Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley11cyrus

j

jen nejlepší *14* *14* *14* *14* chci být jak ona PODÍVEJTE SE NA SEBE A PAK MLUVTE!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • swery

Re: j

přesně tak taky mám strašně ráda ty keci krásnejch holek (určitě víc než Miley) který tady komentujou něco o čem vůbec nic neví.... trošec demence no *3*
      • shellby

Re: Re: j

ty nic neni
  • miley11cyrus

jj

miley *14* miley *miley *6*14* miley *14* miley *14* miley *14* miley *6milmiley *14* ey *14* *
  • swery

love

je náhodou dobrá a Hannah Montana nejlepšííí *14* a kdo tady pořád buzeruje že to je namyšlená p*** a je hnusná tak at se rači podívá prvně na sebe do zrcadla...Miley 4ever *3*
    • shellby

Re: love

jo jsem hezká
      • zvonda

Re: Re: love

Tak si dej fotku na profil a my to posoudíme! *3*
        • shellby

Re: Re: Re: love

jo klidně
          • zvonda

Re: Re: Re: Re: love

Tak dělej! *4*
            • shellby

Re: Re: Re: Re: Re: love

tak to asi nejde hned!!!denně jsem venku a škola + odpoledky
  • hanamiley

BLOG

ahojky.hele mrkně te se plsky na můj blog crazyeliska.blog.cz a dejte komentář plsky.Mám tam super fotky celebrit
  • gabi123

Miley *6*

ja jen castecne chci byt jako ona pac, chci byt i original

Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* v
    • shellby

Re: Miley *6*

miley neni oroginál jen kopíruje!!!
      • daja.candy

Re: Re: Miley *6*

Koho? A čím?
        • shellby

Re: Re: Re: Miley *6*

kpíruje písničky a styl
          • rockstar

Re: Re: Re: Re: Miley *6*

A KOHO prosim tě...Nemyslyslíš že kdyby kopírovala písničky ostatních tak by asi nebyla tak slavna....no a ještě k tomu zpívala pro dcery prezidenta...to už něco znamená ne?? *3* *3*
          • piskot256

Re: Re: Re: Re: Miley *6*

no to určitě spíš jíí kopííírujou bo na ní nikdo nemá!!!I love Miley *14*
            • shellby

Re: Re: Re: Re: Re: Miley *6*

a kdo jí kopíruje????? nikdo
              miley je jak kopírka
          • Re: Re: Re: Re: Miley *6*

co kecás debile!!!!!zkuz si napsat nakou pisnicku ty zkus jet an turne skoro celyho sveta!!!!zkuz si dodelat skolu kdyz zároven makas na koncertech,filmu a serialu!!!hele vono to neni tak jednoduchy!!!!!! *10* *10* *10* *10*
            • luida

písničky píše Miley táta(Billy Ray Cyrus). Miley mám ráda, ale údajně si hraje se všema(Katty Pery, Taylor Swift, Selena Gomez,....)na děsný kamarádky a přitom je nesnáší(to je Hollywood, ale je to hnusný). Má super songy, ae někde jsem slyšela, nebo četla, že Miley coby Hannah Montana zpívá na playback!!:-o Nevíte co je na tom pravdy?!?
            • shellby

stejně je miley blbá
            • Re: Re: Re: Re: Re: Miley *6*

a co jako??my se z toho nepoděláme a kdyby viruska byla chytrá tak nepude do všeho najednou!!:D:D
  • miss.luccia-miley

Miley

Podle mého je Miley super!!!!!!!! a já chci být jako ona!!! *4* *4* *4* *4*
  • gabi123

.....Miley *6* .

ja to taky zdavaz!!!!
    tak si sem chodte a nadavejte Miley!
    jsme ve svobodne zemi tak muzeme vyjadrit svuj nazor, i kdyz by ste to mohli rict trochu slusne:)
    je marny rikat vam at jdete pryc kdyz ji nemate radi, protoze to je na vase mozecky asi hodne narocne!!! tim koncim zdarec Miley *14* Miley *14* Miley *14*
  • xxx.nicky.xxx

Miley

Ona?? Je prostě nejlepší!! Můj vzor miluju ji!!! a těšim se na jeji novy písničky a filmy!! *14*
  • zvonda

Vysvětlení Pro Blbost Shellbyho!!!

Tak už chápu proč jsou tak blbý! Například tý holce Shellby je jen 12! A myslím že se jí Miley nelíbí jen proto že má ještě malí cecíky a zavidí jí ty její! Navíc to v hlavě ještě nemá vůbec srovnáný tak se na ní nezlobte třeba když jí bude 30 tak konečně nebude mluvit bláboly! *3*
    • shellby

Re: Vysvětlení Pro Blbost Shellbyho!!!

a v hlavě to mám srovnaný
      • Re: Re: Vysvětlení Pro Blbost Shellbyho!!!

asi tazko podla toho co tu pises *13*
    • shellby

Re: Vysvětlení Pro Blbost Shellbyho!!!

já jí vůbec nezávidim a svůj názor nikdy nezměnim!
      vždyt má hrozný písničky a hannah montana je propadák!!!!
  • shellby

?????

Já nechápu co se vám na ní líbí
    ty písničky se mi nelíbí mám radši kde jsou bicí, baskytary a el. kytary.její jsou fakt divný
    • 12mileynka12

Re: ?????

zklapni tak proc sem lezes

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit