Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 12mileynka12

ehm ehm

ahoj dovol anetiku11 ale ty rikas ze sme trapny ale tvuj profil i se mnolu byl zobrAZEN 9 a ses ve fanklubu WITCH no
  • 12mileynka12

proc

jezisi proc se furt hadate uz je to trapny jako hadejte se nekde jinde treba si piste na vzkazy
  • hannahmontanahm

Pls hlásněte tady...

Pls hlásněte pro mě tady: http://karinka28.blog.cz/0906/nej-p isnicka-finale#comment59460746 jsem tam jako TeRRy*PeRRy* a jsem tam s písničkou od Miley Cyrus s Písničkou The Climb!!Tak hlásni!!*1*
  • miley cyrus

hele za1. miley je bestová
    2.na profilu mám devět fotek miley
    a za3. už neotravujte jste úplně trapní. *1* *1* *1* *1* *5* *5*
    • veveruruskaska

Re: miley cyrus

no aco že tam máš 9 fotek miley se s toho máme posrat nebo co
      • anukkyss

Re: Re: miley cyrus

Asi si myslí že je taky bestová když má na profilu děvět fotek, které ani nejsou její *1*
        • Re: Re: Re: miley cyrus

neurážej aspon jde vidět že ju mám ráda *3*
  • gabi123

ANUKKYSS

Me by zajimalo jestli kdyby jsi mela prachy a byla tzv. ,, vydrzovana hvezdicka" tak bys urcite nebyla namyslena a nemyslela si,ze?? to ti neverim. Kdyz ma nekdo prachy tak se pokazdy zmeni!
    Ale to je jedno, je to tvuj nazor a ja ti ho nevyvracim. Ja mam Miley hrozne moc rada, protoze je mi sympaticka a myslim si, ze by nemusela byt spatny clovek. To je muj nazor. Miley *14*
    • anukkyss

Re: ANUKKYSS

Nemyslím si, že se každý potom co má peníze změní v namyšleného. Jen si myslím že ona namyšlená je, ale neříkám že kvůli pěnězům. Jen jsem se dívala na youtube a tam na pár rozhovorů s ní. A podle toho mám oní názor jaký mám *5*
  • piskot256

to nemá Cenu!!

TO NEMÁ CENU SE SVÁMA HÁDAT!!MĚ UŽ TO NEBAFÍ!!FURT NĚCO!!TAK VÁM NAPÍŠU POSLEDNÍ SLOVO:SBOHEM!!
    • Re: to nemá Cenu!!

ty už jdeš?? Tak se měj hezky!! A mysli na Miley v dobrém!! Ne na to, jaká to byla coura!!
    • anukkyss

Re: to nemá Cenu!!

Hej a mě tak zajímalo co mi na to půl milionu fanoušků odepíše a nic *9*
  • anukkyss

miley

Opravdu, ale opravdu zírám jak to může mít někdo v životě tak jednoduchý. Dcera zpěváka, odmalička v reklamách, disney se jí ujme a natočí s ní seriál na jetix...
    Slavná a ani si to nevydřela. Ano, seriál se mi líbí. Ano! I několik písniček mám v mobilu! Ale že by se mi líbila jako osobnost? NE! NE! NE! NE! NE!
    Stačí když se podíváte na youtube.com na rozhovory s ní!!!! Kdy't se natáčí v limuzíně jak jede a MYSLÍ SI O SOBĚ BŮH ví co.
    Podle mě jen vydržovaná hvězdička.
    • luluvamp

Re: miley

Wow...lépe bych to nevyjádřila...mě se od ní líbí strašně písnička the climb.A film se mi líbil taky,ale seriál je děsnej...takovej jednoduchej mi přijde....Mě taky přejde,že je to mamyšlená fiflena...,ale to je můj názor...tak si jí klidně mějte rádi lidi,ale já vím o lepších!!! *3*
    • Re: miley

úplně souhlasim....a nejvíc mi vadí, jak o sobě tvrdí, že je rocková zpěvačka.....jo a její klipy sou šílený už jenom v tom, že neni chvíle, kde by nebyl záběr na tu její držku :D
      • zvonda

Re: Re: miley

Ty zalez!
  • anukkyss

Miley

Opravdu, ale opravdu zírám jak to může mít někdo v životě tak jednoduchý. Dcera zpěváka, odmalička v reklamách, disney se jí ujme a natočí s ní seriál na jetix...
    Slavná a ani si to nevydřela. Ano, seriál se mi líbí. Ano! I několik písniček mám v mobilu! Ale že by se mi líbila jako osobnost? NE! NE! NE! NE! NE!
    Stačí když se podíváte na youtube.com na rozhovory s ní!!!! Kdy't se natáčí v limuzíně jak jede a MYSLÍ SI O SOBĚ BŮH ví co.
    Podle mě jen vydržovaná hvězdička. *9*
    • Re: Miley

souhlasím s tebou. Měla to až moc lehký!!!
      • elis66

Re: Re: Miley

J8 si myslím, že to tak lehký zase neměla. Jako já nevím..ale někteří z vás tu píšou, jak to byla vydržovaná halka, ale asi tpro to taky musela něco dělat ne? Když chtěla zpívat, tak se to taky musela "naučit" jasně...má hlas, ale taky není jednoduchý se k němu dopracovat a vytáhnout ho tam, kde ho má ona. Nebo s těma filmama. To je taky kravinka, to prostě tak nefunguje, když se chce někdo dostat do falmu tak to taky musí vydřít. takhže ta vaše oblíbená "vydržovaná dcerka" už má taky něco za sebou. Nemyslíte?
    • piskot256

Re: Miley

NÉÉÉÉÉ!!MILEY TO TAKY NEMĚLA LEHKÝ!!ONA SI TO MUSELA TAKY VYDŘÍT!!já fím že si to o ní myslíte to zamozřejmě můžete ale ne takovým způsobem!!je pravda že Miley byla v některých těch reklamách!!ale taky musela makat aby na to měla!!přála si být slavnější!!na začátku se ji vůbec nedařilo ale podařilo se jí být Hannah Montana!!TAK VÁS PROSÍM UŽ TOHO NECHTE!!
  • gabriellavanessa

......

jj já jsem na tom taky byla a musím říct, že to bylo lepší než hsm 3 !!!
    • vanessa.hudgens115

Re: ......

hey,what?what to have been better than a high school musical3?hannah montana?write me in skype vanessa.hudgens.official ok?bye *3*
      • janetqa

Re: Re: ......

u got it all wrong sweetheart .... wtf fact ftipnéé
      • Re: Re: ......

*1* Jsi fakt vtipná. *1*
    • piskot256

Re: ......

TO MÁS NAPROSTO PRAVDU!!
  • gabi123

:-*

ja jdu na Hannah Montanu 7.7. nemuzu se dockaaaaat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se: