Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 12mileynka12

jj

ja pls jo a mas na ni email ten bych chtela taky dekuu moc a fakt se dala teda dohromady jo a co selena *3*
    • Re: jj

no se selenou se rozesel uz davno....no hele jako tak mejlu ma hodne...ale cislo ti ted dat muzu 8182373568 a mas prosim to jeji icq???
      • elis66

Re: Re: jj

jako to je jaký číslo? mobil? icq? nebo...?
        • zvonda

Re: Re: Re: jj

Sorry ale já tady to icq nechci rozhlašovat..
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: jj

proc?
            • zvonda

Re: Re: Re: Re: Re: jj

protože nechci aby jí psal každý *1* pak by neměla čas na mně *4*
  • miluju jí

ahoj lidi... víte, že Mil se zase dala dohromady s Nickem Jonasem??? právě jsem si to přečetla na jejím myspace.com..-
    to je dobre....
    jo lidi chcete cislo na Miley??? mam ho primo od ni...
    • Re: miluju jí

to by mě zajímalo na jakym myspace já to nikde nenašla jakej máš myspace miley? *3*
    • janetqa

Re: miluju jí

miley je na jejim twitteru kazdej den , s nikim se tam nebavi , asi jenom s tema fanouskama ktery zustanou dlouho do noci na netu .... a s nikim nechodi (to by o tom psala ... wm to ptoze tam na tu stranku pise i co se v ty knizce deje , o nataceni jejiho new filmiku "LAST SONG" a taki o tom jak negde na zrcadle rozplacla mouchu - byl k tomu i obrazek fuj .. *YUMM YUMM*) ! ted zrowna cte knizku "Identical" esli vas to zajima , btw -> ja nejsem jeden z tech stastnejch fanousku ktery si s ni pisou :(:(:(
      • janetqa

Re: Re: miluju jí

PS : mileyina segra (myslim brendi) pise ze ani jedna z nich myspace , bebo nebo facebook ( brandi : getting a ton of replies asking: and miley and i both ONLY have Twitter. no facebooks, no bebo, no myspace)
        YAY MEEEE *1*
    • Re: miluju jí

ahoj prosím poslalabys mi její myspace.com,a email to číslo která tam je to je její ???na mobil ???
      • tfpdaa

nevim asi si to tu teď asi nepřečteš ale její myspace= www.myspace.com/mileycyrus
    • miley11cyrus

Re: miluju jí

fakt od ní?
      • miley11cyrus

kdes ho vzala a jak?já mám icq asi 3 a není ani jedno asi její jaký na ni máte,
  • adma

icq miley

cau vy mate icq miley,mohli by jste mi ho nekdo dat?moc prosim
  • zvonda

Nevěřil jsem

Ahoj hele já jsem zkusil to Icq Miley a přijde mi jako by to vážně psala ona.. přijde mi to až moc SUPER a pořád tomu nemůžu uvěřit... ale snad je to ona... *14*
    • janetqa

Re: Nevěřil jsem

nn neni to ona ... psala sem si s ni taki a taky s nickem jonasem a ptm prohlasili ze se milujou a ze se spolu vyspej ......... arekli to prede mnou -> takze pochybuju ze je to prava Miley , teda jetli ma Miley vubec icq vo cemz se teda da pochybovat taki mno ..
  • miley11cyrus

usb

nevíte někdo kde se přes usb kabel dá stáhnout do mobilu písnička miley cyrus Hoedown Throwdown,??díky *3*
    • lady_cullenqa

Re: usb

treba pres mp3.nadruhou.net
    • zvonda

Mělo by to jít tady http://www.mp3stahuj.cz/index.php?page=download&akce=prehravac&id=37438 *4*
    • elis66

máš icq? mám jí v počítači...
  • terezzzka14

hahaha...zase nějaka mala holčička se vydává za Miley...bože muj *1* *1* *1*
    • miley

ahoj miley *1* *1* *3* *5* *14* *4* *3* *9* *4* *15* *15* *8*
    • miley11cyrus

Re: icq

jo aji na emailu i icq
    • elis66

Re: icq

jaká?
  • nikol007

miley cyrus

já mám miley icq ale někdy mi dělá problém převést do češtiny to co mi píše ale jinak Miley je super mám jí moc ráda :)a prosím nemáte někdo icq na emily osment ??? *4*
    • Re: miley cyrus

PROSIM DEJ MI HO ? *5* *5*
    • anukkyss

Re: miley cyrus

Jste tak blbý, že si fakt myslíte že máte její icq???!!! To si zvás jen někdo dělá pořádnou prdel s jménem miley cyrus v profilu. Fakt iteligence toto *5*

Prosím mate icq od Miley Cyrus *9* *9* *9* *9* *9* prosím.

nikol007: ahojik bohuzel na emily osmet nemam ale nemohla by si mi napsat na lide? mam tam profil maiooreiro....prosim napis mi vzkazem na lide icq miley cyrus??? prosim a jestli chces muzeme byt kamaradky... *1*

a jaký má icq?prosímmm já jich mám hodně ale chci se přesvěčit asi je dobre
    • mileyhilary

ja moooc ji taky neverim to by mohl udelat kazdy
    • luida

Američani nemaj icq!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
      • janetqa

Re: Re: miley cyrus

maj icq ... jnmze Miley ho nemaa
      • elis66

Re: Re: miley cyrus

mají chápeš?...sice se tomu říká QIP...ale číslo je to devítimístný...co na tom nechápeš?...může to být i ocq..můžeš si jí připadt do kontaktůů..je to tak těžký pochopit?
        • luida

Re: Re: Re: miley cyrus

ICQ je evropský!!!!!!!! Protože je z Británie. A stejně si jenom ňáká blbá holka HRAJE na Miley!!!!!!!!
        • luida

myslíš, že má tak vyprázdněnej mozek, aby ho dala veřejnosti??????????????????
      • Re: Re: miley cyrus

ale ma pravdu ja mam taky jeji icq... *3* jestli chces muzu ti ho dat
        • miss_cullen

nevěřím xDDDDDD
  • Miley Cyrus

Miley je moje nejoblíbenější herečka i zpěvačka je prostě boží *14* *14* *4*
  • hilka

miley cyrus

mimochodem jsem tu jako hilka
  • hilka

miley

jestli chcete icq na emily osment tak napište miley ona vám ho dá mě ho taky dala *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit