-
ÓČKO!
Čauky!!Dneska 22.6.09 je na óčku den s Miley!!:) -
koncert
Ahojky!Chtělo by to,aby Miley taky přijela někjdy k nám do ČR!Bych na ní šla na 100% *4* *3* -
-
Re: koncert
já taky
-
-
Miley
Miley podle mě měla cestu ke slávě lehkou jako prodavačka k místě prodavačky nevím jestli jste to pochopili no prostě to měla všechno lehoučký -
Prosím
Prosím vás nevíte kde bych mohl stáhnout celou první řadu seriálu Hanny Montany v češtině kdyžtak mi sem napište odkaz. Moc dík *4* -
-
Re: Prosím
Jestli si to nechses stahnout tak se podivej na youtobe tam zadej hannah montana 1x01 a dale az 1x25 a dej v cestine to samy je i ve druhe serie
-
-
mazec!
Toto napsala Joe Mandy..nevypadá to teda..že by Nick Chodil s Miley..na tom včerejším koncertu to musel být mazec:(..Joe má taky napsané,že ztratil nej přítele..a podle všeho je to Miley..fakt mazec:( :
Well I was talking bout Taylor telling her how we broke up Miley got mad and she started to yell at me and I talked to her she got madder at me and then I got mad and told her the way she acted is why Nick (My Bro)Broke Up With Her Because She is So Mean. -
miley
miley zase chodí s nikem to je cool *3* *3* *3* *3* -
-
Re: miley
opravdu??..vždyť ještě včera si docela lezli po krku..mno teda s=píš ona Nickovi..ale možná se dali dohromady na tom koncertu..počkejte..zkusím se podívat:D
-
-
jak ste riakli ze mate icq miley cyrus,tak asi ne no...ae jestli ho nekdo ma at mi ho posle jako vzkaz..diik -
miley ma noveho kluka
miley ma noveho kluka jmenuje se lian kouknete se na mileycyrus-online.co.uk *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: miley ma noveho kluka
jakozhe to není vůbec pravda!!ona chodí s nickem to je jasný!!ten lian (nebo jak se to píše) je jenom její kámoš který sní točí ten film The Last Song *3*
-
-
...
Vždyť Miley není až tak špatná.Každý má svůj názor,ale vemte si to tak,že kdyby neměla ostré lokty,ostatní by ji nelítostně převálcovali:(.....
Dnes má mít koncert spolu s kluky z Jonas Brothers,..ale prý je chudinka nemocná,tak prý asi nepřijede:(:(..Jenom ať se brzy uzdraví!:D -
-
Re: ...
Tak Miley nakonec na ten koncert jede..a pojede i s Noah:D..a Frankie tam bude taky...já bych tam tak chtěla být!!! *8*
-