-
Miley
*14* Miluju miley chtěl bych s ní chodit je mi15 jako jí *14* *14* -
-
Re: Miley
A kdo by nechtěl *14* -
-
Re: Re: Miley
*14* *14* *14* *14* *14* jo no taky mam 15 fykt ji miluju ,je to fakt kocicka *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Miley
nevím,proč je tak strašně oblíbená,žádná zázračná zpěvačka to není a ani nijak vyjímečně krásná -
-
Re: Re: Re: Re: Miley
jak to můžeš říct *9* *7* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Miley
taková Vanička Anička mi připadá lepší nebo např. Jennifer Rush
-
-
no tak hlave ty ses upe krasnej(a) *1* *1* *1* pochybuju -
-
ale ne ,to jsem sledoval videoklip,tak mi nepřipadala tak moc krásná,ale na 2.fotografii od uživatelů vypadá pěkně,hlavně ty její nožičky -
to máš 1,jak jsem či nejsem krásný,jen mě udivuje,že má tato zpěvačka tak vysokou popularitu,když těch mladých zpěvaček je na světě plno a každou chvíli nějaká nová přibude a kdyby nebyla tak vysoko v tomto žebříčku,tak bych vůbec nevěděl,že existuje
-
-
ale má dobré jméno-Osudová Naděje-perfekt
-
-
-
-
-
sorry za reklamu..
ahoj, nejde mi přidat odkaz k Miley protože to tam někdo pořád upravuje....tak ho dám sem::: www.DisneyStarss.blog.cz určo se vám tam bude líbit.....je to blog i o Ashley Tidale, Seleně Gomez atd..... *14* -
nnnnneeeeejjjjjjjj
miley je nej a at si rika kdo chce co chce ale miley je nnnnnnnneeeeeeeeejjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* -
miley
hele nevite jestli miley nekdy prijede do cz *7* *7* -
-
Re: miley
no to bych chtel taky vedet ,ale me by stacilo tak do nemecka ,itali ci francie beztak bych tam kvuli ni jel je fakt nadhernaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* jestli se to nekde dozvim napisu to sem -
-
Re: Re: miley
taky by mi stacilo nemecko,italie....jela bich kam koiv *1* -
-
Re: Re: Re: miley
hmmm *1* tak si to už prošvihnul/a..asi před 3 dny byla v Berlíně *15* -
-
Re: Re: Re: Re: miley
cooooooozeeeee to snad ne *9* *9* *9* *9* *9*
-
-
-
-
-
bezva
miley je fajn a myslim ze ma pred sebou velkou budoucnost a taky jeji teprve 15 a uz toho hodne dokazala jako herecka i jako spevacka jako ja si myslim ze je fakt dobra *14* *14* *14* -
a dost
miley je nej. *14* a kdo ma opacny nazor tak at sem neleze *13* *13* *13* a zalozi si treba jine stranky ale tady se maj psat hezke veci o miley ane ze je krava a ze je blba,divna...ale ze je bezva herecka,spevacka.....no proste ze je super *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: a dost
Souhlasím *4*
-
-
yeah
jo no miley je beeeeeeest *14* *14* *14* *14* *14* *14* proste nej holka na svete,a vy co ji nadavate tak se nejdrive zamyslete nad sebou co vy!!!jste kdy do 15 let dokazali a potom muzete psat takovy sran.ce ,miley je prosteeeeeeeeeeeeeeeee best je tak hoooooooooooot fakt nejlepsi kocka *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: yeah
tak to mmas pravdu *1* -
-
Re: Re: yeah
Jj to máš pravdu *14* -
-
Re: Re: Re: yeah
To nemáš pravdu. -
-
Re: Re: Re: Re: yeah
přesně *15* nemá pravdu *13* *15* *9*
-
-
-
-
-
Miley
Herečka je výborná,Zpěvačka tak ujde ,ale myslím že si o sobě myslí až moc a stává se zní taková ta namyšlená hvězdička... ALE JINAK JI MOC BAŠTÍM(hlavně jak hraje Hannah Montanu) *1* *3* -
Je nejlepsi na svete!
je to super holka a na to ze je ji 15 tak vali :)) proste je to nej holka na svete .. a verim ze ma slibnou budoucnost jeste k tomu ze ma tak slavne rodice :P *14* *14* *14* *14* *14* -
ssajmineka
Miley je neejlepsi a best!a ashlinka taky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moc je lawkuju!jsou proste uplne hafec best!!! *3*