-
mileyisbest
miley is best friend that miley? *5* -
miley
miley je proste super *14* *4* aj nessa je dobrá obě dvě jsou proste super mas pravdu kajuska4 jsi moje nejlepsi kamoska to vis!! *3* -
vanesska
miley nema na vanessu,me se libi miley ale lepsi je nessa *4* *4* *14* *3* -
-
Re: vanesska
Panbože...ty to jesšte řeříš *9*
-
-
AChJo..
a zase se tu hádáte kdo je lepší...jestli Avril nebo Miley..jedna má hezký vlasy než ta druhá...jedna zpívá líp než ta druhá...jedna je hezčí než ta druhá...atd...a furt dokola=Djá nevím jestli to má cenu se tu furt hádat kdo je lepší..=)a když prostě nemáte rádi Miley tak tu prostě nechoďte a nepiště že Avril je v něčem lepší než Miley...myslím že obě sou nějak vyjmečné...není přece jedno jak kdo vypadá?jestli ta vypadá líp a ta druhá je hnusná?=)neříkám že nemůžete říct svůj názor=) klidně si tu piště svoje názory ale proč je srovnávat?... *7* =) -
Hlasujte
Hlasujte pro Miley v meduze. na stránkách www.ceskatelevize.cz/meduza -
souhlas
Uplně s tebou souhlasím.Hele vy co nemáte Miley rádi tak sem VŮBEC nechoďtě jo? *10* -
Miley vs Avril
Dost!!!!Nehádejtese!!!!Toto je stránka Miley Cyrus,těm co se nelíbí proč jsem vubec chodí?Já třeba nesnáším Cristiana Ronalda Ale Fernanda Torrese,ale když má Ronaldo balon u nohy tak mu ho nikdo nesebere.Nechodte jsem ti co nesnášíte Miley!!! *8* *8* *10* *10* -
-
Re: Miley vs Avril
spravne prece dyz se vam nelibi pomlouvat ji nemusi te proste nekomu selibi ten a nekomu zase ten *7* *7* *7* *7*
-
-
ježiší
nevšímejte si těch závistivých lidí kteří ju pomlouvají je prostě nejlepšíííííííí *3* -
-
Re: ježiší
Mas pravdu!!!nejsou o nic lepsi nez Miley...atd...pro Miley11Cyrus *5* -
Re: ježiší
MAS PRAVDU NEJSOU O NIC LEPSI NEZ MILEY!!!PRO MILEY11CYRUS *7*
-
-
Pro ty NeCháPaVé
Tím chci říct,že když ji nemáte rádi tak nemusíte hned psát že je to namachrovaná píča a že nic neumí...řeknu to asi tak když jí neznáš nesud ji...nevíš jaká je a jaká může být...vím že sní dělá ta sláva divy ale skoho by nedělala?kdyby někdo z vás byl slavnej a měl peněz jak nasraných a měli ste všechno co chcete tak nevím jak byste se chovali vy...klidně si tu pište vaše názory že je to pitka atd..ale nechápu čeho docílíte...jenom nadávkami od fanoušků... *3* nejsou to žádný moudra ani nechci aby to byly moudra ale píšu to tu prostě tak jak si myslím že to je... *7* -
-
Re: Pro ty NeCháPaVé
moji kam... rikaji ze zpiva joko hladovej pes a ja jsem na ne hned vyjela ze je nej zpevacka a i herecka (ti co ji nemaji radi tak at o ni drzí hubu a nekomentuji to) *16* *16* *16* *16* *16* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Pro ty NeCháPaVé
to mas pravdu mim kamosum se libi ale1 kamosce ne protoze ji pride divna ze je z farmy aja ze zavidi a jeste ye ji prijde vsechno na svete divny *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* PS:Miley je vzdy heyky oblecena,namalovana a ucesana *3* *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *14* *3* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *8* -
Re: Re: Pro ty NeCháPaVé
uplně s tebou souhlasím...chápu že jí máš moc rááda =) ona je fakt super...=)
-
-
Re: Pro ty NeCháPaVé
řekla jsi to skvěle oki *3*
-
-
miley
Miley je vážne super! Má opravdu kezký hlas a ti co říkají, že je slavná jen kvůli hanně montaně, tak se pletou, je díky ní slavná, ale dříve nebo později by se přišlo na to že má talent! je fakt super *14* -
-
Re: miley
To mas pravdu ale nekteri to muzou myslet tak ze ji hodne proslavila role miley stewart-hannah montana *14* *14* -
-
Re: Re: miley
Víte co by mě zajímalo vy všichni co pomlouváte Miley Cyrus-Hannah Montanu co se vám na ní tak NELÍBÍ????PROSÍM ODEPIŠTE!!!!!!!!!! *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *3* *9* *5* *4* *5* *15* *8* *8*
-
-
Re: miley
ja si myslim ze se proslavila filmem hannah montana a jeste sem vubec nevedela ze nejaka miley je ja sem si myslela ze je jenom hannah montana
-