-
a kdy??
A to jako kdy?? *8* a kde?? *7* Protože o tom koncertě nic nevím!! *1* *8* -
-
Re: a kdy??
kde asi v USA mám tam tetu tak tam byl koncert tak jsem tam byl neeee *14*
-
-
super
JÁ jsem byl na koncertu Miley Cyrus *14* -
Miley Cyrus a Demi Lovato!!
Heled´te Miley mám sice ráda ale říkam že fakt tý slávě neměla daleko!! *1* A Demi Lovato se tam musela dohrabat..ale každý má rád každého jiného,tak prosím at´ vám ostatním je to jedno!!!..(Jo ale Miley táta se tam taky musel dohrabat!!..) *13* Demi Lovato mám taky ráda a myslím
že jsou obě dobré!!! *3* -
Miley Cyrus
Jo a jasně, je to diskuze můžete na ni mít i negativní názor, každému se její styl zpívání a hraní nelíbí, ale to hned neznamená, že hraje a zpívá špatně,,:) -
Miley, miley
Lidi uklidněte se! tohle srovnávání je fakt hloupý a ten, kdo v tomhle chce pokračovat ať radši vypadne. Tohle je diskuze o Miley,( jo a když už jsme u toho Demi sem viděla v jednom filmu a Miley vidím skoro každý den v nových dílech, náhodou, nevím kdo by tady někomu měl sahat na kotníky, jo a bylo Mileynino rozhodnutí a na roli čekala 2 roky, takže přestaňte s tím slaným tátou, to už je pěkně okoukaný lidi totiž dělají furt to samý, nesmíří se s tí, že někoho mají sotatní rádi a že je úspěšný, naopak hledají důvod, proč to tak je ( něco jako její táta je slavnej, za chvíli se na ni zapomene atd.. teda v dnešní době jsou lidi čím dál tím víc škodolibější, nestačím se divit. :)já jí držím palečky, a nikomu, koho neznám bych teda nenadávala, co kdyby si o někom z vás někdo naspal diskuzi a začal říkat, že jste namyšlení, hnusní atd? ne, jenže všichni soudí na základě fotek a bulváru, ale člověka se musí poznat osobně, já nevím jaká je, proto tady o ní teď nelžu. -
-
Re: Miley, miley
ja bych se uklidnila kdyby tady porad nenadaval miley ale to je jedno ja uz jsem chladna ale ten kdo nadava ten ne (nadavala jsem taky *9* )
-
-
Re:hm
říkáš žhe demi na ni nikdy nebude moct mít??tvuj nazor ale miley má slavný rodiče tajkže neměla daleko ke sláve ae demi??musela na sobě dřít a makat aby byla tam kde je ted neříkám žhe miley nemakala ale rozhodně mín než demi!!!muj názor!!! *8* -
hm
ahojte lidi ja jsem uplnej magor do hannag montana i do miley cyrus ja mam batoh,placky,6trik,plakaty,retizek, bryle,tuzky,gumu,penal,pemezenku,cd ,karticky,vsechny pisnicky hannah montana the movie a hannah montana3,crosc,zabky,fotak ...atd tak jsem vam to chtela rict ze ten kdo nema rad miley cyrus tak ten akorad zavidi protoze je nejlepsi a naka blba demi lovato a ni nema anikdy mit nebude jasny tak se pridejte vsichni se mnou *4* *4* -
-
Re: hm
jojo seš drsnej =) máš se že máš tolik věcí jak to čtu ty máš asi všechno ne? =) ae i tak sem ráda žhe tu někdo má rád Miley a je do ní takovej blázen =) tak ať ti to vydrží měj se hezky =) *3* -
-
Re: Re: hm
jo dekuju ja jsem taky rada ze me nekdo pochopi a miley taky nekdy pokecame jo mas icq? *3* *4* *4*
-
-
-
jůůůůů
miley je nejlepšíí zpěvačka i herečka na světě *14* *14* *14* *14* -
?
Lidičky máte někdo song Let´s get crazy z filmu ? já jí nikde nemůžu sehnat jeslti jo tak mi jí pls pošlete na maila -
njn
hele jako kazdy ma svuj nazor ja si myslim ze selena zavidi miley ze je slavnejsi,chtela ji vysoupnout z hanny montany a demi lovato neni zase tak spatna -
-
Re: njn
Já zase nesnáším Demi Lovato,zpívá jako nachlazený štěně,co se snaží zpívat a Selena Gomez není špatná.
-