-
jj
ja pls jo a mas na ni email ten bych chtela taky dekuu moc a fakt se dala teda dohromady jo a co selena *3* -
-
Re: jj
no se selenou se rozesel uz davno....no hele jako tak mejlu ma hodne...ale cislo ti ted dat muzu 8182373568 a mas prosim to jeji icq??? -
-
Re: Re: jj
jako to je jaký číslo? mobil? icq? nebo...? -
-
Re: Re: Re: jj
Sorry ale já tady to icq nechci rozhlašovat.. -
-
Re: Re: Re: Re: jj
proc? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jj
protože nechci aby jí psal každý *1* pak by neměla čas na mně *4*
-
-
-
-
-
-
miluju jí
ahoj lidi... víte, že Mil se zase dala dohromady s Nickem Jonasem??? právě jsem si to přečetla na jejím myspace.com..-
to je dobre....
jo lidi chcete cislo na Miley??? mam ho primo od ni... -
-
Re: miluju jí
to by mě zajímalo na jakym myspace já to nikde nenašla jakej máš myspace miley? *3* -
miley je na jejim twitteru kazdej den , s nikim se tam nebavi , asi jenom s tema fanouskama ktery zustanou dlouho do noci na netu .... a s nikim nechodi (to by o tom psala ... wm to ptoze tam na tu stranku pise i co se v ty knizce deje , o nataceni jejiho new filmiku "LAST SONG" a taki o tom jak negde na zrcadle rozplacla mouchu - byl k tomu i obrazek fuj .. *YUMM YUMM*) ! ted zrowna cte knizku "Identical" esli vas to zajima , btw -> ja nejsem jeden z tech stastnejch fanousku ktery si s ni pisou :(:(:( -
-
Re: Re: miluju jí
PS : mileyina segra (myslim brendi) pise ze ani jedna z nich myspace , bebo nebo facebook ( brandi : getting a ton of replies asking: and miley and i both ONLY have Twitter. no facebooks, no bebo, no myspace)
YAY MEEEE *1*
-
-
ahoj prosím poslalabys mi její myspace.com,a email to číslo která tam je to je její ???na mobil ??? -
-
nevim asi si to tu teď asi nepřečteš ale její myspace= www.myspace.com/mileycyrus
-
-
fakt od ní? -
-
kdes ho vzala a jak?já mám icq asi 3 a není ani jedno asi její jaký na ni máte,
-
-
-
icq miley
cau vy mate icq miley,mohli by jste mi ho nekdo dat?moc prosim -
Nevěřil jsem
Ahoj hele já jsem zkusil to Icq Miley a přijde mi jako by to vážně psala ona.. přijde mi to až moc SUPER a pořád tomu nemůžu uvěřit... ale snad je to ona... *14* -
-
Re: Nevěřil jsem
nn neni to ona ... psala sem si s ni taki a taky s nickem jonasem a ptm prohlasili ze se milujou a ze se spolu vyspej ......... arekli to prede mnou -> takze pochybuju ze je to prava Miley , teda jetli ma Miley vubec icq vo cemz se teda da pochybovat taki mno ..
-
-
usb
nevíte někdo kde se přes usb kabel dá stáhnout do mobilu písnička miley cyrus Hoedown Throwdown,??díky *3* -
-
Re: usb
treba pres mp3.nadruhou.net -
Mělo by to jít tady http://www.mp3stahuj.cz/index.php?page=download&akce=prehravac&id=37438 *4* -
máš icq? mám jí v počítači...
-
-
hahaha...zase nějaka mala holčička se vydává za Miley...bože muj *1* *1* *1* -
-
miley
ahoj miley *1* *1* *3* *5* *14* *4* *3* *9* *4* *15* *15* *8* -
Re: icq
jo aji na emailu i icq -
Re: icq
jaká?
-
-
miley cyrus
já mám miley icq ale někdy mi dělá problém převést do češtiny to co mi píše ale jinak Miley je super mám jí moc ráda :)a prosím nemáte někdo icq na emily osment ??? *4* -
-
Re: miley cyrus
PROSIM DEJ MI HO ? *5* *5* -
Jste tak blbý, že si fakt myslíte že máte její icq???!!! To si zvás jen někdo dělá pořádnou prdel s jménem miley cyrus v profilu. Fakt iteligence toto *5* -
Prosím mate icq od Miley Cyrus *9* *9* *9* *9* *9* prosím. -
nikol007: ahojik bohuzel na emily osmet nemam ale nemohla by si mi napsat na lide? mam tam profil maiooreiro....prosim napis mi vzkazem na lide icq miley cyrus??? prosim a jestli chces muzeme byt kamaradky... *1* -
a jaký má icq?prosímmm já jich mám hodně ale chci se přesvěčit asi je dobre -
ja moooc ji taky neverim to by mohl udelat kazdy -
Američani nemaj icq!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! -
-
Re: Re: miley cyrus
maj icq ... jnmze Miley ho nemaa -
mají chápeš?...sice se tomu říká QIP...ale číslo je to devítimístný...co na tom nechápeš?...může to být i ocq..můžeš si jí připadt do kontaktůů..je to tak těžký pochopit? -
-
Re: Re: Re: miley cyrus
ICQ je evropský!!!!!!!! Protože je z Británie. A stejně si jenom ňáká blbá holka HRAJE na Miley!!!!!!!! -
myslíš, že má tak vyprázdněnej mozek, aby ho dala veřejnosti??????????????????
-
-
ale ma pravdu ja mam taky jeji icq... *3* jestli chces muzu ti ho dat -
-
nevěřím xDDDDDD
-
-
-
-
Miley Cyrus
Miley je moje nejoblíbenější herečka i zpěvačka je prostě boží *14* *14* *4* -
miley cyrus
mimochodem jsem tu jako hilka -
miley
jestli chcete icq na emily osment tak napište miley ona vám ho dá mě ho taky dala *4* *4*