-
upozorneni
hej lidi ti kteri miley nadavate::: jestli ji nemate radi tk sem nechodte,protoze my ji mame radi a na ty vase stupidni nadavky na ni nemame naladu a ani nervy!!!!§
TAKZE TY SVY STUPDNI NARAZKY SI STRCTE ZA KLOBOUK,NEBO SEM NELEZTE!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
MYSLIM ZE SE MNOU BUDE VECINA SOUHLASIT. -
-
Re: upozorneni
Spis mensina ne! *1* O takovym teleti namyslenym za 5 let nai nebudete vedet!! Zpev desny, hrani otresne! -
-
Re: Re: upozorneni
já nechci bet zlá ale ona má talent je pravda že je mladá a že stoupla rychle ale kdo ví jestli se o ní bude vědět nebo ne zpívat umí má zajímavej hlas a pořád se může prosadit ve filmu ...ten kdo má hudební sluch musí uznat že zpívat Miley opravdu umí -
pořád ten samej stereotyp...pste kazdej ríká že se o ní za pet let vedet nebude ae jsou i jine hvezdy o kterých se vi dlouho.....treba lindsay lohan ta je znama uz od detství....nebo danniel radcliffe o tom se taky vi dlouho nwm jesi pet let ae to uz urcite a známe ho ne? *3* takže si myslim opak prave toho co si napsal...nemuzeme prece rict neco co nevime..a když tak se to dozvíme až to přijde...tot vse *3* -
ty jsi dobrý,žes to pochopil,to by mě nenapadlo,že vecina znamená většina
-
-
Ahojde fanoušci Miley.....Souhlasim s tebou norie. Já Miley úpa žeru..... i její hodba je supr :-D *5* -
-
Jo....pravda
-
-
Hoy...já teda Miley moc nemusím,ale změnila jsem názor...je docela super..hlavně v Hannah Montaně..to je super film...Miley je docela dobrá... *15*
-
-
x
Já sem jí nejdřív měla ráda potom sem nevěděla co si mám ale myslet když se objevily ty její fotky a taky sem nevěděla jestli náhodou nekouří , ale jinak si myslim že Miley umí dost dobře zpívat a hrát taky a už si nemyslim že by byla špatná jenom si myslim že se jí novináři snaží zobrazit ve špatným světle jako všechny -
Disney Channel Games
Hejky viděli ste někdo Disney Channel Games 2008? Je to fakt bomba. Mohli by to dávat i u nás pač díky tomu jsem poznavala všecky Disney star a řeknu vám je jich hodně o kterych nemáme ani potuchy *1* *1* *1* -
Miley není až tak hodná jak se zdá
Já vám nechci brát žádnou představu .Já vím že je vám asi všem jedno co tu zrovna já pišu ,ale prostě musím to říct.Já zbožnuju seriál Hanna Montana a milovala jsem Miley ,ale hodně me zkalamala *1* .Ona je dost arogantní a povyšená.Zkoukla jsem nějaká videa na youtube a prostě si myslí o sobe buh víc co . Asi má na to právo ale dělat si srandu na úkor ostatních mi příde pěkně trapny .Tohle je muj nazor a je mi jedno že se vám nelíbí !!Já řikám Hannu Montanu seriál miluju ale Miley už nemusím *9* -
odkaz
musíte si tam to 518 dát dohromady, pak se to načte -
Miley - řidička
http://www.moderatorka.cz/?clanek=5 18
já si teda myslím, že by s mámou jezdit neměla :) -
-
Re: Miley - řidička
mohla by :-)
-
-
.....
Miley by mohla mít koncert někdy v ČR tam bych určitě šla bylo by to supeer *15* -
Hypoglykémie není nemoc, je to momentální stav
Hypoglykémie není nemoc, je to momentální stav - nízká hladina cukru v krvi. Takže věta: že trpí nemocí... by se měla nahradit - občas trpí hypoglykémií... *4* -
podpořte Miley
Podpořte Miley Cyrus v hitparádě na www.hitparady-lukbobo.blog.cz -
-
Re: podpořte Miley
Tu určitě........ *15* Navíc jsem to zkoušela a nejde to. -
-
Re: Re: podpořte Miley
že jo,mi to taky nefunguje -
-
Re: Re: Re: podpořte Miley
Tak to jste naky divny vzdyt to musi jit *3* -
-
Re: Re: Re: Re: podpořte Miley
Mně se taky furt ukazuje,že nic nebylo nalezeno. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: podpořte Miley
teď už to jede *3*
-
-
Re: Re: Re: Re: podpořte Miley
pořád mi to píše,že nebylo nic nalezeno *9*
-
-
-
-
-
xxx
Nemám ji ráda *9* Prostě se mi nelíbí *9* ale taky se mi nelíbí když někdo někoho pomlouvá a ani toho "někoho" nezná...