-
----------------------------------- ----------------------------------- --------------
shellby= *9* -
-
Re: ----------------------------------- ----------------------------------- --------------
co ti zas vadí? -
-
Re: Re: ----------------------------------- ----------------------------------- --------------
ty -
-
Re: Re: Re: ----------------------------------- ----------------------------------- --------------
náápodobně :D:D
-
-
-
-
nejlepší
Já miley uplně zbožnuji je nejlepší herečka psali v BRAVU ale ve zpívání je 3.na svůj věk toho dokázala hodně narozdíl od tech co ji pomlouvají I LOVE MILEY *14*tak si to nechte projít hlavou a dokázala toho víc než Miley jsem ráda že pojedu na její KONCERT *3* *14* *14* a komu se nelíbí at sem neleze ale chodte přidáváte ji fanklub jupí I LOVE MILEY *14* *14* *3* *1* -
-
Re: nejlepší
to bych neřekla -
-
Re: Re: nejlepší
bud sticha
-
-
-
.......
hey bravo shellby už si udělala profil *1* -
-
Re: .......
musela jsem si ho udělat
-
-
cau
ahoj o cem je rec -
-
Re: cau
o blbých lidech co maj rádi miley -
Re: cau
o MILey :D
-
-
h
miley *14* -
jo je dobrá
jo každý má svůj názor někomu se líbí někdo jinej co by to bylo kdyby měl každý rád 1 osobnost!!! *7* *7* *7* miley je pro mě ta nejlepší *14* *14* *14* -
-
Re: jo je dobrá
aspon píšeš že je pro TEBE nejlepší *4*
-
-
.......Miley *6*
Kazdej z nas zije svuj vlastni zivot a kazdymu muze byt jedno koho obdivujeme!! tak mi vseci polibte boty, kdyz se vam nelibi,ze ja obdiviju Miley!!!
Koho obdivujete vy? sami sebe v zrcadle?? a myslite, ze ten odraz je vazne skvelej? to si nemyslim!!!!
Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* -
-
Re: .......Miley *6*
mně to neni jedno.miley leze všude!!a to nemluvim o blbym hsm -
-
Re: Re: .......Miley *6*
preboha ty o tom hovoris akobi hrala v HSM v kazdej scene a pritom tam bola iba 3sekundy *16*
-
-
Re: .......Miley *6*
miley *9* miley *9* miley *9* miley *9*
*1* *15* *1* *1* *1*
-
-
Pozor!
ahoj nufe! *4* radši si udělej profil protože někdo tady píše pod našima přezdívkama
A pro ty co tady za nás píšou vzkazuju: "jste fakt trapný ! " -
-
Re: Pozor!
děěk! ;) -
Re: Pozor!
jo no nam nadavaji ze sme trapni ale pritom sou oni trapaci uz nevi jak by se vic strapnili tak si schvalne davaji cizi prezdivky tak sy raci udelej profil nebo te budou ztrapnovat a rikat ze mas rad miley *15* -
-
Re: Re: Pozor!
tak at si říkaj já vim ty víš shellby ví že to neni pravda :D:D:D se z nich neposeru!!..nejsem jak voni!:D:D -
-
Re: Re: Re: Pozor!
*4*
-
-
-
-
:-DDD
Zase nějaká pipina pro malí haranty, po který za rok neštěkne ani pes.....já jenom nechápu co na ní vidíte...taková nafoukaná nána.... -
-
Re: :-DDD
moje řeč=) -
-
Re: Re: :-DDD
drž klapačku
-
-
asi tak:D:D -
tak to ste si podobny... *3* *3* -
jjjjjjjjjjj *15* -
-
Re: Re: :-DDD
nehádejte se stejně věčina lidí mají radi miley *1* *1*
-
-
-
Nechte už toho
Ahoj hele uvědomil jsem si že jsem asi naprostý debil když urážím Miley a debilové jsou i K.a.t.u.s.h.k.a a Shellby! Už mě vůbec nebaví nadávat Miley protože ona je vážně COOL! *14* -
-
Re: Nechte už toho
To joo no!!:D jeste abys nekecal co?:D:D -
Re: Nechte už toho
heh...trapni ze si davate cizi prezdivky *15* -
-
Re: Re: Nechte už toho
přesně -
Re: Re: Nechte už toho
No jestli si nahodou ten magor Nuf neuvědomil že je debil.. *1* -
-
Re: Re: Re: Nechte už toho