-
jo
pravda nejlepší na světě *14* -
-
Re: jo
ale houby.... :D -
-
Re: Re: jo
Jooo bež si radši do lesa na ty houby :d
-
-
-
ggg
Lidi jste fakt trapní běžte na osobnost kterou máte rádi né????miley je nejlepšíííí *14* -
-
Re: ggg
BEZ DO PRDELE TY KOKOTE...SPAMERE -
-
Re: Re: ggg
Jediný debil jsi tady ty katushka! -
-
Re: Re: Re: ggg
jojojo ty ses zase nezapomnel ozvat *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ggg
Máš s tím problém nebo co? *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ggg
A jako TY!! :DD -
JAKO VY!!...:D -
Určitě má, ona má se vším problém!
-
-
-
-
-
-
ggg
Lidi jste fakt trapní běžte na osobnost kterou máte rádi né????miley je nejlepšíííí *14* -
-
Re: ggg
ne!!! *8* miley je hnusná, zuby jak kůň atd. -
-
Re: Re: ggg
:D:D:D:D:D
-
-
-
ggg
Selaward
Ahoj lidi pls zapojte se do Selaward! na www.selenagomezweb.blog.cz a nominuj si svoji nej celebritu:-) *4* -
Re: k.a.t.u.s.h.k.a
Ty vole to už fakt nejde jak je tahle negroidní kráva blbá(né že bych byl rasista ale už mě fakt štve!).. ještě si myslí že je lepší než Miley!?! to fakt neni! jdi si do showbiznisu a uvidíme kam se dostaneš! Miley je vysoko a je ůplně nejlepší osobností na světě!!! *5* A ty máš asi nějaký komplexy nebo co že si to musíš vybíjet na Miley! je mi tě vvážně líto! *13* -
-
Re: Re: k.a.t.u.s.h.k.a
mě tebe tééž!! *1*
-
-
miley cyrus
a navíc miley má řidičák bylo to v bravu myslím a nebo v nějakým holčičím časáku *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *5* *5* *4* *4* *15* *15* *8* *13* *13* *9* *9* *3* *3* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *5* *5* -
-
Re: miley cyrus
Jéééééééééééééé!!!!!! !!!Řidičák má každej.Já se divim že ho má.To je musela podplatit aby ho dostala *1* *1* *15* -
-
Re: Re: miley cyrus
Asi tak!! *1* *1* -
-
Re: Re: Re: miley cyrus
kravina ty debile
-
-
-
-
:-(
Twl nechápu lidi ty, kteří nesnášej Miley a choděj sem!!!Tag sem lidi nechoďte a choďte si třeba na Káju Gotta!!Miley na svůj věk je moc dobrá!!Chtěla bych vypadat jako ona!!Je plostě úžasná a krásna!!Né že bych byla lesba, to néé, ae musíte uznat že to válí a je pěkná!!!Mám ji ráda... *14* *14* *14* *14* -
...
pry Miley urazeji za to ze ma tlusty stehna!! tak to jsou blby lidi pac mam fakt skvelou postavu, taky bych tela takovou mit *14* -
-
Re: ...
jeeejej jeji postavu? *7* NIKDY!!!!!! *5* *3* -
-
Re: Re: ...
Hmm, jasný... protože ty máš určitě lepší postavu než Miley, že? *rofl* :DDD -
-
Re: Re: Re: ...
no jistěě,že váháš :D:D:-P -
-
Re: Re: Re: Re: ...
presne tak ×D *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
k.a.t.h.u.s.k.o. hlavně že ty jsi chudá *1* *1* *1* *1* *5* *5* *15* *15* *13* *13* *9* *3* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Hmm tak toto byl dobrý joke :dd
-
-
-
-
-
-
jooooooo
jo miley je nejlepší zpěvačka i herečka na celém světě -
-
Re: jooooooo