Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nej

miley je nnnnnnnnnnneeeeeejjjjjjjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ale fakt je super *1*
  • uuuzzzaaa

jeji pisnicky jsou uzasny *14* *14* ja si myslim ze je super *4* *14*
  • suuper

jako spevacka je super *14* *14* a jako herecka je ssssssssssuuuuuuupppppeeeeeerrr *14* *14* *14* *14*
  • kistynkaa

jo a etě

sem zapomněla dodat ak mi štvou její dásně když se usmíná:DD
    • Re: jo a etě

Dám ti jednu radu:NAUČ SE PSÁT!!!
    • Re: jo a etě

no jasne tak se nejdriv podivej na sebe a pak sud nekoho jineho *13* *13* *13*
  • miley je neejjjj!!!!

miley je nej!!!!! ma ji moocciinnkky rada a hrozne ji obdivuju je cooolll a je nej jak zpiva a jak se oblika!!!!!!!! *1* *14* *4*
  • kistynkaa

:D

je mi silně nesympatická:D:!a jediná písnička která se dá poslouchat je 7 things:D:P
    • Re: :D

Souhlasím, až na to, že ani ta jedna písnička od té p**e není hezká. Já tu mrchu Cyrus totálně nenávidím!!! Fuck every, who like Miley Cyrus. *13* *13* *13* *10* *5* *5*
      • le_loulou

Re: Re: :D

a jaký k tomu máš důvod? *7*
    • castelymy

Re: :D

no ani mne nie je sympaticka :D a 7 things sa podla mna neda pocuvat :D mne sa paci iba see you again a fly on the wall...ale aj tak ju nemam rada

seš na hlavu padlej je skvjelá *14* *14*
      • kistynkaa

Re: Re: :D

já vám to nenutim *3* jenom píšu,že mně je nesympatická *3*

tak to se milis je velice simpaticka *3* a je ji pisnicky jsou vsecky suuuupeeer *14* *1* *1*
  • breg

Breeg

Jo kamrade, leda tak velke kulove. Muzeme si dat ferovku, ale stejne ani jeden s ni chodit nebude. Jaka to skoda!!!
  • občan

zapomente na to s miley budu chodit já *16*
  • breg

Breeg

Jo o tom zadna. Kurna, fakt nema nejmensi chybu. *14* *14*
  • Miley je good

Nahodou hustá typka. At si rika kdo chce co chce tahle se proste povedla *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit