Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • podpořte miley !!!

ahoj plsky podpořte miley !!! tady je adresa t-music.cz no a hlasujte pro miley pro song the climb :-)) tet je zatim na 3.místě *4*
    • Re: podpořte miley !!!

Kdo by pro ní chtěl hlasovat!!!
      • Re: Re: podpořte miley !!!

jjjjjjjjjjá jo už jsem hlasovala *15*
    • Re: podpořte miley !!!

na 3.místě?? ONA??... *1* *1* ubohost!!:D
      • Re: Re: podpořte miley !!!

já si zpívám její songy kdekoliv je slyším a shellbo doufám že se ti brzo rozsvítí v hlavě *1* *1* *1* *1* hihihhihhohohhohohehehheeheehhahaahaahhaahauhuhuhuh *15* *15* *15*
  • lol

miley je zpevacka..to zas rekl nejaky inteligent...... *3* *3*
  • miley11cyrus

u

Miley je nejnej zpěvačka na celém světě *14* *14* *14* *14*
    • heatcliff

....

Miley. zpívá jako žačka záladní školy, která vystupuje na školní besídce. A klidně mi tu nadávejte, ale mého názoru je mnohem více lidí, než si umíte představit. no prostě náctiletá pipina, která si hopsá okolo mikrofonu, myslí si, že je bůhvíjaká zpěvačka a hvězda...touto mou řečí se omlouvám všem 10- 12 letým pravidelným čtenářkám BRAVA GIRL,- kterých tu je většina, jo a nezapomeňte si koupit příští číslo, v listárně se dozvíte, jak sbalit kluka, a najdete tam plakát Zaca Efrona. *15* hahaha *15*
      • Re: ....

Iba sa ta chcem spytatco si dokazal v zivote ty???
      • Re: ....

co tady chceš??když se ti miley nelíbí tak sem nechod ne??a neboj tady svejma řečičkama nikoho nezblaíš *4*
    • heatcliff

.....

No vidím holky, že vy jste skutečně svým myšlením příliš mladé, a radši svá hodnocení neříkejte nahlas, myslím, že kdybyste to udělali na vřejnosti, mám obavy, že by vás vypískali, nebo byste odešli s rajčetem v obličeji! *15*
      • Re: .....

Přesně:D
  • heatcliff

.......

Tak poslouchejte, vy všichni! nějaká vaše trapná fanynka MIley, chodí na diskuze Madonny, a nádává tam, káča jedna! Takže vzkazuji všem , at tam nadávat nechodí, protože ta Miley je pipina, která je nic, a mimochodem ta její hudba, katastrofa,humus! nikdy takhle na cizí diskuze nenadávám, ale ta vaše fanynka mne namíchla šíleně!
    • Re: .......

sám seš namíchlej ty pipino *15*
      • 12mileynka12

Re: Re: .......

njn
    • miley11cyrus

Re: .......

prosímtě tak je to nějaká holka která se nudí lidi chodte na diskusi osobnosti která se vám líbí!!!!!!!!!!!
    • dianna114

Ale tak můžeš nadávat na mileyiik a ne na Miley,ta nemůže za to,že má tak debilní fanynku jako je mileyiik!!!
      • miley.the.best

Re: Re: .......

Moje řeč!
        • dianna114

Re: Re: Re: .......

*4*
    • 12mileynka12

hm jasne chytroline treba jo ale jak si to zjistil
      • Re: Re: .......

některý lidi nejsou asi blbý......
      • Re: Re: .......

NEBUD DRZÁ!!:D:D:D
        • miley.the.best

Re: Re: Re: .......

Co na tom bylo vtipného nufe???
  • piskot256

Ahojki

Ahojki,
    Pls hlasněte pro Miley(jenom fanoušci)
    na web:http://holci-luczes.blog.cz/090 5/selena-gomez tam uplně dole je anketa tak hlasujte :-)
    • Re: Ahojki

kdo by chtěl pro miley hlasovat.newim....
      • Re: Re: Ahojki

jenom paka Shellby..:D:D
        • Re: Re: Re: Ahojki

taky si řikám
  • miley11cyrus

hjgfj

Miley je nejlepšííííííííí *14*
    • Re: hjgfj

To těžko
      • piskot256

Re: Re: hjgfj

mÁš pRoBlÉm? *8* *7*
        • Re: Re: Re: hjgfj

a ty?:D:D:D
  • zvonda

Shellby

A navíc jsi takový srab že ani neprokážeš svou identitu! Asi se stydíš za svůj trapný názor co? Je mi z tebe na *9*!!! SRABE!
    • Re: Shellby

Chtěl snad po mně někdo identitu?Tak se mě klidně na něco zeptej nebo si mám udělat profil!???A moje názory a články nejsou trapnýýýý!!!!!!! *16* *8* *16*
  • Miley

Miley je super zpěvačka i herečka. A myslim že i super holka. A ti co si mysli ze je krava tak jsou uplne blbi. Kdo by nemel rad Miley Cyrus.*14*
    • Re: Miley

například já jí nemam ráda! *16*
      • miley.the.best

Re: Re: Miley

Ano nemáš ji ráda, ty tady jsi nonstop, jsi horší jak její fanoušek *1*
  • rockstar

pomoc PSL

hele lidi poradtemi psl u tech zivotopisu sou dole napsany autori driv tam byly lepsi a ja bych se na ne chtela kouknout ale kdyz kliknu na autor(nakyho)tak se mi ukaze jeho profil a ne zivotopis.... *10* *10* *10* pomoc te mi PLOSÍÍM *3* *4*
  • mileycyrusfan

trapný

Shellby vis co ty jsi pekne depil a jdi radsi do prdele nez te tam posleme mi vsichni co miley mame radi nevi co proti ni porad mas tak di na diskusi sve oblibene zpevacce zpevakovi na diskusi a nese tady ty zasranej vy... kretene *8* *16* *16* *16* *16*
    • Re: trapný

píše se debil a ne depil obojí jseš ty!!!!!
    • mileycyrusfan

Re: trapný

jo a jeste jsem na neco zapomela tohle plati i pro anonymku13 a pro tebe taky ty zasranej nufe *15* *16* *16* *8* kreteni jse vy vsichni co nadavate miley *8* *8* *16* *16*
      • Re: Re: trapný

jdi někam.Na nás nadávat jako nebudeš!nuf je náhodou super a má pravdu!!!!
        • Re: Re: Re: trapný

:)super??_díky..věř mi že ty máš taky pravdu! :)
          *3*
          • Re: Re: Re: Re: trapný

*4* *3*

Nepodělej se z toho!! *1* *3*

jojojo stejne nejtrapnejsi si tady ty *13* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit