-
.....Miley *6*
Ahojky lidicky mohla bych vam o neco poprosit???
pls hlasnete na http://www.bravogirl.cz/cislo-11/vl astni-obalka/1/poradi na prezdivku Gabi123 dej mi pls hlas dekuju dekuju mooc *14* -
WoW
No ty woe !!!Shelby tobě je 12 WOW!!Sem myslela že i když píšeš takový trapný diskuse tak to vypada jak kdyby ti bylo tak 15...no i tak seš divnáá..... *3* -
-
Re: WoW
proč jsem divná??? -
-
Re: Re: WoW
no ja si mysslim ze bys mohla bejt super holka...ale!?ctes si posobe ty diskuse...takovy traparny..ty mas na vic *4* -
-
Re: Re: Re: WoW
čau lidi hele ten posledni přspěvek Shelby taky nebyl zrovna dobrej a posuzovat nekoho jinýho s takovejhlema kecama že má někdo na víc tak to je fakt nechutný když skoro každýho napadne že kecá *16* *16* *5* *15*
-
-
-
-
miley cyrus
hm. závidíte že nemáte takovou postavu. *1* *1* *14* *3* *15* -
-
Re: miley cyrus
a proč by jsme záviděli?
-
-
shellby
ja nenavidim jedno to jsou pomlouvaci nesnasim vas co miley pomlouvate jako treba shellby nenavidim shellby protoze je to kokot a nenavidi miley ses kokot shellby nikdo te nema rad radsi vypadni z tehle diskuse jinak ti roskopu prdel jasny miley je nej a vzdycky bude a tvuj zpevak zpevacka na nin nikdy nebudou mit je ti to jasny tak jdi radsi plakat za maminkou ze tvoje hvezda je posledni *15* *15* *15* *8* *8* *8* *8* *16* *8* *8* -
-
Re: shellby
NÁHODOU NENI POSLEDNÍ debile!!!nauč se psát!miley je blbá a stim ty nic neuděláš! *1* *1*
-
-
miley cyrus
ach jo. jste nudní furt jenom urážíte.. dejte si na mě pozor *4* *15* *15* -
-
na co? -
-
Re: Re: miley cyrus
to byla sranda
-
-
-
Miley
Miley je nejj a nikdo mi to nevezme!!! Je prostě nejlepší a nikdo s tím nic nenadělá! Jo je fakt upa suprová! *14* -
-
Re: Miley
Jeste aby tady za mě někdo nepsal že??:D a pak kdo je UBOHEJ!!:D -
-
Re: Re: Miley
Kdo tady za mě zase píše??? Vždyt Miley je super a ty ááá už za mě nepiš!!! *13* -
-
Re: Re: Re: Miley
ach bože ty seš děsná ubohost:D:D už nevíte jak udělat aby se tady o ní psalo jenom to nejlepší vid?:D:D:D:Dste k smíchu!!hlavně ty!:D
-
-
-
Nevim ale je to divný! *7* -
to si děláš srandu nééé??ty fakt máš ráda Miley??od kdy????dííívnýýý
-
-
GOOD!
Jo ta hymna je good.. *1* -
-
Re: GOOD!
díky zvondo *1* *1* *1* *1* *15* *15* *14* *14*
-
-
miley cyrus
pořadí nej zpěvaček top 5
1.Miley cyrus*14*
2Ewa Farna
3.ashley tisdile
4.Hilary Duff
5. lady gaga
ale miley je nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjj *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *9* *5* -
-
to těžko ewa farna na druhym jo ,??
vždyt ji neznaji ani v USA
-
-
BEST STAR
Zapoj se do meho projektu a zvol si svoji best star? Na www.selenagomezweb.blog.cz Díky za zapojení:-) -
kl
jo je fakt dobrá na svůj věk toho dokázala hrozně moc *14* -
-
Re: kl
tj. A chci se zeptat, na diskusi Nicka Jonase bylo napsaný, že ON o Miley říkal nějaký pomluvy! Nevíte jaký?? Já vím jenom o tom, že ONA HO pomlouvala!! -
mas pravdu tak katushka vubec nevi o co tu bezi je sto let za opicemi -
Moje řeč! *14* -
-
Re: Re: kl
souhlasis
-
-