-
Miley, miley
Jak se tak dívám, pěkně se to tu rozjíždí! :D Jasně, chápu obě strany, někdo si jí oblíbil, a prostě se mu líbí její styl a zpěv a někdo je pro něco jiného a Miley nemusí,.. kvůli tomu se není třeba hádat, ale když vás to baví..:) to, že má i několik antifandů z ní nedělá špatnou zpěvačku, nikoho si neoblíbí všichni. A je pěkná hloupost, že to je kvůli závisti, každý by se měl spokojit s tím, co má, podle mně je to o sympatiích a stylu, hudbě... prostě normálnídiskuze postavená na tomhle tématu... řeší se co se vám líbí a co ne.. tak proč se hned hádat kdo má pravdu?? :D -
-
Re: Miley, miley
ty ses snad od happyis ne??? *9* *9* *1*
-
-
Miley *10* *6* *10*
Miley je proste nej, jo presne. Dre na sobe aby byla lepsi a lepsi a vy zatim sedite u PC a pomlouvate ji! takze trapas lidi!! Co delate vy,abyste byli lepsi a lepsi??? hmmm, radsi se bezte divat na nejakej film o prirode a nechte nas fandy Miley Cyrus zit!!! Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* -
-
Re: Miley *10* *6* *10*
joooooooo¨! MILEY!!! MILEY!!! MILEY!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
třeba Miley taky časem natočí nějaký film o přírodě *1* -
proč zrovna o přírodě??!!!??? -
Co máš sakra proti filmům o přírodě??? *10*
-
-
hey
Nechápu kdo na ní nadává tak je 0 nic nedokázal víš jak musí pracovat aby jí měli všichni rádi taky se snaží a nesedí na počítači a nepíše blbý komentáře *9* *13* -
-
Re: hey
0 jseš samozřejmě ty!!! -
-
Re: Re: hey
Nápodobně... *3*
-
-
-
hele
hele jako to ty jsi to s tim displejem nepochopila jak sem rikala se divim ze nepraskl displej sem myslela neco jinyho uz vidim jak ses chtra upa mez ne vedeckou soutez -
-
Re: hele
klidně bych tam šla ale nemam čas protože soutěžim jinde např. ve sportě -
-
Re: Re: hele
Víš ona to s tím displejem myslela tak že se diví že nepraskl protože ty jsi tak hnusná *3* A já s ní musím souhlasit! -
-
Re: Re: Re: hele
diky aspon nekdo
-
-
Re: Re: hele
a jako v cem ja byla na miss aerobik tak zklapni a ty si to s tim displejem zas enepochopila prosimte co delas
-
-
Re: hele
myslim shellby
-
-
Miley *10* *6* *10*
EJ jako lidi fakt nechapu a asi nikdy nepochopim, ze kdyz nekoho nemamte radi tak o nem musite porad mluvit tak skarede, si myslim,ze jen zavidite!!! tak se zamyslete nad sebou a drzte huby!!! Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* -
-
A proč by jsem záviděli?To mi vysvětli!Na ní neni co závidět -
-
Re: Re: Miley *10* *6* *10*
A na tobě snad něco je k závidění souhlasim s GABI123 Miley je upe ta nejlepší holka na světě a já si teda myslim že je na ní kzávidění dost hodně narozdíl od tady třeba TEBE no ale teda pokud si myslíž že není zajímavá a k závidění když se podle ní oblýká skoro celý světa znájí i roční dítě a 90letá babička no tak tim pádem nejsi z naší planety ale co je to tvůj názor a já mám taky svůj a ten zní:::MILEY JE UPE TA NEJLEPŠÍ GIRL IN THE WORLD!!!!!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
-
nechte toho
achjo proč se furt hádáte kdo je nej??všichni toho hodně dokázali tak už se nehádejte!to se sem chodíte hádát?vypadá to že jo!mě už to fakt sere!tak toho nechte okey? *3* -
ll
Na svůj věk toho dokázala moc mám os ní deníčky,obraz,plakáty,pouzdro,tr ičko,samolepky....já ji moc fandím a pojedu za ní možná do USA...na koncert někdy *14* *14* *14* -
-
Re: ll
chtěl bych taky tu sbírku co máš ty,zavidím fakt!!.....do trika bych si utřel prdel,obraz bych si pověsil na hajzl, plakáty bych podpálil,pouzdro obrátil naruby a samolepky nalepil v MHD
PS:do USA radši nejezdi,lidi tvýho kalibru tam sežerou zaživa.jo a ještě sem zapoměl ty deníčky!Ty bych daroval někomu koho z celýho srdce nenávidím! -
-
Re: Re: ll
to je fakt dobrý !!!! *1* -
Re: Re: ll
Jéé jsi TRAPNÝ! *3* -
-
Re: Re: Re: ll
to teda je a dost -
-
Re: Re: Re: Re: ll
jo je a dost dost já mám také takové věci miluji miley -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ll
Chtěla bych plakáty tak kdyby někdo měl 2 nebo něco tak mi napište na e-mail:
kakuska121212@seznam.cz díky
-
-
-
-
-
-
Je to trapný .
Tahle diskuze nebyla vytvořena proto aby jste se tady hádali, ale proto aby si tady mohli psát lidičky co jsou fanouškem dané osobnosti .Přece o nic nejde, ne ? Já být váma tak to neřeším, že tady někdo nemá Miley rád, jeho věc, prostě je to magor nebo ne magor, ale člověk kterej prostě vyjadřuje svůj názor a nikdo mu jeho názor z hlavy nevezme . -
-
Miley
Miley je nej nej nej *14* Nejwíts jí lowískuju.. je zlatá, hodná, krásná a určitě v pohodě holšinka *3* Mifuju těě Milinko!!
-
-
FILMOVÁ NOC!
Čau lidi, Hele jdete někdo na tu filmovou noc tento Pátek? Já asi půjdu, jdu na Anděl.. Jestli jdete napište to sem *3*
Jinak víc je na Palacecinema.cz *3*
Jinak je to asi takhle- Zaplatíte asi 300,- kč a můžete koukat na filmy celých 12 hodin!!! (Je to od 13.6. 18:00 do 14.6. 6:00) DObrý ne? *14* -
h
je nejlepsiiii *3*