-
podpořte miley !!!
ahoj plsky podpořte miley !!! tady je adresa t-music.cz no a hlasujte pro miley pro song the climb :-)) tet je zatim na 3.místě *4* -
-
Re: podpořte miley !!!
Kdo by pro ní chtěl hlasovat!!! -
-
Re: Re: podpořte miley !!!
jjjjjjjjjjá jo už jsem hlasovala *15*
-
-
Re: podpořte miley !!!
na 3.místě?? ONA??... *1* *1* ubohost!!:D -
-
Re: Re: podpořte miley !!!
já si zpívám její songy kdekoliv je slyším a shellbo doufám že se ti brzo rozsvítí v hlavě *1* *1* *1* *1* hihihhihhohohhohohehehheeheehhahaahaahhaahauhuhuhuh *15* *15* *15*
-
-
-
lol
miley je zpevacka..to zas rekl nejaky inteligent...... *3* *3* -
u
Miley je nejnej zpěvačka na celém světě *14* *14* *14* *14* -
-
....
Miley. zpívá jako žačka záladní školy, která vystupuje na školní besídce. A klidně mi tu nadávejte, ale mého názoru je mnohem více lidí, než si umíte představit. no prostě náctiletá pipina, která si hopsá okolo mikrofonu, myslí si, že je bůhvíjaká zpěvačka a hvězda...touto mou řečí se omlouvám všem 10- 12 letým pravidelným čtenářkám BRAVA GIRL,- kterých tu je většina, jo a nezapomeňte si koupit příští číslo, v listárně se dozvíte, jak sbalit kluka, a najdete tam plakát Zaca Efrona. *15* hahaha *15* -
-
Re: ....
Iba sa ta chcem spytatco si dokazal v zivote ty??? -
Re: ....
co tady chceš??když se ti miley nelíbí tak sem nechod ne??a neboj tady svejma řečičkama nikoho nezblaíš *4*
-
-
.....
No vidím holky, že vy jste skutečně svým myšlením příliš mladé, a radši svá hodnocení neříkejte nahlas, myslím, že kdybyste to udělali na vřejnosti, mám obavy, že by vás vypískali, nebo byste odešli s rajčetem v obličeji! *15* -
-
Re: .....
Přesně:D
-
-
-
.......
Tak poslouchejte, vy všichni! nějaká vaše trapná fanynka MIley, chodí na diskuze Madonny, a nádává tam, káča jedna! Takže vzkazuji všem , at tam nadávat nechodí, protože ta Miley je pipina, která je nic, a mimochodem ta její hudba, katastrofa,humus! nikdy takhle na cizí diskuze nenadávám, ale ta vaše fanynka mne namíchla šíleně! -
-
Re: .......
sám seš namíchlej ty pipino *15* -
-
Re: Re: .......
njn
-
-
prosímtě tak je to nějaká holka která se nudí lidi chodte na diskusi osobnosti která se vám líbí!!!!!!!!!!! -
Ale tak můžeš nadávat na mileyiik a ne na Miley,ta nemůže za to,že má tak debilní fanynku jako je mileyiik!!! -
-
Moje řeč! -
-
Re: Re: Re: .......
*4*
-
-
-
hm jasne chytroline treba jo ale jak si to zjistil -
-
některý lidi nejsou asi blbý...... -
NEBUD DRZÁ!!:D:D:D -
-
Re: Re: Re: .......
Co na tom bylo vtipného nufe???
-
-
-
-
Ahojki
Ahojki,
Pls hlasněte pro Miley(jenom fanoušci)
na web:http://holci-luczes.blog.cz/090 5/selena-gomez tam uplně dole je anketa tak hlasujte :-) -
-
Re: Ahojki
kdo by chtěl pro miley hlasovat.newim.... -
-
Re: Re: Ahojki
jenom paka Shellby..:D:D -
-
Re: Re: Re: Ahojki
taky si řikám
-
-
-
-
hjgfj
Miley je nejlepšííííííííí *14* -
-
Re: hjgfj
To těžko -
-
Re: Re: hjgfj
mÁš pRoBlÉm? *8* *7* -
-
Re: Re: Re: hjgfj
a ty?:D:D:D
-
-
-
-
Shellby
A navíc jsi takový srab že ani neprokážeš svou identitu! Asi se stydíš za svůj trapný názor co? Je mi z tebe na *9*!!! SRABE! -
-
Re: Shellby
Chtěl snad po mně někdo identitu?Tak se mě klidně na něco zeptej nebo si mám udělat profil!???A moje názory a články nejsou trapnýýýý!!!!!!! *16* *8* *16*
-
-
Miley
Miley je super zpěvačka i herečka. A myslim že i super holka. A ti co si mysli ze je krava tak jsou uplne blbi. Kdo by nemel rad Miley Cyrus.*14* -
-
Re: Miley
například já jí nemam ráda! *16* -
-
Re: Re: Miley
Ano nemáš ji ráda, ty tady jsi nonstop, jsi horší jak její fanoušek *1*
-
-
-
pomoc PSL
hele lidi poradtemi psl u tech zivotopisu sou dole napsany autori driv tam byly lepsi a ja bych se na ne chtela kouknout ale kdyz kliknu na autor(nakyho)tak se mi ukaze jeho profil a ne zivotopis.... *10* *10* *10* pomoc te mi PLOSÍÍM *3* *4* -
trapný
Shellby vis co ty jsi pekne depil a jdi radsi do prdele nez te tam posleme mi vsichni co miley mame radi nevi co proti ni porad mas tak di na diskusi sve oblibene zpevacce zpevakovi na diskusi a nese tady ty zasranej vy... kretene *8* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: trapný
píše se debil a ne depil obojí jseš ty!!!!! -
Re: trapný
jo a jeste jsem na neco zapomela tohle plati i pro anonymku13 a pro tebe taky ty zasranej nufe *15* *16* *16* *8* kreteni jse vy vsichni co nadavate miley *8* *8* *16* *16* -
-
Re: Re: trapný
jdi někam.Na nás nadávat jako nebudeš!nuf je náhodou super a má pravdu!!!! -
-
Re: Re: Re: trapný
:)super??_díky..věř mi že ty máš taky pravdu! :)
*3* -
-
Re: Re: Re: Re: trapný
*4* *3*
-
-
-
Nepodělej se z toho!! *1* *3* -
jojojo stejne nejtrapnejsi si tady ty *13* *5*
-