorát nedávno slyšela, že i když chodí s Justinem, tak říká, že pořád miluje Nicka jonase, ale nic jinýho nwm......ale bulváru bych moc nevěřila -
Re: Re: Nick+Miley??
joo tak mi teda dej odkaz na to video to taky muzu rict takovy drby
-
-
-
maplestory
kdo ma pls ten icq na emili plsss piste sem txthxthx *1* -
miley cyrus
miley je nejlepší jupí *14* *14* sicenení první v top ten ale to neva *1* *1* *1* *14* *14* *14* -
-
Re: miley cyrus
to asi tezko je 2. -
Re: miley cyrus
Vždyt je v top ten a je druhá! *13*
-
-
Lili
hele lidi nechci vas otravovat ale chci se zeptat jestli nemate nebo neznate icq nebo z ceho si pise Emily Osment diky..
Pisne te mi plss na icq 353841211 *3*