-
miley
miley je krásná umí zpívát je ta nejlepší zpěvačka na světě ale avril fuj *9* -
-
Re: miley
můžeš mi laskavě ukázat kdo tady nadává na Miley?..zatím tady vidím příspěvky jako že Avril je fuj...hm..tak ukazuj,jsem zvědavá.. -
-
Re: Re: miley
jo miley je ta nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjj nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj zpěvačka a herečka na svěětětětěětětětětět *14* *14* *14*
-
-
-
ehm,ehm
Ahoojky lidičky,uklidněte se!Nick má plné zuby vyptávání se na jeho osobní život a proto chudák vybuchl a ujasnil nám fanouškům jak to teď je:Miley je jeho ex,se Selenou teď už nic nemá a Demi je jen jeho velmi dobrá kámoška...
S Miley se jen veřejně usmířili,sice trochu náruživěji,ale nic prý spolu nemají,Miley chodí s Justinem,se kterým jim to už trochu skřípe..
Jenom jsem chtěla upozornit na to,že Miley možná působí namyšleně,ale vůbec taková není!!Je úplně střelená puberťačka jako my,akorát,že ona je slavná. *4* -
-
Re: ehm,ehm
mileyyyyyyyyyyyyyyyyyy jjj to máš pravdu miley je hezká a talentovanááááá!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
-
-
??
co to je ten Film The Last song???
*7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: ??
to by mě taky zajímalo!!!ale bude to nějaký smutný............
-
-
MIley and Nick
Miley prý už zase chodí s nickem -
-
Re: MIley and Nick
to ze chodi s nickom jonasom je hovadina novinari si vymyslaju ach ma ineho nick ma dlhsie vlasi tak to je loz a vydel som na nete *5* -
Jo nevěříte tak si přečtěte toto:Getting Back Together...with Nick
Včera v 20:14 | Cmuck*
Miley Cyrus se chce oficiálně vrátit ke svému ex-příteli Nicku Jonasovi - podle New York Daily News. I když tato mladá hvězda po dobu osmi měsíců chodila s modelem spodního prádla Justinem Gastonem, řekla že její srdce stále patří první lásce Nickovi. Ti dva po rozchodu v roce 2007 zjistili, že je nemožné bez sebe být.
Zdroj vypustil: ,,Miley a Nick se chtějí dát zpět dohromady. Jelikož spolu pracují na novém videu, jsou si teď hodně blízcí. Snaží se spolu být co nejvíce a když to nejde tak alespoň přes telefon."
Jsou k sobě velice přítulní: ,,Miley byla nedávno na návštěvě u Nicka doma a byli viděni jak se muchlují. Nickovi rodiče mají jedno pravidlo. Když se syn s nějakou holkou rozejde, jsou už tím pádem pro ni dveře zavřené. Ovšem Nick je stále s Miley..."
Miley při této příležitostech říká i o problémech, které se týkají Justina. ,,Miley neví jak říct Justinovi že je starší a vedle Nicka se cítí ve vztahu pevnější. Je to dobeý chlap ale chce mocmoc brzy oznámit konec. Jen neví jak na to..."
Miley také nedávno řekla pro Ryana Seacretsa: ,,Já a Nick....za celou tu dobu byl jedním z mích nejlepších přátel. Navzájem se máme rádi a jsem moc ráda že jsme zůstali tak dobřmi přáteli"
I Heart Miley (c)
Já jim fandim a moc bych si to přála! ♥ A navíc, už strašně dlouho nebyly fotky s Justinem... -
-
Re: Re: MIley and Nick
sry ale to ze jsou spolu NENI PRAVDA!!! Miley je jen jeho EX. A navic nemyslim ze po tom co mu udelala(song 7things byl pro nej, verejne prohlaseni ze ho nenavidi....) by s ni chtel jeste byt. Mozna se usmirili, ale to je vse!! Jinak Miley je super zpevacka. -
-
Re: Re: Re: MIley and Nick
luido máš pravdu, 7 thing mě sice dostávala nahoru když mi kluk do kterýho sem byla zamilovaná řek žhe nemá zájem ale podle mě je blbost žhe spolu zase chodí proti Miley nic nemám ale zase nemusíte urážet Selenu! *16*
-
-
jááj ségra co to tu píšeš!!!
-
-
nevím kde si to sebrala ale Nick furt chodí se Selenou! *15* -
-
nevím kde jsi to sebrala ty,ale Nick v životě se Selenou nechodil -
-
všude to píšou! -
Re: Re: Re: Miley and Nick
No,podívej se k Miley do novinek,tam je to taky napsaný! Ale nevím,jestli je to pravda...ale teda s Miley se už prý usmířil,to psali i v Bravu..ale nevím,jestli spolu Miley a Nick zase chodí,ale spíš myslím,že ne! -
-
Re: Re: Re: Re: Miley and Nick
no právě on už s Miley nechodí jen se s ní usmířil! a ona chodí s někým jiným s nějakym modelem!
-
-
-
jakozhe to není bůbec pravda!!! *13* -
-
vůbec
-
-
-
-
df
jak by rekl charles bukowski : debilni stvoreni -
Miley
hi I am back .... Miley *3* -
hrmm
Nebo jestli si holka to je jedno -
hrmm
Hele ty jsi taky velká pi*a tak se nech jo vyser si oko sám! -
Píča Miley
P9ča jedna skurvená malá rozmazlenáý ,,.,.,qjdfjftjef-.....at si vysere voko............xDDDDDD
*10* *10* *10* *10* -
-
Re: Píča Miley
nauč se psát jo!! *16* *8* *10* *5*
-
-
NEJLEPSI
miley je nejlepsi *14*!!