-
nejlepší
Miley je ta nejlepšíííííííí *3* -
Pro ČaSoPiS
Ahoj všem.. pověřili mě z jednoho nejmenovaného časopisu, abych se zeptala teenageru na názor koho mají radši..Napište koho máte radši a proč a nebo proč ho nemáte rádi... takže Miley Cyrus nebo Emily Osment?...napište svoje názory...každý názor je nám drahocený...Děkuji. =) *4* -
-
Re: Pro ČaSoPiS
miley cyrus *14* -
já mám radši samozdřejmě mileyyyy miley miley cyrus *14* *14* *14* *14* -
obe pici!!! -
MILEY CYRUS,protože je lepší -
-
Re: Re: Pro ČaSoPiS
mno určitě MILEY...........protože má užasný hlas,písničky a ten seriál hannah montana JE SUPER *14* ................
ale emily mám taky mociki ráda protože je sympatická a hlas má tež SUPER!!! ale miley je o třošičku lepší mno *1*
-
-
EMILY OSMENT! -
UrČitě Miley =)
emily je tky SupEl Ae MiLEy o NI ViM DoCEla HoDne VeCi...NEVím PRoc AE PriJde mi lEpSi =) -
miley cyrus ne ze by se mi emily nelibila ale miley mam rada hned jak sem si ji poprvy poslechla *14*
-
-
Miley
Indeed in the same way already late I am sleepy good night BAY Your
MILEY CYRUS.. *16* -
-
Re: Miley
*1* *15* a tak veří ti to nekdo že *5* -
Re: Miley
damage that are not serious about miley..
*9*
Miley is the best singer and actress!
I Hlalosval for the competition: gold and Otto won at least the actress! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Miley
muzete mi to prelozit nekdo ty dva prispevky
-
-
-
miley vs avril
ahoj lidi nevim co resite miley vs avril.ja si myslim ze jsou dobry obe ale kdyz se mam pro jednu rozhodnout vidim to asi tak ze: at mi prijdou obe zaspivat do miho mikrofonu a pak je rosoudim ktera je lepsi cus -
čauki
čauki lidiczky na kiss morava se hlasuje!!tak prosím hlasujte pro miley tady je adresa:http://www.kissmorava.cz/kis sparada/ -
-
Re: čauki
Tak jsem tam hlasovala....pro Lady GaGa-Love Game *15*
-
-
Video Miley a Selena
Tak jsem udělala další video o Mil a Sel koukněte pls
http://www.youtube.com/watch?v= GDEupoRkUYM -
-
Re: Video Miley a Selena
*13* noo:D:D me to nejde spustiit xD...co na tom videu bbylo?xD -
Re: Video Miley a Selena
Hezký video ale nic proti ale trochu mi to vyznělo jako když Selena pomáhá a není namyšlená atd. a Miley jo! *16* -
-
Re: Re: Video Miley a Selena
haháá -
-
Re: Re: Re: Video Miley a Selena
co
-
-
to si nastvana na miley nebo na pavlusqu -
-
Re: Re: Re: Video Miley a Selena
no byla na pavlusqu protože to tak fakt pro mě vyznilo..... *1*
-
-
ne ne ne to jsem rict nechtela:-) Ja poradne Miley neznám tak jsem nemohla vystihnout uplně její prednosti tak sorry *4*
-
-
-
film hanah montana ve filmu
už jsem to viděla na youtube jestli chcete tak se taky koukněte na http://www.youtube.com/watch?v=LJHR hkIWITs&feature=PlayList&p=AC877571 241EA8FF&index=0&playnext=1 je to super -
re:Miley je skvělá kamárádka!
to ti uvěřím až mi koupíš létající prase -
jj
Já jo a MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCCC! !!!!! -
-
Re: jj
To s tebou souhlasím *3*
-
-
ahoj
hele ma tu nekdo rad hanu a miley myslim ze jo *14*