-
emaili,icq,vily
http://spidercat.blog.cz/ -
:)
http://girra.blog.cz/ -
Miley
Ahoj Miley,
jsi nejlepší zpěvačka..Doufám že někdy budeš hrát v Česky Republice v Praze.....Mám tě moc ráda zavidím těm kteří na tobě byli v Berlíně....Doufám že tě v Česku zastihnu......S kámoši se nám moc líbíš.....Je moc škoda že bydlíš v jiném státě....:-D....Mám tě moc ráda.....Vím že si tohle určitě čteš....Moc závidím tvé nejlepší kámarádce, že může být všude s tebou...Jo ma to skvělí...A tady to máš v Angličtině....::::::::Ahoj..
Hi Mile,
you are the best singer .. I hope that sometimes you play in the Czech Republic in Prague ..... I love the power of love to those who envy you were in Berlin .... I hope that you reach in the Czech Republic with friends ...... We like you too much ..... It is a pity that live in another country ....:- D. ... I love you too ..... I know that you definitely read this .... I envy you best friend, it may be everywhere with you ... I have a great ... Hey -
-
Re: Miley
...Vím, že si tohle určitě čteš... *7*
Ty si opravdu myyslíš, že tohle Miley čte?? *9* A kdyby náhodou se sem dostala ( 1: 1000 000 000 - možná i víc *1* ) tak by tví angličtině fakt nerozuměla !! hey - to je ahoj? *7* když se podíváš do slovníku tak tam máš hej!, haló!,hejsa! (citoslovce) ...
Jenom kdybys ses tam podívala *8*
hello! *3* -
-
Re: Re: Miley
Hi je pozdrav ty kravo ja sem vse prekladala ve slovniku na netu tak drzte vsici jako huby...!!!!!!!Za 2 vim ze si to Miley cte chapes to vy nevite o ncem co vim ja jo a kdyby nerikejte mi prcku vy ste take kreteni takze drzte tu svou klapacku !!! -
Jo a je to pro: katulinka24 *9*
-
-
Nauč se anglicky bobku ;) -
-
Polib si narozdil od tebe sem to prekladala na netu!!!!
-
-
Nic proti,ale tomu by asi ani nerozumněla.......
-
-
miley
Miley:nelíbí se mi vubec jak zpíva a atd....je to .... -
-
Re: miley
mně příjde že zpívá celkem fajn :)
spíš mi na ní vadí její dásně *15* -
VÍŠ CO TY TVOJE KOMETÁŘE NIKOHO NEZAJÍMÁ TAK SI JE NECH PRO SEBE!!A NÁHODOU MILEY U PÍ SUPL ZPÍVAT TAK NEMLUV!! -
-
Re: Re: miley
ale ona napsala svuj nazor a nebyla vubec sprosta tak nemluv laskave ty(jinak miley je nejlepsi) -
-
Re: Re: Re: miley
no jo máš docela pravdu že napsala svůj názor, ale nedivím se, že po ní takhle vyjela...ty máš určitě taky ráda nějakou celebritu,..a myslím že by si ji taky bránila tím, že řekneš že je super a nejlepší=)...já si myslím že názor je názor a když jí nemáš rád tak prosím.. ze dne na den se jí rád nenaučíš...a nikdo vám to nebude vnucovat...=) nehádejte se kdo je lepší a kdo ne =D k čemu nám to je?=D
-
-
-
ahoj *8* *14* *9* mamtěrada
-
-
Miley
Ahoj jukni plsss...na muj blog mam tam emaili icq vily atd..celebrit díky pa a pridej komentar pa díkss http://spidercat.blog.cz/ -
ASHLEY TISDALEvsMILEY
KDO JE LEPŠÍ MILEY NEBO ASHLEY TISDALE? *7* -
-
Re: ASHLEY TISDALEvsMILEY
Ashley *1* -
nechte toho vzdyt kazdy ma nekohotak nedavejte tkove otazky je to uz trapny *9* -
miley to je jasny ale ashley neni taky vubec spatna *3* *3* *3* *4* *4* *4* -
cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus ssssssssssss *1* -
MILEY -
-
Re: Re: ASHLEY TISDALEvsMILEY
NO JASNĚ ŽE MILEY......................!!!KDO JINÝ ZHE??
-
-
Miley je na 100 000 000% lepší nežli ahs !!teda alpoň podle mě!!
-
-
víte to??
Víte že Miley má sošku v muzeu madam tussands?? já to vím a vypadá fakt opravdicky -
-
Re: víte to??
tak mi pošli obrázek na e-mail pIsKoT256@seznam.cz a uvidíme! -
-
Re: Re: víte to??
koukni se na video na youtube -
-
Re: Re: Re: víte to??
tak mi pošli tu stránku bo já jsem to nemohla najít mno *7*
-
-
Re: Re: víte to??
moje kamaradky jsou piiiiiiiiiččččččččččeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *5* *5* *5* *5*
-
-
-
kontakt
Hele,nevíte někdo jestli je ten kontakt na Miley Cyrus pravý??????? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: kontakt
no jane ze JO!!!!napis mi vzkaz kdyz kliknes na miley1cyrus tak je tam "napis mi vzkaz" -
Re: kontakt
no jasne ze JO!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: kontakt
jo napis mi vzkaz
-
-
-
kontakt
Gele nevíte někdo jestli je ten kontakt na Miley Cyrus pravý??????? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
prosim nic vam to neudela
http://splatt-ecek.mybrute.com ... Prosím registrujte se - moc me tim pomuzete ... jen vlevo zadate nad tim panackem jmeno a kliknete na to pod panackem .....dekuju :-)