Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hannahmontanahm

MMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILLL LLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEYYYYYY YYYYYYYYYY JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEE EEEEEE SSSSSSSSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUU UPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RR..............

MILEY JEEEEEEEEEEEEEEE UUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPLLLLLLLLL LLLLNNNNNNNNNNNNNNNĚĚĚĚĚĚĚĚ ĚĚĚĚ NNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJ JJJLLLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEE EEPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPŠŠŠŠŠŠ
  • jana291995

fandové avril

Ahoj,vím že všichni nesnášíte Avril Lavigne,ale proč nás nenecháte?copak tady někdo srovnává Miley s Avril..POCHOPTE:!:pro vás je nejlepší na světě Miley,ale mi žijem zase pro Avril..my na Miley nenadáváme,neuráříme ji,tak proč nás nenecháte..nechápu proč nedokážete pochopit že se někomu pstě Miley nelíbí..jste tak blbí nebo chcete být zajímavý?..něco vám řeknu...v životě jsem na diskuzi Miley nechodila,a už vůbec ne abych sem něco psala,ale vy jste si nás přivolali tím,že jste nám naádvali že urážíme Miley,a to bylo poprvý co jsem tu byla...když jsem sem šla poduhý,a hledala ty výhružný dopisy,žádný tu nenašla..dali jste pokoj,jenže najednou jste zase začali..jako prominte,já sem byla fanynka Miley,ale tak jste mi ji zhnusily,že to ani není možný..a doufám že to bylo naposled co jsem sem musela jít..čau *4*
    • piskot256

Re: fandové avril

jo máš pravdu!!!NO TAK LIDI NECHTE UŽ TOHO!!! *15*
  • Miley

Smileyhopecyrus@seznam.cz
    juknete se.....:D
  • 12mileynka12

me to va

hele jako nekteri delaji ze sebe buh vi co no a co jako ze se nekdo zna s miley ja se znam se spisovatelkou co pises harryho pottera a harry s tim taky
  • hjghujgcd

jo miley je nejlepšíííííí ale ta avril je blbka 0000000000000000000000............. ..miley je nejlepšííííííííííííí
    • miley1cyrus

Re: hjghujgcd

to sice jo ale na avril taky nadavat nemusite
    • andrea3518

Re: hjghujgcd

Prosím můžu vás všechny požádat abyste přestali Avril urážet já také neurážím miley!! A když už ji urážite tak napište aspoň své jméno a né: hfgzhdf!!! *16*
  • gabi123

:-*

Miley je bestovni holka:) mam ju strasne moc rada. *14*
  • jak tady

jak tady nikdo řiká že byla s Miley mohla si to klidně vymyslet *3*
  • kacenka1jb

je nejky kams..

miley je strasne dobra kamoska...prokecali sme toho tolik jeste s ellsi a stelou oni dve jsou taky supel holky jestli se planujete na koncik miley tak tam si to poradne uzijete zatíím ahoj
    • viktor_friend_miley

Re: je nejky kams..

Ale prosimtě..Možná tak v tvém nejdivočejším snu! Já vím snažíš se být důležitá/tá Já vás nechápu nikdo z vás jí nezná a už vůbec né z česka!...Přiznejte si to..
      PS: Já to vůbec nemyslím ve zlém,ale v dobrém tak se nezlopte,ale je to realita *4*
    • hannahmontanahm

Já to taky nechápu!!Ty si fakt byla s Miley?? *7*
    • piskot256

ty si byla s miley jo?
      • kacenka1jb

Re: Re: je nejky kams..

jj miley je best ellsi to tky rika...
        ejky kdyz mid as mail tak ti mozna poslu fotky jestli mi to pujde odeslat =)
        kdyz mi to nepujde(pac mam starej pocitac a v srpnu budu mit novej tk ti to poslu az nak okolo srpna)vim ze toe pozde ae inac to nejde...=)ae urcite poslu mozna i z Mandy jiroux..jedu za nimi v srpnu tak prave budu mit aji ty novy fotky =)tak hned poslu ae napis mi vzkaz s tvym mailel =)..napis to na kamosky profil ma ho
        kacenka1jb =)
        • piskot256

Re: Re: Re: je nejky kams..

dobré můj e-mail je pIsKoT256@seznam.cz
          • kacenka1jb

Re: Re: Re: Re: je nejky kams..

hojky skousela jsem ti to poslat ale furt se mi tam zobrazuje ten mailer comanr nebo co to vzdycky prijde xD...pry ze cilova schranka je plna bo co to mektalo skusim to stahnout a hodit to ke kamosce do pc a poslat ti to ju :-)..a kdyz to nepujde ani tk tk musis pockat az do tho srpna :(
  • hannahmontanahm

Pravda!!

Danielkoumiley souhlas!! *4* Ale prosím už své hvězdy nepomlouvejte!! *16* Jinak já nwm jaký debil mohl začít říkat že Demi Lovato je lepší než Miley,no to fakt nechápu!! *1* Jinak nikdo neznáte Demi osobně tak neříkejte že je to kráva ...Jo a vadí mi jeden cometn o Miley!! *5* Takže si tohle všichni přečtete !!jo a ta vaše Demi mě už štve...jak už říka danielkamiley do diskuze Demi taky začnu asi psát o Demi
    že je taky nejhořši!!! *13* Takže už Miley neotravujte!! *1* Tak už ty hnusný urášky na Miley nechte!!!... *8* Takže pápa!! *4*
    • kacenka1jb

Re: Pravda!!

jj souhlasíím s váma holky =)
      nemeli by tu semka psat ze avril,demi atd sou lepsi nez Miley kdyz ani jednu neznaji osobne..
  • danielkamiley

miley je nej

nazdar lidi tak za prvi jak by vam bylo kdyby vas takhle nekdo pomlouval dit va nic miley neudala tak proc ji nadavate a navic tady je dyskuze o miley ne o demi lovato blby to je pekna krava a je zla ja mam miley radci nez ridinu a ja souhlasim z tou holkou hm jak tam psala ze ma sni vsechno ja taky a jestli oni chcete nadavat tak dete na stranky kde jsou jen pytomy lidi a pisou tam kraviny miley no hannah vam nic neudelala ta dela jen dobry veci jak je k fanouskum mila a v ji tady pomlouvata ja jsem jerji nejveci faninka nekdo tady muze bejt nejveci fanousek demi lovato ale to at si pise knia ne tady k miley ona ma nevo ze srdickem jde na operaci muze umrit a vy ji tady pomluvate ja ji drzim palce ve vsech minutach a co vy tady dokazujete to se e my fakt neliby bedto dete na stranky pitomncu nebo demi lovato ale kdo miley nema rad at de jinam a tady neotravuje *13* jasny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit