-
hannahah
...má dobrý hlas.....len škoda že to využíva na také piesne...!!! *5* *4* -
!!!HLÁSNĚTE!!!
Prosím pokud máte vážně rádi Miley tak hlasujte na http://www.kissmorava.cz/kissparada/ .
Můžete hlasovat 3× za den! Prosím hlasujte i příští dny! MILEY IS BEST! *14* *14* *14* -
miley
Je nejlepší a pište tu jen lidi kteří ji fandí a ne nějaký blbosti *9* -
-
Re: miley
joU pRaVda MiLey Je NejlEpsi jA bych si tk PrAlA na Jeji KoncErt ae PRej se pOviDa ZE by MElA DoRAziT PriSti Rok:) *15* -
Třeba jak tu píší ta zvonda tu zprávu ale třeba i nadávky -
-
Re: Re: miley
Ty jsi to asi spatne pochopila, ja tady Miley nenadavam ona je Nejbestovější holka na svete! A jsem KLUK *3* *3*
-
-
Co je podle tebe blbost?!
-
-
Zpráva
prominˇ:Tady ti neco posilam.Kdyz prave zacinas cist tohle neprestavej nebo se ti stane neco spatneho .jmenuji su Daisy,je mi 7let mam blond vlasy a desive oci.Nemam nos a usi jsem mrtva.Pokud tohle neposles 15 lidem zjevim se dnes vecer u tve postele s nozem a zabiju te.tohle neni vtip!Neco dobreho se ti stane v 15:22-nekdo ti zavola nebo k tobe promluvi a rekne MILUJU TE!!! P.S: NEPORUS TO....Sorry ze ti to posilam .Posilam to ze strachu .Ne o sebe ale o sve blizke.Tento dopis pochazi z Venezuely byl vyslan aby zmenil tvuj zivot a udelal te stastnejsi.Posli tento dopis 20 lidem do 96 hodin.Zmeny se dockas do 5 dnu.Alena Kovarikova ktera to poslala 22 lidem v losovani vyhralka automobil .Erik Prazak ktery tomuto dopisu neuveril do 5 dnu dostal rakovinu *9* -
-
Re: Zpráva
*1* *1* *1* *1* *1* Tak to zná asi každej.
-
-
miley cyrus
hele vy co jí nemáte rádi tak běžte pomlouvat jinam. *16* *16* -
hm........
LEPŠÍ JSOU PŘÁTELÉ !!!! *3* -
nick.love
Miley je fakt děs!!
*16* -
-
Re: nick.love
Tak to teda pěkně lžeš.Miley je ta nejlepší zpěvačka na celým světě!!!!!!! -
Re: nick.love
souhlasim *4*
-
-
jupí
Už se těším v létě na koncert *3* je nejlepší -
-
Re: jupí
To já bych tam nešela ani zadarmo -
Re: jupí
coze??koncert kdéé?? -
-
Re: Re: jupí
No přece v USA teta viděla Miley už 1krát v USA a byla tam už 2krát teta ona cestuje po světě a v létě mě tam vezme do USA aji na koncert........... -
-
Re: Re: Re: jupí
a nvm kolik takovej koncik stoji??a je to koncert hanny montany nebo proste jen miley?
-
-
-
-
miley cyrus
mě zatím miley neodepsala. jsem smutná ale třeba napíše *9* *1* -
!?!
*7* nic moc *7*