-
miley
ahoj miley mam te strasne moc rada ma o tobe prave blog.no i kdyz to bude o vsech celebritach ale to je jendo. je to blog www.koki-celebrit.blog.cz prosim jukni se tam.a napis mi tam neco diky moc a papa zdravi kokisha *15* -
-
Re: miley
a tz si jako mylis ze si se podiva na tvuj blog?ona se nepodiva ani sem natoz nejaky nanynce na blog(miley je upa nej)
-
-
miley cyrus
ahojda nemáte tu někdo nějaký kontakt na Miley Cyrus?? mocinky moc plosím -
-
Re: miley cyrus
ahoj ja vazne nemam ale hrozne moc rada bych mnela. -
Re: miley cyrus
no jeden by tu aj bol -
-
Re: Re: miley cyrus
a jaký??
-
-
-
jako co se deje??
to se mam vzdát obdivu k Miley když ji ostatní nemaj rádi?! to jako mam říct neni to osobnost ani zpevacka atd...ae ona je!! alespon pro me jo! nevim jak pro koho ae pro me 100% takze tady nevidim problem....a jako sry a co je komu do mýho soukromý nejem kdejaka roztomilá holčička jou?!! to ste si klidne mohli odpustit bylo to fakt hnusný......a ted_____do toho návážejte se do me návážejte se do miley vsak ja to nejak preziju no tak delejte!! -
-
Re: jako co se deje??
hle ja si myslim zhe by ste se do sebe nemeli navazet!! jedna to mysli dobre pro miley a druha pro madonnu atd..myslim zhe ste si toho rekli dost ne?? *9*
-
-
Je super
Hej jo miley zatím neznám nikoho kromě mojí mamky kdo by meily nemusel mamka prej to je takovej jalovej ksicht ....... *13* *13* ale mílí se miley je upe super hej co by každej dal být na její m místě...............:-D -
-
Re: Je super
A ODKUD JÍ ZNÁ???????? -
-
Re: Re: Je super
mno tak hlavně s fotek.............:-D ale jako stejně simyslím že kdybch ju poznala že by byla v poho........... *4*
-
-
-
miley je cool
si proste super herecka aj spevacka mam ta velmi rada cmuQ *3* *3* *3* -
hle dost!
nerikam zhe madnna neni osobnost ae je cas dat prostor nikomu jinymu ne?? dalsi generaci jako prave pred nekolika lety dali sanci madone tak davaj sanci Miley a spousta dalsim....takze nwm co je tu za problem!! -
-
pro Spižina
Spižin: Pořád tady všichni řeší,že jméno Miley se píše MILEY CYRUS,ale M.Monroe se píše Marilyn a ne Marylin!!!!!! Jinak ale celkem souhlasím s tím,co jsi tam napsal. Aby byl někdo osobnost,nemusí mu být 40,ale i Miley Cyrus nebo Avril Lavigne či Farna jsou osobnosti,ale takový obdiv jako Madonna si nezaslouží. To je vše. -
-
Re: pro Spižina
zlatickoo , ono by se to potom taky jinak cetlo ... -
Re: pro Spižina
podle me si zaslouzi obdiv jako kdokoliv....uz jenom ze je tak mlada a uz ma miliony prodanych desek!! natoceny serial a nejaky filmy...to same jako sel gomez ta si to taky zaslouží víte vy vubec kolik maj cen a uz sou tak mlady?! tady padlo par slov o madone chci jenom rict ze neni spatna ae neni pro nas jako pro obdivovatele miley nejlepsi jako pro vas který ji obdivujete a naopak...nebavi me to uz fakt ne! co ji nemate radi ja vam to nezazlivam a ani vam ji nechci vnutit..a jesi sem neco patnyho rekla o madone tak se omlouvam *9*
-
-
-
Malichernosti
Tady k tý debatě na téma "osobnost", masm pro vás řešení téhle hádanky - výrazem "osobnost" se míní výrazný jedinec, individualita. Takže by se za osobnost dal považovat každý, protože nikdo neni stejný. Ale o tom tenhle wen neni. Sabo si asi myslí že osobnost je umělec (sportovec, podnikatel, co já vim) prověřený časem, ale tvoje oblíbenkyně Madonna byla slavná po prvním úspěšnym singlu, kdybys žil v tý době tak bys taky řek že neni osobnost a že osobnost byla Marylin Monroe a Elvis Presley... a tady se dostáváme k jádru věci, že osobnost z těch lidí dělá sláva a slávu dělaj fanoušci. Takže de o to, jestli se ten člověk někomu líbí, někoho zajímá... pak je pro určitej okruh osobnost. Už je to ňáký moc dlouhý, ukončim to. Na závěr podotýkám že NJESEM fanouškem Miley Cyrus, jen nestranný pozorovatel -
-
Re: Malichernosti
Chtěla bych vám něco trochu ujasnit:OSOBNOSTI jako je Nelly Furtado,Madonna a Katy Perry neměly NIC zadarmo,svoji slávu a úspěch si tvrdě vydřely,kdežto Miley to díky slavnýmu tátovi měla hrozně jednoduchý!!!! A ta destiny-hope.cyrus,která tady psala,že Madonna není osobnost a myslí si,že když se kroutí ve videoklipu s Timberlakem,že se všichni poserou,ta si ani nedovede představit,jak to měla Madonna těžký!!! V pěti letech jí umřela matka,takže jako nejstarší z dcer se starala o mladší sourozence,jejich táta byl přísný,ve 20 odjela s pár penězi do New Yorku,kde bydlela jako bezdomovec,byla znásilněna,ale ona se nevzdávala a její sen-stát se slavnou-se proměnil ve skutečnost. Dnes je to největší ženská hvězda planety,megaúspěšná,ale nemusíte být její fanoušky,obdiv zaslouží! Můžete ji nenávidět,ale psát,že to není osobnost? *7* -
-
Re: Re: Malichernosti
Já nemám nic proti madoně a miley cyrus!!!každý má rád nějakou zpěvačku a zpěvaká každý jiný styl hudby!!!vy říkaáte o miley že není osobnost ale každý je svým zpusobem osobnost každý má charisma takže tady asi někdo nepochopil definici slova osobnost!!no ale to už je jedno říkaté o miley že je namyšlená a že je jak voskováááááá figurína ale je mladá krásna a uspěšná!!jenom ji asi závidíte a není pravda že madonna není namyšlená to jk se v těch videoklipech vykrucuje polonahá to by miley v životě neudělala *7* *16* tk se zamyslete !!!! *13* -
ja nerikam ze to neni osobnost!! kdyby tady nikdo umel cist...nerekla sem ze neni osobnost...je to osobnost ae uz ne tak slavna...vim ze se na ni nezapomíná ae sou tu i dalsi....mladsi nadejny hvezdy ktery maj pred sebou karieru....tak jako tobe vadi ze tady pisu o madone me vadi jak jini pisou o miley...a to s tou madonnou byl priklad pro sabona...jako nechapu proc bych nemohla obhajovat svoji hvezdu...kazdej ma svoji oblibenou kapelu zpevaka herecku atd...nerikam ze medonnu nemam rada ae nemyslim si ze je to nejvetsi zena planety...a jeji zivot tady rozebirat fakt nechci nezajima me..a nedostala se ke slave kvuli svymu tatovi...jeji rodice ji posilali na konkurz jako normalni dite chapes?! a oni ji vybrali protože se jim zdalo ze je dobrá...nebudu to rozebírat s nikim kdo to nechape nebo nechce pochopit bez uraážky... -
-
Re: Re: Re: Malichernosti
Ale já jí nevyčítám,že má slavnýho tátu a netvrdím,že není dobrá! Je sice fakt,že bychom měli dát šanci mladým talentovaným hvězdám,ale to ještě neznamená,že na ty starší se úplně zapomene!*16* Jinak Miley zpívá pěkně,ale taky zestárne a pak přijdou na řadu další nové hvězdy -
-
Re: Re: Re: Re: Malichernosti
ano a to se tady snažim nejak naznacit vis? jako ze kazdej zestarne...ze proste madona byla ve svy dobe fakt oblíbena a postupem casu se objevovali novy a nový mldasi...samozdrejme ze i miley zestarne a pridou novy sem rada ze to alespon nikdo pochopil:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Malichernosti
ae to nerikam, ja si tim docela i souhlasim ze to bude stejny ae to tady celou dobu rikam...ae tak vyikali sme si to a vsechno o.k. ne? -
Opravdoví fanoušci
Jo,ale až Miley zestárne,tak taky se jejím opravdovým fanouškům nebude líbit,když se objeví nějaká nová hvězda,kvůli které někdo napíše,že Miley Cyrus byla na vrcholu a v modě dřív,tak ted' už se na ni zapomene! Stejný je to s Madonnou! Je v showbyznysu už hodně dlouho,ale její fanoušci na ní nezapomenou jen proto,že jsou tady nové hvězdy!
-
-
-
-
Máš naprostou pravdu. Miley všim jenom tak proplula kdežto Madonna se nadřela jak já nevim co. Lidi co řikaj že neni osobnost to asi nemaj v hlavě v pořádku *13* Podle mě je Madonna ta nejlepší OSOBNOST na světě. -
-
Re: Re: Re: Malichernosti
jo a jeste...to je pro ty co rikaj ze se dostala kvuli svymu tatovi ke slave uz me sere taddy neustale opakovat ze si ji vybrali sami ty reziseri a producenti byla hold dobra a libila se jim....jako co je na tom spatne?!?????? ja porad premyslim nad tim proc to rikate a dospela sem k nazoru zhe bud zavidite nebo ste upe vadny...ja ji to preju a preju...a serou me ty keci jako zhe je pica nerikejte to kdyz ji neznate a vite o ni hovno!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Malichernosti
Jo a můžeš mi říct kdo tu řiká že je píča? Já to o ní neřikám(sice si to docela myslim ale toe teď jedno) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Malichernosti
nerikam ze ty?!!!! kdyby si se podívala na vic stran tak bys videla!! ae promin jesi je to nad tvoje síly....nerikam to na tebe boha ae na ty co tady o ni pisou hnusný veci jasny?! doufam ze si to pochopila..nebo to chces jeste nejak rozebrat dopodrobna??
-
-
-
-
-
-
Madonna
tak koukala jsem, že se tu rozpoutala diskuze o osobnostech...jedna rozmilá dívenka se tu vytelovala, že Madonna se nedá považovat za osobnost...a ještě ke všemu jí visí kus kůže apod...aby nevisel, když je jí 60...každýmu visí, když je mu 60...i Miley bude v 60 viset...ale na to, že těmhletěm starejm "vykopávkám" je tolik let, pořád vystupujou, pořád prostě jedou...ale o Miley nebude za 5 let ani slechu...na druhou stranu je možný všechno:) tak a ukamenujte mě! -
-
Re: Madonna
dobra hláška =D i Miley bude v 60 viset =D chudák *1* -
-
Re: Re: Madonna
Máš pravdu!
-
-
Re: Madonna
hle nebudu te ukomentovávat nebo co...jen ji obhajuju a je to meje vec a to zhe se o ni za pet let nebude vedet se treba o madonne rikalo taky....jo a nejsem nejaka rozkošna dívenka nebo co to tady kdo kecal jasný?! *8* -
-
Re: Re: Madonna
nevím,v profilu máš fotografii asi nějaké slavné zpěvačky,ale je to docela možné,že jsi rozkošná dívenka *1* -
-
Re: Re: Re: Madonna
a ty si jako kdo?! hle neznas nevis nepochopis....radsi rikej prisel videl nepochopil *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Madonna
to víš,když jsem neviděl,tak těžko můžu chápat *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Madonna
hmmm a ani neuvidíš *13* *13* :P
-
-
Re: Re: Re: Re: Madonna
já dívenka nejsem,takže na mě tato charakteristika sedět nemůže *1*
-
-
-
-
-
Miley Cyrus
Miley Cyrus je nejlepší teda jak pro koho ae pro mě je nejlepší hned po vanesse hudgens *3* *3* *15* *15* *1* *1* *7* *4* -
gggggggg
je nejlepšíííí *3* *3* -
-
Re: gggggggg
Ne, je absolutně nejhorší!!!!!!! *5* -
-
Re: Re: gggggggg
vidim to stejně *15* *15* *3* -
Miley není úplně nejhorší. Znám i horší... -
-
Re: Re: Re: gggggggg
horší????každý je horší než miley!!!!Miley je prostě nejlepsí!!!žádná lepší zpěvačka než miley neexistuje, souhlas? -
-
Re: Re: Re: Re: gggggggg
taky myslim *3* -
Miley je nejlepší z nejhorších
Přesně takovou odpověd' jsem čekala. Ale nesouhlasím s tím. Pro vás je nejlepší Miley,ale pro mě je nejlepší Madonna a Britney! Takže pro každýho je nejlepší někdo jiný,tak tu nepiště,že je Miley nejlepší,protože NENÍ!!!!!!
-
-
-
poslouchas se ty si se snad pomatla nebo pomatl kam sto dotahnul ty nebo dotahla tak sem nechod kdyz se ti nelibi a dej se laskave do klidu -
cheleď frájo, di se s tim, že je absolutně nejhorší, vycpat, ouká?? :P *5* -
-
Re: Re: Re: gggggggg
Kdyby neco je nejhorsi. Takovy tah na takovy jako ty. Njn stejne o ni zachvili ani nebudete vedet. Jo a mimochodem pekne trapny dat si za 1 a me za 5.
-
-
-