-
mileyka
miley je gooddddd herečka a i zpěvačka *4* -
Novej blog!!!!!
Ahojky vsichni!! *5* Ted to tu pisu pro ty co Miley maji radi!! *14* Mam novej blog a myslim ze docela ujde!! A ty co uz stve jak tu porat kazdy Miley pomlouva tak se muze jit podivat na:karolinaskuckova.blog.cz Je to takhle dohromady,bez carek a hacku a malima pismenama! A ti co Miley nemaji v oblibě tak at tam nelezou!!! *13* -
-
Re: Novej blog!!!!!
jetsli vam prijde e tam je všechno em etda vubec!vždyt je tam par vecí např její zivotopis a co ma rada a tim to hasne..vazne nechapu..videla sem mnohem lepší blogy..takže nevim co tady kecate *9* -
-
Re: Re: Novej blog!!!!!
Ty proste jenom zavidis ze taky nemas takovej!! *15* Ten blog je SUPER!! *14*
-
-
Re: Novej blog!!!!!
ja uz na tom blogu byla a je to mnohem lepsi nez tady!! Je to ta nej stranka na svete!!! Vazne byste to tam meli omrknout!!! *3* -
-
Re: Re: Novej blog!!!!!
čus lidi! *5* Ten blog je vazne super!!!! Je tam uplne vsecko!! Muzete stahovat obrazky.....! Vazne suuuupr!! *14* *14* *14* *14*
-
-
-
plííís
chci vás všechny moooc poprosit, jestli o hlásek pro Escarlate a Miley Cyrus na http://silver-sparkle.blog.cz/0904/ sonc-9-kolo
Jestli budete někdy potřebovat, vrátím :) Stačí napsat... *3* -
-
Re: plííís
holka vedes....dala dem ti 14 hlas.... -
Re: plííís
dam ti hlas....ae ty se zaregistruj...zaregistrujte se na www.hellomobile.cz a do toho okénka ( Číslo mobilního telefonu osoby, která mě doporučila) napiš 737057700, budou ti denně chodit 1-3 sms za který dostaneš 2Kč a emaily za který dostaneš 0,75Kč to se ti nashromáždí a můžeš ty peníze dostat hotově nebo zase na mobil jako kredit to už je jen na tobě. Pokud si potom pod sebe tímto způsobem nabereš tak přibližně 5-10 lidí, tak se dá vydělávat kolem 400 kč měsíčně.. nemám pod sebou nikoho a už 2x mi přišel kredit kolem 200 kč.. myslím, že se to vyplatí.. nebo to alespoň zkusit.. Zdravím a přeju dobré výdělky..:-)
-
-
uz jsem tu........!
ahoj!! *3* -
jsem tu......!
ahoj!! *1* *1* *4* -
nové vlasy
Nazdar Lidi vite že miley má nově obarveny vlasy na rudo a zeleny pruhy *15* -
-
Re: nové vlasy
Jako ty si myslis ze tomu nekdo veri? A jestli si myslis ze na to nekdo skoci tak si vazne blbej!!! -
Re: nové vlasy
OMG:Da už jste vdieli nejaky fotky s tema vlasama novyma?ja totiž jeste ne ale sem na to docela zvedava:Drudozeleny vlasy..to se jen tak nevidí..ale tak jí to určo bude slušet jinak by to asi nemela co?:D *14* *1*
-
-
Proste nej!
Ahojky! *5* Hele ať si o Miley mysli kazdy co chce,ale ja si teda myslim ze je docela fajn a simpaticka!!! *5* *3* -
SKVĚLÁ CELEBRITKA
Miley mám mocky ráda. Je to hodná holčina a nedělá ze sebe kdo ví cos. Ona si zaslouží být celebritááá. *3* -
-
Re: ahoj
prosím vás prečo neukazuje obrázky
-
-
sledujte
www.jangczpjeng.blog.cz a hlasujte *3* -
Ahojky
No já mám ráda obě dvě ale víc Miley a mocinky jí sluší ty nový vlasy. *4*