-
jj
mám icq i email!!!!!!a asi za ní poletím do USA -
-
Re: jj
DAS MI HO PÚROSIM? *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Ahoj posli mi prosim icq od miley jestli mas -
a kde si vzal icq?..tak mi ho dej pls kdyz ho mas...nedas co ptze nemas..ae bylo by to good -
jj jasne to urcite -
-
se sju
jo jaky ma icq miley cyrus????????4 *8*
-
-
Jojo jasně,všichni mají její icq,telefoní číslo a všechno že? *15* jo já vlastně taky že *15* No a byla jsem u ní doma aji,a mam její číslo a denně si voláme *15* bože ta inteligence... *15* *15* *15* *15* *15* -
ty mas icq Miley??
*7* -
-
Re: Re: jj
ja taky :D ho mam *1* -
-
Re: Re: Re: jj
JAKY JE JEJI ICQ A TELEFONI CISLO? *7* -
hele pls napises me ho ja ho mam ale neim jestli je spravny ... no prosim dej mi ho ale kdyz tak mi ho neposilej pres diskuze ale normalne mi napis vzkas...dekuju *4* -
kolikrát mám říkat, že icq, skype... je evropský!!! A v Americe ho nemají!!! Tam mají yahoo! myspace.com a mail.com!
-
-
-
jak jako za ni do usa ona te zvala -
Se mášY! *3* Taky bych jel!!!! *14* *14* *14*
-
-
jj
Je nejlepší *4* -
emerson hatcher
ahoj prihlaste se pls vsichni na emerson hatcher *15* -
Ty jo......:)
Hele je to divný ale mě ted normálně chybí ty negativní komentáře *1* Nevim proč ale je tu celkem nuda bez nich! *3*
No je to každopádně divný *4* -
ahojík!
ahojky! jak je? už jsem tu dlouho nebyla! *9* neměla jsem čas ale ted už sem budu zas chodit! *3* jo a MILEY JE NÉÉÉÉÉJ!!!!!!! *14* *14* -
-
Re: ahojík!
ja si to taky myslim *1* *15* *14* *14* *1* -
Re: ahojík!
jj souhlasim!!!! *14*
-
-
caw
miley je supa! -
mh
Kašlete na ty co sem píšou ty nadávky a reagujte jenom na to co není nadávka. Myslím si že je to přestane bavit -
Miley :-*
Miley se rozesla s Justinem??? a takova velka laska to byla. Stejne si myslim, ze ona ma na lepsiho kluka.
Ona vyhrala strasne ji to preju *14*
Miley je proste ze vsech nej *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
nejlepší je miley
Miley toho dokázala hodně je nejlepší i love you *14* -
-
Re: nejlepší je miley
to jo a Miley vyhrála cenu MTV Movie awards 2009 za nejlepší song, k filmu Hannah Montana: The movie, The climb. Chuděrka nevěděla co říkat, tak se zamyslela, a děkovala Bohu(tak jsem to přeložila), svojí mámě a prostě všem!
-
-
gg
nejlepší zvyšujete jí náštěvnost jupí *15* -
-
Re: gg
zklapni kravko -
Re: gg
přesně tak, jen sem choďte!! A k novinkám:Miley se zřejmě rozešla s Justinem, který to dá možná dohromady s Taylor Swift, která se kolem něj točí. A Nick už Miley nechce vzít zpátky, je pro něj už minulost! -
-
Re: Re: gg
Jo, a se Selenou prý nikdy nechodil *4* *4* *3* -
-
Re: Re: Re: gg
to teda nechodil!!
-
-
-