-
kde zije?
hej nevite kde zije tedka miley? -
miley
mrdal bych ju!!!!!a je nejviiic kunda!!!! *14* *14* -
HM: The movie
Ahojky, dneska jsem byla na Hannah Montana: The moviee. Fakt to stálo za to. Všem doporučuju *14* -
j
Njn nejak tak.. -
Miley
Každej má snad svůj názor ne? Já mám Miley moc ráda ale nechodím na profily ostatních osobností a nepíšu tam jak sou blbý a neumí spívat. -
-
Re: Miley
NE.....................TY píšeš hovadiny.......typu:.ONA je nejlepšíííí
nejúžasnější a.....nejkráááásnějšíííí. .. *14* *14* *13* *13* *13* *13* *13* *16* *16*
-
-
ježiš shellby
panebože shellby proč musíš pořát dokola a dokola opakovat že jí nesnášíš my už to všichni víme už je to trapný tak to prosim nevopakuj budu ti za to moooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooocccccccccccccccccccccccccc ccccc moooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooccccccccccccccccccccccccc vděčná -
-
Re: ježiš shellby
ach jo.... a vy všichni zase opakujete že to je trapný.
-
-
Shellby
proč jí máte rádi???já na ní vůbec nic nevidim!!jen namyšlenou nánu -
-
Re: Shellby
Hele myslím že jediněj namyšlenej člověk jsi tu TY!!! *1* -
-
Re: Re: Shellby
proč?
-
-
Re: Shellby
Jo a tak nam rekni jaky mas best stars...schvalne!!! -
-
rhcp -
jo řekni -
-
Re: Re: Re: Shellby
Hele my na ní vidíme jak krásně zpívá,a hraje...já vím ty jsi taková nána že tady musíš něco pořád mlet a melt do kola nikoho to nezajímá stačí ti to tak sem nelez a vipadni ty máš taky určitě ráda nějakou zpěvačkuý *9* nánu miley je nejlepší a ty to neovlivníš *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Shellby
NO tak moment......................
Docel a ubohý,že každej kdo napíše nelichotivej názor na některou populární hvězdičku..........je automaticky...ubohej a netalentovanej.....vždyt ty lidi neznáte !!!!.....Jo a stejně tak jako ji neznají její antifanoušci....tak ji neznají ani její VELCÍ fanoušci.. *5* *5* *13* *13* P.S. pokud ovšem nehodnotí její DOKONALEJ obrázek v televizi a jiných médií.......... *9* *3* *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: Shellby
zpěvačky neposlouuchám -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Shellby
skupiny -
Re: Re: Re: Re: Re: Shellby
a co teda posloucháš? *7*
-
-
-
-
-
-
Miley *10* *6* *10*
Sak jo Demi je taky skvela, ale proste nekomu se vic libi Miley. A nechova se jak stetka,a le jako pubertacka a ma na to pravo! Ktera celebrita nema trapasy???
Miley *14* *14* *14* -
-
Re: Miley *10* *6* *10*
Miley, že nemá trapasy?!? Já bych jich našla tolik!!
-
-
miley je...
miley je p... a komu se libi je fakt idiot(z prominutim ando)ma trapasu jak nasranych chova se jak naka stetka a uz je trapna s tim miluju nicka ne miluju justina tak at uz se rozhodne si mysli jaka neni celebrita hlavne ze bi se bez jejiho taty vubec neproslavila...
HA A TADY TO MATE JAK VI TAK AJI JA KDYZ VY BUDETE URAZET DEMI TAK JA MILEY A VERTE MI ZE DEMI MA ROZHODNE MIN TRAPASU NEZ MILEY A DOKAZE SE ROZHODNOUT -
-
Re: miley je...
ty jseš jenom debil co nemá co dělat Miley je skvělá -
-
Re: Re: miley je...
HELE MILEY JE NEJLEP´ŠŠŠŠŠŠŠÍ A´JE SKVĚLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
-
tak mi teda rekni proc sou spolu ty dve tak velky kamaradky ... njn tzo asi proto ze sou kazda jina co .... vis voni se maj fakt radi ale to asi nepochopis .... wtf -
jo jasná ty krávo až nato že demï a miley jsou dost velký kamarádky ptz demi chodí s tracem cyrusem to je miley bratr a maj se moc rádi aty seš jen velká trapka co neví co říká ... -
TAk proč jsi v jejím fanklubu? *1* -
BRETHERS FŮJ TRAPÁKU MILEY JE NEJLEPŠÍÍÍ A TY TO NEOVLIVNÍŠ A NAUČ SE PSÁT URČITĚ PODLE TĚCH CHYB JE TI ASI 5NE? -
-
máš pravdu!!!jonas brothers sou debilové a*9* miley je nej *14* *14* -
-
Re: Re: Re: miley je...
ježiši, neřešte tady JB a nenadávejte na ně!! Tohle je snad diskuze o Miley!! -
-
Re: Re: Re: Re: miley je...
presne tak -
-
Re: Re: Re: Re: Re: miley je...
Hej rpoč si v jejím fanklubu, když o ní píšeš hnusný věci??? *1* *1*
-
-
-
-
-
demi je krava a velka -
-
tak hele demio je hiustrtíásuíIQUOE QWIOÝRFWEÁUQW *9* *9* *9* *9* *9* *16* *16* *16* *16* *4* *5* *5* -
sorry sem nevedela ze to pises ty promin ale ja to oplacim kdyz muzou nektery porad urazet demi tak proc ne ja miley ale bez urazky a miley je hezci kdyz je hanna ale neres to -
-
Re: Re: Re: miley je...
nemusej jo a demi mozna byla ve filmu camp rock ale ten film neevim jak pro vas ale byl to propadak psali vsude mozne ze to byla desna kravina a ze to bylo jen o tom jak lhala mala nevyspela holka o tom ze jeji mama je nejaka sefka a demi je jak uz tu neko rikal podobna mitcheei a to znamen a ze lze ale to nemuzu vedet ale reknete mi film kterej byl s demi v kine no nevite mozna nejakej je ale nevim o nem nerikam ze demi je krava ale mozna ma min trapasu nez miley ale divite se kdyz miley je tak slavna ze paparazzi nevedi kdy pudou domu protoze musej miley sledovat bulvar chce nekoho kdo leti a tim bych spis hlasovala pro miley nez demi i kdyz demi je taky suprova herecka i zpevacka ale miley mi pride lepsi a nekomu zas pride lepsi demi no tak toho uz nechte a ani miley ani demi nemuzuou za to co si pisem a ani by nechteli abychom se hadali takze toho nechte jak fanousci miley tak fanousci demi -
-
Re: Re: Re: Re: miley je...
S tím, že to byl propadák, nemáš pravdu. Camp Rock měl mnohem větší úspěch než HSM. A to jen díky Disneyho hvězdám Demi Lovato(tu CR proslavil) a Jonas Brothers. A mělo to dobrý děj:obyčejná holka přijede na úžasný tábor, kde má být i její oblíbenec. A aby se dostala do lepší společnosti, tak musela lhát, ale pak se to provalilo a zůstala jí jen jedna dobrá kamarádka. Pak se zas všechno dá dohromady a konec! Stejně HSM, všechny 3 díly jsou o tom samým! Troy a Gabriella se maj rádi, poté se to zvrtne, ale daj se zas dohr. A o+čem+je+HM?+O+holce,+která+se+ř ítí+pořád+jenom+do+průšvihu+a +pak+to+řeší!+Ve+dne+je+normál+ holka+a+v+noci+superstar.+To+je+pro stě+DISNEY.+Sice+kdyby+viděl,+co+ se+propaguje+pod+jeho+jménem,+tak+ by+ho+kleplo.+Ale+lidem+se+to+líb -
-
Re: Re: Re: Re: Re: miley je...
nez hsm no rikam ze ja si nemyslim ze tobyl propadak ale nekde teda skoro vsude to psali a hsm prober se na camp rock teprve delaj 2.dil na hsm 4.dil a navic ten 2. a 3. dil hsm byl strasne rychle v televizi a ten 3. uz i v kine bylo to tak rychly protoze se ten film strasne proslavil vic nez camp rock a jestli sis nevsimla sem fanouskem camp rock
-
-
-
-
menši nez ty ses trapnaa -
to teda není! A narozdíl od Miley se hned obsadila ve filmu Camp rock! Zato Miley šla na konkurz Hannah Montana(seriál) a napoprvé ji nepřijali!!!!
-
-
*1* Demi možná nemá tolik trapasů,ale neumí zpívat. *1* -
-
hele ste trapnní vy umí te zpívat vy idioti miley je good *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *3* *3* *3* *3* *5* *5* *5* *5* *5* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
jo neumí zpívat!!!
-
-
fůůj je mi z těch tvejch jonasů na blití *9* -
-
a me zase z tebe at si kdo si..a klidne si je urazej ale je to dost ubohy
-
-
-
Miley *10* *6* *10*
jojo mas uplnou pravdu!!!
Jo a pro ty co to nepochopili ja nic proti prirode nemam a od happyis taky nejsem *1* to mela byt ironie!!
Miley *14* *14* *14*