Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gabi123

hahaha

dany to je tvuj nazor *4* ale pls priste si poradne rozmysli co nam chces rict, protoze meles jedno pres druhy a vubec to nedava smysl *4*
    • veveruruskaska

Re: hahaha

to máš pravdu smysl to fakt nedává
  • ...

vetsi picu sem nikdy nevidel kravo.takove pice sem das co ty craku ale abys sem dal zlatana ibrahimovice to ne co ty suline
    • Re: ...

si zabill!!! *1*
  • gabi123

Miley :-*

Ej lidi tady ty hadky nikdy neskonci. Stejne se vzdycky najde blb co sem prijde a zacne Miley pomlouvat a taky se najde ten kdo mu na tu pomluvu odpovi. Nejlepsi by bylo ty co ji pomlouvaji ignorovat!
    ona ma piercing?? fakt? a ma s nim uz fotku??
    miley *14* *14* *14* miley *14* *14* *14*
  • Miley má piercing!

Miley si do nosu nechala dát piercing! *3*
    • luida

Re: Miley má piercing!

a já mám tetování! To je toho! A na kterou stranu?
    • veveruruskaska

nevěřim
      • escarlate

Re: Re: Miley má piercing!

Fakt má, je vidět na některých fotkách... A myslím, že si tam nechala dát jenom kvůli filmu... *1* *3*
        • smiley-michelle

Re: Re: Re: Miley má piercing!

má ho ale prý dočasně a může si ho kdykoliv sundat. dala si ho prý kvůli tomu že obdivovala Kelly Clarkson že si nechala propíchnout noc. říkala to v nějakým rozhovoru *4* *4*
          • luida

Re: Re: Re: Re: Miley má piercing!

i kdyby ho mela navzdy, tak ho muze kdykoliv vyndat, ale zaroste jí to a zacne hnisat, a to ji bude stejne delat!
    • veveruruskaska

fakt? a jak to víš
  • emerson

ahoj vsichni uz se prosim vas nehadejte jaka je miley cyrus nekdo ma svuj nazor jako ze je dobra kdyz zpiva ale zase nekdo ze je treba nana a jeste sem vas chtela poprosit abyste se pidivaly na profil Emerson Hatcher a kdyz budete chtit tak se klidne prihlaste do fanklubu budu spis rada kdyz tam nebudu sama tak se pls pls pls tam kdyz tak se tam prihlate *15* *15* *15*
  • kacirekkk

můj názor

já sem miley moc nemusela...protože měla něco společnýho s jonas brothers...ty jsou fakt hrozný...nebudu tady říkat jak je miley good a že jí miluju...prostě je to taky celeska...mno...viděla sem už hannah montana jako seriál ale neuchvátil omě to...potom sem ale viděla hannah montana ve film sice v ájině ale i tak...prostě dcl mě to uchvátilo...miley je dcl good...ná nák celesky fakt nemá...a že má trapasy??mno a??každejch ji má dost...a to že má chyby se mi fakt zalíbilo...každej má chyby...i já..i ty co t očteš i ten druhej co se venku..bez chyb by sme nebyly lidi ale jenom ňáký ,,roboti''.. *3*
    • _fans_niki_

Re: můj názor

máš uplnou pravdu...byla sem též na hanně montane ve filmu a bylo to fakt good...ty seriály nesleduju často ale když se nudím tak zapnu JETIX a kouknu se jinak vážně není to moje hooby =D a upřímně Miley je fajn =) *4*
  • nikolennkaaa

miley..

srry tam má být miley..v tom dlouhým odstavci.. *1* *3*
  • nikolennkaaa

miley..

ahojda lidi newím co tu pořát řešíte ani neznáte vůbec miley jaká je doopravdy a pomlouváte jí tady já vás fakticky nechápu ..a já myslela že je to jen pro ty co selenu mají rádi .. ale i když je to váž názor já vám ho neberu..tak si v tom pokračujte dál když vás to tak baví..zatím čauky
    *3*
  • Josef Dominik

Kdo bude mít zájem,podívejte se na tyhle stránky,děkuju. http://www.dominikjosef.estranky.cz /
  • chicko

nevit?

hej lidi nevite jestli prijede nekdy do ceska v nejblizsi dobe miley? *14*
    • monass

Re: nevit?

v bravu mela rozhovor a rikala tam ze jede do anglie a ze bi rada sem prijela
    • luida

Re: nevit?

ne, nepřijede:-( a četli jste v novinkách, že vydělává 615miliard Kč? Trochu blbost, ne? Tolik nevydělává ani Oprah(nejvlivnější žena planety). To by mohla dělat tak měsíc a nemusí do konce života hnout ani prstem. Kdyžtak si aspoň přepočítat nuly, milion má 6 a miliarda 9!! 65 milionů už bych věřila!!!
      • rockstar

Re: Re: nevit?

Miley Cyrus vydělává za rok 25 milionů dolarů§...vydělává víc než Zac Efron Vanessa Ashly Jonas Brothers ad. *4* ..Bylo to v Bravííčku *14* *14* (nej.Časáák) *14* *14* *14* (mimochodem Zac vydělvá něco kolem 6 miliů dolarů§ Vanessa kolem 5 a Ashly taky kolem 5 milionů dolarů§ jo JB 3,2 milionů dolarů§(se maj *1* )
        • luida

Re: Re: Re: nevit?

tolik peněz!! Mě by stačilo i to, co maj JB a nedokázala bych to utratit!
      • dianna114

Re: Re: nevit?

Miley-615 miliard Kč???? Dobrej vtip *1*
      • Re: Re: nevit?

tak jí nezávid že vydělává tolik *5*
        • luida

Re: Re: Re: nevit?

ale tolik není možný!! Jasný?! Kde by na to všechny ty studia vzali?! A nezávidím jí!! Tolik bych nikdy nechtěla!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit