-
miley je good
Miley je skvělá a mám ji ráda, akorát mě někdy štve jak se pořád v Hanně Montaně ksichtí těma jejíma obličejama:( an ebo jak má pořád fotky v plavkách a ukazuje se tam skoro nahá:( *7* -
Ahoj
Ahoj lidi, "Majký" předběhl "Majlí", ale i když mám oba stejně ráda, mám radost, že i když je "Majký" po smrti, tak je oblíbencem ČR. *3* -
---
ten kdo říká že miley neumí zpívat tak je blb protože nato že jí je 16 toho dokázala až až dejte na youtube vaší písničku nebo videoklip jak zpíváte at se můžem zasmát jo *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* neříkám že já umím zpívat jako umím ale Miley bych se nevyrovnala a myslím že ani vy ne -
mileynin skype zveřejnila na twitter .com : smiley-miley3
*3* -
-
Re: skype
to se mi nechce nějak věřit že Miley má Skype!!bo smiley-miley3 nwm nwm mno uwidíme -
-
Re: Re: skype
na twiiter.com byl a miley je v poho ale nepíše neustále třeba jednou za 5 dní mi napsala hi , i am fine .... jako ale já si sní jednou psala a ona mi posílala takový lehtiví fotky !!! a i skoro nahý (katastrofa)
-
-
-
Michael
A už je to tu, Michae předběhl Miley v návštěvnosti.. ale je to jenom návštěvnost tak nebudte sklamaní a přejte mu to *3* -
smutné
tomuselo být smutné -
nej spevačky
Miley Cyrus je nej spěvačka líbí se mi její film hanah montana ve filmu tam se mi chtělo skoro brečet ale nestalo se ahoj *14* -
-
Re: nej spevačky
jo mě taky xD
-
-
kouknu
to se kouknu. -
Videa
Dívala jsem se Miley na videa a nejvíc mě zaujalo 7things-spoof. To o čem tam zpívá je pravda. Všechny tyhle šílenosti(holení nohou, podpaží, málo jíídla, zkrášlování...) děláme pro kluky!!!!!! Sice to nezpívá Miley, ale je to super video!!!!!!!! -
-
Re: Videa
no to teda neni a VanetianPrincess pravdepodobne trpi stihomanem blbecku *9*
-
-
koza
hrozne to je, neda se poslouchat jenom kvoka xDD..to neni talent to je noční můra všech dob tahle nafintěná popová kravička!!
tohle je aspoň hudba
http://www.youtube.com/watch ?v=1QP-SIW6iKY
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: koza
nakej vesnican leze sem na stranky svihej pryc *1* -
Ježiši, ta tvoje zpičená Metallica!!!!!!! -
-
Re: Re: koza
Fůj metal!!! Nej je Hip Hop!!! Jinak Miley je suuupeeer. -
Re: Re: koza
poser se
-
-
Hele sorry ale nefintěná jsi tu jenom ty.. A zpívat umí, dej na youtube.com svoje videa kde zpíváš a to se zasmějeme *3*
-