-
ok
je fakt dobráá *3* -
nejlepší
Miley je nejlepší *3* *3* -
........
jestli ste fanoušek miley tk se mužete zapsat tady:http://iheartmiley.blog.cz/090 3/scitani-fans *14* -
-
Re: ........
miley je úplně boží nevíte někdo náhodou koli kměří cm? *14* -
-
Re: Re: ........
Většinou se tvrdí že má 163 až 165 ale myslim si že je větší alespon tak působí na fotkách -
-
Re: Re: Re: ........
Větší... hlavně do šířky *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ........
nechci nic říkat ae do šířky??:D:D:D ježiš tady mě zase nikdo rezesmál:D je zároven i modelka a cvici trikrát tejdne 3 hodiny ve fitku....podle me neni tlustááá!!! a je stredni postavy zkrátka tak akorát:D;) -
Re: Re: Re: Re: ........
ha ha ha:...do šířky? Vždyť je úplně hubená...A vyšší podle mě působí kvůli podpatkům...Jinak je SKVĚLÁÁ!
-
-
-
-
-
mp3
Hoy,nevíte kde bych mohla sehnat písničku Make Some Noise na telefon..jako mp3..ěkujůůů páápec♥♥ -
-
Re: mp3
superhry mp3 a název písničky máš usb?
-
-
Ach jo.....
mno tag jako pro toho neregistrovanýho uživatele LP. Seelena Gomez Demi Lovato atd. to nejsou chvilkový osobnosti! Proč to vůbec píšete? *7* Myslím že jestli se vám nelíbí tag sem nechodte! *13* fakt mě to štve!!! *16* *16* *16* *16* *13* *13* -
hm....
jj souhlasím!!!!bud jste fakt postižený nebo fakt nwm!!! *7* ae jinak miley je skvěláá!!! *14* -
Muj nazor
Víte co me sere! Když jsem prijdu tak tu vždy najdu prispevek v podobe! Kamoška si sní psala a nebo já a Miley jsme dobré kamošky a spoustu dalšíxh volovin!!!! Myslím že vám mužou uverit uplny blbky!!!! Víte kolik má Miley vubec fanoušku miliony a miliony a určite si bude psat zrovna s vama nejakyma holka z ČR a když už by si sní nekdo z vas sni psal tak by si toho važil a nerozkrikoval by to tady jak nejakej debil a aby mu všichni zavideli!!!! Já bych si taky s Miley určite nekdy taky rada psala ae lhat nebudu na to nemáááám!!!!!! *1* Mě stačí když Miley mužu poslouchat dívat se na HM a nemusím si sní psat jak vy rikate stejnak k čemu by to bylo? Slava? Těžko !!! a chlubit se tím? Nikdy! Mě stačí tak jak to je!!!!! A pokud si myslíte že tím fakt dosahnete nejakou popularitu tak je to hovadina človek se stane populární jen diky sobe a néé druhym! Muj nazor 4-ever. *4* -
-
Re: Muj nazor
je sice pravda že se dá na netu najít i její email (uz sem se o tom taky presvedcila..)...alr pochybuju ze by se kamosila s nakyma holkama s "opacnyho" konce sveta..souhlas -
*14* *14* *14* *14* já nemam slov *14* *14* *14* pste jako vždycky máš pravduuu:-* -
-
Re: Re: Muj nazor
diky *14*
-
-
JOJO__ReKLA JSi tO uPlNe STEjnE JAK Si To MySlIm Já x)
-
-
lístky
hej všichni mam sedm lístků na koncert miley cyrus/hannah montana kdo je chce ať mi napíše na mail anitan007@gmail.com
Nemusíte si koupit všech sedm ale maximálně 5 lístků ok čau lidi *3* -
-
Re: lístky
kam tady v cesky republice a kdy odepis plies *3* *3* -
Re: lístky
a kde je koncert????? -
-
Re: Re: lístky
v lONdyNE *15* -
-
Re: Re: Re: lístky
a kdy? -
-
Re: Re: Re: Re: lístky
*3* THo neIIm xDtho ji napis na maila :D
-
-
-
-
-
Hlasujte pls
ahojky všichni! hlasujte pls na http://kamikak.blog.cz/0903/4-kolo- hitparady-kamika díky moc za každej hlas (Miley je tam taky) -
miley je nej
aoj miley jemi hroznw lito ze es na operaci vis jate mam radci nrz ordinu tak se hlavne uzdrav a hele nevi tady nekdo jestli nekdy bude mit konzert tady v cr odeiste a ty taky miley ahojky *14*