-
psl=o(
prosim reknete mi nekdo jak dlouho trva nez se fotka kterou pridate ukaze...psl
uz sem je tam dala asi pred 10 dnama a porad tam nejsou.. *9* *9* -
-
Re: psl=o(
No nevim ale myslím že docela dlouho.. já tam foto nedávám..
-
-
Co??!!!! *7*
kámoška se hned naštve když řeknu že se mi nelíbí a bere to jako urážku.Já miley vůbec nemám ráda.Jestli si někdo myslíte že jí závidim tak to neni pravda. Nezávidim jí že má kluka atd. já mám kluka taky!!!
jo a v úterý si zase změnim obrázek *3*
možná -
-
Re: Co??!!!! *7*
No teda ty máš kluka teda to je strašný ale nás to vubec nezajímá a taky že si sem dáš novou fotky no a co víč co dam ti fakt dobrou radu:::NEDÁVEJ SI JÍ SEM PROSIM PROSIM NECHCI ZPADNOUT ZE ŽIDLE A Ž SE MI UKÁŽE TADY!!!!pROSIM!!!!!!a TAKY NECHCI ABY MI BYLO ŠPATNĚ!!!! *8* *8* *8* -
Tak to se docela divím že máš kluka *1*
Ten asi taky vypadá *9* *5* -
-
Re: Re: Co??!!!! *7*
náhodou je skvělej.chtěla bych vidět jak vypadáš ty...hrozně že jo?!!? *15* -
Re: Re: Co??!!!! *7*
mno nikdo hur nez ty uz vypadat nemuze -
-
Re: Re: Re: Co??!!!! *7*
uz zase zacinas kravo vypal -
Re: Re: Re: Co??!!!! *7*
To řiká ta pravá *1* No myslím že si mě ještě neviděla tak to nemůžeš posoudit stejně jako já.. *13*
-
-
-
a proc nam rikas ze si zmenis obrazek nas to jako zajima uplne jo me to zajima
-
-
odpověď pro rockstar
Miley sice řekla Nickovi, že ho bude pořád milovat, ale on kvůli tomu Selenu neopustil!!!! Se Selenou se rozešel dloooooooooouho předtím!!!!!!!! A Justin s Miley asi prozatím zůstane!!!!! A Taylor si chce najít NORMÁLNÍHO kluka(nikoho slavnýho), ale nedaří se jí to(neví, kdo ji má rád doopravdy, a kdo kvůli její slávě)!!!!!!!!! -
-
Re: odpověď pro rockstar
Hele prosím vás , nemusíte se tady hádat o rozchodu Miley s Nickem, Vždyt už je to uzavřená Kapitola tak to neřešte ne... *3* -
Re: odpověď pro rockstar
Ale Nick už se Selenou NECHODÍ!!!tak nechápu co to meleš!! -
-
Re: Re: odpověď pro rockstar
ale on chodil s mailey a ted chodi se selenou ja to vim protoze mam mileyno icq a i avrilino a zacovo a miley mi to psala takze=musis umet anglicky *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: odpověď pro rockstar
a to si myslis ze ses jedena ktera umi anglictinu?! -
a já mám Nickovo myspace!! A ten ví jaksi nejlíp s kým chodí a s kým ne!!! A navíc to tam píše!! -
No jasně, až na to že oni tam Icq nepoužívaj *1* -
-
Re: Re: Re: Re: odpověď pro rockstar
v USA hlavně icq nemaj!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: odpověď pro rockstar
No já jsem to tak myslel... *3*
No prostě si s ní psát nemůžeš a pochybuju že by ti ještě Miley říkala o svých rozchodech!!! -
to teda vím!! Icq je evropský komunikační systém!! Odvozen z I seek you a poté z angl.abecedy i see kyou(icq)! V USA mají meebo a myspace. -
To nemůžeš vědět!
-
-
-
-
ale on chodil s mailey a ted chodi se selenou ja to vim protoze mam mileyno icq a i avrilino a zacovo a miley mi to psala takze=musis umet anglicky *3* *3* *3* -
však říkám, že se s ní rozešel!!! Přečti si to pořádně!!
-
-
-
...hm...
mě se miley moc nelíbí. nenadávejte , řekla jsem jen svůj názor.sorry *9* jestli to někomu vadí ale jsou tady i horší komentáře -
-
Re: ...hm...
jn jsou ale zas jaký . tak proč to ppíšeš aby jsme se zase rozhádáli *7* hm neřeším
-
-
jezisi
hele katushko muzes uz drzet hubu my tady nepomlouvame toho tvyho 50 centa tak vyoadni nevim kdo tady s teobu souhlasi par lidi skoro vsici sou na strane miley -
-
Re: jezisi
mile je blbá *3* -
-
Re: Re: jezisi
Vyhodne jí někdo nebo se neudržim a vylítnu!!!!!!! *8* *8* *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: Re: jezisi
ta fotka mohla bejt barevná ale to je jedno *4* *1* *15* -
-
Re: Re: Re: jezisi
to nevadí Ne?.s kámoškama jsem se fotila na mobil a já jsem si vybrala černobílou barvu. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: jezisi
koho to zajima se divim ze nepraskl displej *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jezisi
to neni focený z blízka !!! mám zoom.Ty ho na mobilu nemáš?Jé...já nevěděla že máš ještě černibílej mobil *1*
-
-
-
Re: Re: Re: jezisi
Presne!!!no ale uz vime aspon 1 vec proc shellby nema rada miley....protoze miley je HEZKA a ma KLUKA!!!(to sou 2 veci *1*) -
-
jj -
já mám kluka -
-
hm a koho to zajímá že máš kluka *4* jako bez urážky jestli to pochopíš *5* -
hezkýho *1*
-
-
-
-
-
-
Miley *6* *10* *6*
meles tady sracky!!!
no a co, ze je slavna jen 2roky, co to s tim souvisi??? Nekdo ji proste rad ma a nekdo proste ne!!! zamysli se!!!
Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* -
-
Re: Miley *6* *10* *6*
si me asi moc nepochopila...ja rikala ze miley se behem 2 let stala nejslavnejsim tynejžrem(neumim to napsat)na svete!!!a ze avril za ty leta svy slavy nikdy nebyla tak slavna!!jo dobre avril je taky super ale ona je rockerka a miley popova princezna tak jak je muze te srovnavat??? *7* *7* -
-
Re: Re: Miley *6* *10* *6*
teenagerem se to píše *4* -
Re: Re: Miley *6* *10* *6*
miley je rockerka???? *15* to ste asi nikdy nesliseli rock -
-
Re: Re: Re: Miley *6* *10* *6*
ona ale psala, že AVRIL je ROCKERKA a MILEY je POPOVÁ PRINCEZNA(to Mi ale ještě není) -
-
Re: Re: Re: Re: Miley *6* *10* *6*
ani jedna z nich neni rockerka vy ste snad uplne mimo ste nikdy neslysely rock nebo co? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Miley *6* *10* *6*
mám obě ráda, ale rock poznám ... Avril má sice chcilkama zvuk jako rock ale zpívá něco jiného :-) -
jo avril spiva same sracky *16* -
Až na to že Rock je Tvrdej i "měkej", a Avril zpíva ten slabší.. *3*
-
-
-
Re: Re: Re: Miley *6* *10* *6*
umíš číst????
-
-
-
-
M-A
chci se vas na neco zeptat jak ste psali ze avril lavinge je lepsi nez miley...napadlo vas jak je avril dlouho slavna no asi 4 roky ze jo?no miley skoro 2 roky...no a ted se zamyslete avril je za min.4 roky 6 v tabulce a to jenom v CR...a to se pocita ze miley je slavna asi jenom rok(protoze slavna byla jako hannah montana)a to znamena ze miley se behem roku dostala do nej.zebricku na celym svete...nerikam ze avril je spatna ale zamyslete se *3* -
-
Re: M-A
Miley ale už začala svůj 4 rok slávy a každej tvrdil jak nevydrží rok a nakonec je to už 4 rok a je čim dál tim slavnější.
-
-
Miley *6* *10* *6*
oprava: s Justinem :)
Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* -
Miley *6* *10* *6*
Miley *14* *14* *14* Miley je muj vzor, mam ju hrozne rada a jsem rada, ze se to tu trochu uklidnilo, myslim ty pomluvy.
Jinak jestli je stastna s Jastinem tak proc by snim nebyla, kdyz Nick stejne ma jinou!!!
Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* -
-
Re: Miley *6* *10* *6*
Nick nemá jinou!!!!! Nick je single!!!!!!
-
-
50cent
nechápu proč se tady navážíte do 50 Centa.. že je negr?..jo je negr ale je to můůj krásnej negr.. klidně mu nadávejte.. ale tohle je přece diskuze o Miley.. neměli byste tady rozebírat fiftyho.. mám Miley ráda ale nepřehánějte to zase... já vás taky neodsuzuju za to že máte rádi jinou star než já *8* *15* -
-
Re: 50cent
Jo ale nám taky vadí že tady K.at.t.u.s.h.k.a, Shellby,Nuf atd nadavaj Miley... -
-
Re: Re: 50cent
ty vole o o ti furt de?
-
-