-
miley cyrus
ježiši už se nehádejte miley je good *1* *1* *1* *1* *14* -
hannah montana
dnes jdu na hannu montanu jooooooooooooooooooooooooo -
-
Re: hannah montana
nevíte do kolikátého ten film poběží v kinech? já bych na něj chtěla jít..... -
já bych na to chtěla...nevíte do kolikátého to asi tak je? -
já už jsem tam byla toho 11.06. a musím říct že by jste měli jít taky (pouze fanoušci)!!prtž je to fakt hezký filmík *3* málem jsem se u toho rozplakala *1* -
-
Re: Re: hannah montana
já na tom byla taky a jeto fakt upe super *14* *14* a taky sem na konci málem bulela *1* *1* -
Re: Re: hannah montana
jo to jsem psala já kdyby náhodou *1*
-
-
-
webovky
Neznáte nějaké dobré a dobře aktualizované zahraniční stránky o Miley? díky. (chci fakt jen zahraniční, ne české) -
Miley *6*
ja si myslim,ze se s Nikem dohromady zase nedala. Ale tak uvidime jak se to bude vyvijet a nechces sem dat odkaz na to video?? -
-
Re: Miley *6*
Údajně s ním zase chodila, ale už se rozešli a Miley mu zase dělá scény!!! -
-
Re: Re: Miley *6*
Miley nedělá scény!!TO NICK!!já nechápu proč to tajil ten jeho vztah k Miley!!JAKO KDYBY SE ZA NÍ STYDĚL!! -
-
Re: Re: Re: Miley *6*
Miley mu dělá scény na youtube!!! A jak by bylo tobě, kdyby tě s tvým klukem všude sledovali paparazzi??!?! Já bych to radši utajila, jako on!!!
-
-
-
-
Miley :-*
ahojky je pravda ze se Miley rozesla s Justinem??? -
-
Re: Miley :-*
jj ona zase chodí s nickem viděla jsem video kde se sním líbala *3* -
-
Re: Re: Miley :-*
a kde??! -
-
Re: Re: Re: Miley :-*
na iheartmiley.blog.cz tam někde dole je videjko tak se mrkněte *3*
-
-
-
-
jj
jj je to dobra stranka, povedla se ti:) -
ahojky
Ahojky, ráda bych vás pozvala na moji novou stránku, kde se dozvíte spoustu novinek od Miley. budu se těšit na vaši návštěvu a vzkazíky, co zanecháte.
mileystar.wgz.cz -
m
Miley forever.ten piercing se mi sice vúbec nelíbí protože nesnáším lidi s piercingem ale miley mám ráda.MILEY FOREVER *1* -
-
Re: m
mě se to docela líbi (jenom trochu) *1*
-
-
wait
Ještě čekám at napíše nějakej článek o miley piškot256 protože psal že ten můj je trapnej!!! ( a to neni) -
-
Re: wait
uz od pohledu vesnican s tim (a to není) v zavorce *1* *1* *1* LOL tak ty si krapet věříš chudáci tvoji kamosi *1* jestli teda naky mas coz urcite nemas takze muzes chodit s maminkou za rucicku a povidat si s ni o miley cyrus *1* *1* *1* -
Re: wait
shellbynko kde máš fotku áha mamince se nelíbila
-
-
hele!!!
to je hrozny!!!uz pred 14 dnema sem pridala fotky miley...a jeste tam nejsou no a u seleny to tak tejden a uz tam sou!!proc?? *7* *9* -
-
Re: hele!!!
jéé omlouvám se já sem odpověděl na jinej vzkaz,sorry,měla to být odpověd na tenhle vzkaz.
takže:
to jo,taky mě to štve.asi před 3 týdnama jsem tam dala fotky a nic,ale jednou jsem tam dala fotku a za 2 dny byla tam -
-
Re: Re: hele!!!
jj presne d sem tam vlezla a fotku tam mam ale tam ty..?! *7* -
-
Re: Re: Re: hele!!!
Já myslím že třeba na Miley se dává hrozně moc fotek a na selenu asi ne..
-
-
-