Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neeeeeeeej

miley je naprosto uzasna herečka, zpěvačka i jako člověk, je muj vzor. *4* mám jí moc ráda *14*
  • nespesna

ne

Já žadnou neznám skusto v odkazech. *3*
  • propsím

Ahoj nezná někdo nějakou stránku kde se s ní mužu psát jsem její fanoušek prosím poredte
    • Re: propsím

kdyz si za 8 stovek rocne zaplatis www.mileyworld.com , tak si s ni muzes psat a je tam i veochat .... vcera v sedm vecer (v 1 v noci) jeden mela akorat cekam az jim dojde tech 8 stoveeeeek :D
    • Miley

Já jsem na Hannah Montana the movie už byla je to super film.Mám ji taky ráda a připadá mi že jako Miley je lepší. *14* *14* *14* *14* *15* *5* *4* *13* tak čau
  • nespesna

dobrá

Ahoj Miley je celkem dobrá. *4*
  • CO?

Co že jsi to říkala?ono s ní něco je?
  • gabi123

Miley *6*

Miley je uzasna,je to porad muj vzor, ale posledni dobou zacinam mit vice rada Emily Osment. Ona je takova prirozena a skromna. Ale Miley mi pripada cim dal vic jako dalsi hvezdicka,ktera pujde za chvili do kytek. Mrzi me co se s ni deje,ale snad se z toho vyhrabe protoze je muj vzor a lafuju ji *14* *14* *14*
    • Re: Miley *6*

miley byla taky muj vzor ale ted to sní de fakt z kopce slyseli jste o tom jejim nevlastnim brachovi. hruzzzza *7*
      • piskot256

Re: Re: Miley *6*

jo hej to mě taky překvapilo to stím jejím nevlastním bráchou!!to jsem teda od nich nečekala!!Hlavně od té její mamky Tish!!mrzí mě to!! *9*
    • Re: Miley *6*

ano já s tebou naprosto upe souhlasím taky miley mam rada ale radši už ted lilli on je taková veselá a tak mno co se dá dělat *14*
  • miluju jí

ahoj to číslo jaké jsem sem dala je na její mobyl... ale musíte mít udělané volaní do zahraničí,,,aby se i onas s vami mohla spojit...
  • brutus7

..........

Podle mě je Miley Cyrus skvělá herečka a zpěvačka,ale nechapu lidi ,kteří tady píší ja jí miluju a šílí s ní.Za prvé ji vůbec neznají.A na víc je to normalní holka akorát že je slavná zkuste se zamyslet jak by ste se cítili na vystoupení a někteří šilenci tam křičí Miley já tě miluji.
    • Re: ..........

je fakt ze slavny osobnosti jsou taky lidi *4* *4* *4* *4* *4*
  • jjjjjjjjjjjjjjj

Máš pravdu je nejlepší zpěvačka kterou znám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14*
  • smiley1

Komentář

JENEJLEPŠÍZPĚVAČKACOZNÁM!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit