Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley cyrus

ježiši už se nehádejte miley je good *1* *1* *1* *1* *14*
  • 12mileynka12

hannah montana

dnes jdu na hannu montanu jooooooooooooooooooooooooo
    • Re: hannah montana

nevíte do kolikátého ten film poběží v kinech? já bych na něj chtěla jít.....
    • denulka4

Re: hannah montana

já bych na to chtěla...nevíte do kolikátého to asi tak je?
    • Re: hannah montana

já už jsem tam byla toho 11.06. a musím říct že by jste měli jít taky (pouze fanoušci)!!prtž je to fakt hezký filmík *3* málem jsem se u toho rozplakala *1*
      • veveruruskaska

Re: Re: hannah montana

já na tom byla taky a jeto fakt upe super *14* *14* a taky sem na konci málem bulela *1* *1*
      • piskot256

Re: Re: hannah montana

jo to jsem psala já kdyby náhodou *1*
  • webovky

Neznáte nějaké dobré a dobře aktualizované zahraniční stránky o Miley? díky. (chci fakt jen zahraniční, ne české)
  • gabi123

Miley *6*

ja si myslim,ze se s Nikem dohromady zase nedala. Ale tak uvidime jak se to bude vyvijet a nechces sem dat odkaz na to video??
    • luida

Re: Miley *6*

Údajně s ním zase chodila, ale už se rozešli a Miley mu zase dělá scény!!!
      • piskot256

Re: Re: Miley *6*

Miley nedělá scény!!TO NICK!!já nechápu proč to tajil ten jeho vztah k Miley!!JAKO KDYBY SE ZA NÍ STYDĚL!!
        • Re: Re: Re: Miley *6*

Miley mu dělá scény na youtube!!! A jak by bylo tobě, kdyby tě s tvým klukem všude sledovali paparazzi??!?! Já bych to radši utajila, jako on!!!
  • gabi123

Miley :-*

ahojky je pravda ze se Miley rozesla s Justinem???
    • Re: Miley :-*

jj ona zase chodí s nickem viděla jsem video kde se sním líbala *3*
      • luida

Re: Re: Miley :-*

a kde??!
        • piskot256

Re: Re: Re: Miley :-*

na iheartmiley.blog.cz tam někde dole je videjko tak se mrkněte *3*
  • gabi123

jj

jj je to dobra stranka, povedla se ti:)
  • ahojky

Ahojky, ráda bych vás pozvala na moji novou stránku, kde se dozvíte spoustu novinek od Miley. budu se těšit na vaši návštěvu a vzkazíky, co zanecháte.
    mileystar.wgz.cz
  • m

Miley forever.ten piercing se mi sice vúbec nelíbí protože nesnáším lidi s piercingem ale miley mám ráda.MILEY FOREVER *1*
    • piskot256

Re: m

mě se to docela líbi (jenom trochu) *1*
  • shellby

wait

Ještě čekám at napíše nějakej článek o miley piškot256 protože psal že ten můj je trapnej!!! ( a to neni)
    • wojta_sek

Re: wait

uz od pohledu vesnican s tim (a to není) v zavorce *1* *1* *1* LOL tak ty si krapet věříš chudáci tvoji kamosi *1* jestli teda naky mas coz urcite nemas takze muzes chodit s maminkou za rucicku a povidat si s ni o miley cyrus *1* *1* *1*
    • veveruruskaska

Re: wait

shellbynko kde máš fotku áha mamince se nelíbila
  • rockstar

hele!!!

to je hrozny!!!uz pred 14 dnema sem pridala fotky miley...a jeste tam nejsou no a u seleny to tak tejden a uz tam sou!!proc?? *7* *9*
    • Re: hele!!!

jéé omlouvám se já sem odpověděl na jinej vzkaz,sorry,měla to být odpověd na tenhle vzkaz.
      takže:

to jo,taky mě to štve.asi před 3 týdnama jsem tam dala fotky a nic,ale jednou jsem tam dala fotku a za 2 dny byla tam
      • rockstar

Re: Re: hele!!!

jj presne d sem tam vlezla a fotku tam mam ale tam ty..?! *7*
        • zvonda

Re: Re: Re: hele!!!

Já myslím že třeba na Miley se dává hrozně moc fotek a na selenu asi ne..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit