-
miley cyrus
MILEY JE NEJ. V CELÉ ZEMĚKOULI.ŽE JO? *14* *14* *14* -
-
Re: miley cyrus
to ´máš úplnou pravdu -
Re: miley cyrus
neni nej
-
-
v ESU
je taaaaam!!!!!!*n love* -
Hannah Montana on-line!
Ahoj! Zpráva pro všechny fanoušky: Našla jsem na internetu blog s díly Hannah Montana. Je tam 1. i 2. série a je to přes youtube, takže je to zadarmo! *4*
http://blog-nataliin.blog.cz/rubr ika/hm-online
*3*
Přeju hezké koukání *14* -
-
Re: Hannah Montana on-line!
jé....omylem jsem tam udělala mezeru!:D
Smrávný odkaz:
http://blog-nataliin.blog.c z/rubrika/hm-online
*4*
-
-
joooooooooo
jo je nejjjjjjjjjjlepšííííí *3* -
hrůza
Miley je nejlepší je moc populární má hezký oči zuby vlasy písničky....prostě všechno mám jí rád *14* *14* *14* *14* -
-
Re: hrůza
Ale je to hrůza a děs když jí nadáváte tak vypalte *16*
-
-
Kolik vám je?
Nechci nikoho poučovat, ale všimli jste si, jak hrozně to tady vypadá? Je tady čím dál tím víc sprostých slov! Myslím, že není třeba je používat. Někdo má Miley prostě rád a někdo ne...Tak se kvůli tomu nemusíte hádat, ne? Kdyby jste byli slavní, chtěli byste aby se kvůli vám dělaly takové diskuze, jako je tato? Blbej nápad. Takže nenadávejte si... Když Miley nemáte rádi, tak tu nechoďte... A NEPŘEDSTÍREJTE, ŽE JSTE KAMARÁDKY MILEY NEBO MILEY SAMA. Je to blbost, na tohle vám nikdo neskočí'! -
-
Re: Kolik vám je?
máš pravdu *3*
-
-
nick.love
Vždyt je to pravda!!
Miley je strašná!__nesnášim jíí!!
a má hnusný zuby!!... neříkam že já mam krásný,ale ona by mohla nosit třeba rovnátka ne?..:D když už chce bejt stáár :D -
-
Re: nick.love
Ty lži si říkej někomu jinému je nádherná *3* -
-
Re: Re: nick.love
právě naopak -
a co když to chce řikat někdo vám tady! -
jojo to je vidět :D:D:D:D -
přesně....obdivuju ji čím dál tím víc *4*
-
-
Re: nick.love
Miley už podstoupila několik zákroků. Když se podíváš na novější fotky, tak zjistíš, že už má zuby srovnané. Neodsuzuj příště lidi za situace, o kterých nic nevíš *13* -
-
hm aale teda proc rikas nekolik kdyz si jenom nechala trosku srovnat zuby -
:D:D:D__
-
-
-
jo
lidi vzpamatujte se nechápu proč sem píšete takový blbý komentáže že je to a to kdo ju nemá rád at sem neleze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i love miley *14* -
hana montana
*14* *14* *14* *14* *14* Hana je nej *14* *14* *14* miluju Hanu Montanu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
vypal
anonymko13 radsi vypadni z tehle diskuse nikdo te tu nechce kdyz nemaz rada miley tak co jsem lezes tady je diskuse o miley cyrus a ne o tvejch RHCP JO KDO SEMNOU SOUHLASY AT OKAMZITE PISE -
-
Re: vypal
souhlasim...ale s anonymkou13
-