Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley11cyrus

miley

miley je krásná umí zpívát je ta nejlepší zpěvačka na světě ale avril fuj *9*
    • jana291995

Re: miley

můžeš mi laskavě ukázat kdo tady nadává na Miley?..zatím tady vidím příspěvky jako že Avril je fuj...hm..tak ukazuj,jsem zvědavá..
      • megina

Re: Re: miley

jo miley je ta nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjj nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj zpěvačka a herečka na svěětětětěětětětětět *14* *14* *14*
  • ehm,ehm

Ahoojky lidičky,uklidněte se!Nick má plné zuby vyptávání se na jeho osobní život a proto chudák vybuchl a ujasnil nám fanouškům jak to teď je:Miley je jeho ex,se Selenou teď už nic nemá a Demi je jen jeho velmi dobrá kámoška...
    S Miley se jen veřejně usmířili,sice trochu náruživěji,ale nic prý spolu nemají,Miley chodí s Justinem,se kterým jim to už trochu skřípe..

Jenom jsem chtěla upozornit na to,že Miley možná působí namyšleně,ale vůbec taková není!!Je úplně střelená puberťačka jako my,akorát,že ona je slavná. *4*
    • megina

Re: ehm,ehm

mileyyyyyyyyyyyyyyyyyy jjj to máš pravdu miley je hezká a talentovanááááá!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • konwaska-mileycyrus

??

co to je ten Film The Last song???
    *7* *7* *7* *7* *7*
    • piskot256

Re: ??

to by mě taky zajímalo!!!ale bude to nějaký smutný............
  • piskot256

MIley and Nick

Miley prý už zase chodí s nickem
    • Re: MIley and Nick

to ze chodi s nickom jonasom je hovadina novinari si vymyslaju ach ma ineho nick ma dlhsie vlasi tak to je loz a vydel som na nete *5*
    • piskot256

Re: MIley and Nick

Jo nevěříte tak si přečtěte toto:Getting Back Together...with Nick
      Včera v 20:14 | Cmuck*
      Miley Cyrus se chce oficiálně vrátit ke svému ex-příteli Nicku Jonasovi - podle New York Daily News. I když tato mladá hvězda po dobu osmi měsíců chodila s modelem spodního prádla Justinem Gastonem, řekla že její srdce stále patří první lásce Nickovi. Ti dva po rozchodu v roce 2007 zjistili, že je nemožné bez sebe být.

Zdroj vypustil: ,,Miley a Nick se chtějí dát zpět dohromady. Jelikož spolu pracují na novém videu, jsou si teď hodně blízcí. Snaží se spolu být co nejvíce a když to nejde tak alespoň přes telefon."

Jsou k sobě velice přítulní: ,,Miley byla nedávno na návštěvě u Nicka doma a byli viděni jak se muchlují. Nickovi rodiče mají jedno pravidlo. Když se syn s nějakou holkou rozejde, jsou už tím pádem pro ni dveře zavřené. Ovšem Nick je stále s Miley..."

Miley při této příležitostech říká i o problémech, které se týkají Justina. ,,Miley neví jak říct Justinovi že je starší a vedle Nicka se cítí ve vztahu pevnější. Je to dobeý chlap ale chce mocmoc brzy oznámit konec. Jen neví jak na to..."

Miley také nedávno řekla pro Ryana Seacretsa: ,,Já a Nick....za celou tu dobu byl jedním z mích nejlepších přátel. Navzájem se máme rádi a jsem moc ráda že jsme zůstali tak dobřmi přáteli"
      I Heart Miley (c)

Já jim fandim a moc bych si to přála! ♥ A navíc, už strašně dlouho nebyly fotky s Justinem...
      • luida

Re: Re: MIley and Nick

sry ale to ze jsou spolu NENI PRAVDA!!! Miley je jen jeho EX. A navic nemyslim ze po tom co mu udelala(song 7things byl pro nej, verejne prohlaseni ze ho nenavidi....) by s ni chtel jeste byt. Mozna se usmirili, ale to je vse!! Jinak Miley je super zpevacka.
        • mrs.bajunecqa

Re: Re: Re: MIley and Nick

luido máš pravdu, 7 thing mě sice dostávala nahoru když mi kluk do kterýho sem byla zamilovaná řek žhe nemá zájem ale podle mě je blbost žhe spolu zase chodí proti Miley nic nemám ale zase nemusíte urážet Selenu! *16*
      • hanisek89

jááj ségra co to tu píšeš!!!
    • mrs.bajunecqa

Re: MIley and Nick

nevím kde si to sebrala ale Nick furt chodí se Selenou! *15*
      • jana291995

nevím kde jsi to sebrala ty,ale Nick v životě se Selenou nechodil
        • mrs.bajunecqa

všude to píšou!
        • dianna114

Re: Re: Re: Miley and Nick

No,podívej se k Miley do novinek,tam je to taky napsaný! Ale nevím,jestli je to pravda...ale teda s Miley se už prý usmířil,to psali i v Bravu..ale nevím,jestli spolu Miley a Nick zase chodí,ale spíš myslím,že ne!
          • mrs.bajunecqa

Re: Re: Re: Re: Miley and Nick

no právě on už s Miley nechodí jen se s ní usmířil! a ona chodí s někým jiným s nějakym modelem!
      • piskot256

jakozhe to není bůbec pravda!!! *13*
        • piskot256

vůbec
  • beast

df

jak by rekl charles bukowski : debilni stvoreni
  • natalie09

Miley

hi I am back .... Miley *3*
  • hrmm

Nebo jestli si holka to je jedno
  • hrmm

Hele ty jsi taky velká pi*a tak se nech jo vyser si oko sám!
  • Píča Miley

P9ča jedna skurvená malá rozmazlenáý ,,.,.,qjdfjftjef-.....at si vysere voko............xDDDDDD
    *10* *10* *10* *10*
    • piskot256

Re: Píča Miley

nauč se psát jo!! *16* *8* *10* *5*
  • klaruska44

NEJLEPSI

miley je nejlepsi *14*!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit