-
preju vse hnusne k vasim sedumdesatym narozenina at ste zase na care bezdaku a bla bla bla *11* *11* *13* *8*
-
Pane Zeman jste velký a silný ale nikdy vživotě jste nepracoval a nechápete vůbec jak těžce jsem peníze vidělal a jak jste se zachoval a řešili jste nějakou Umbru Kvitovou které by jsem dal přes držku a vypráskal jí bičem žeby se jí otiskla na záda místo strun rakety i tetování policajti jsou grazlové to ani ten váš hloupí msměv netuší a jste skutečně bolševický ůl i s Minářem a tou Hrůzovou pancharti Ježík Tomša i eskorty plochých hlav táhněte do rici i s okupanty afghanistánu.
Peníze mne dluží Mudrák z Hrádku ,Cejnar z Prahy i Šefčík ze Zlína,ale vy debilové jste řešili Slova dal by jsem bomby Vám všem do aut ,aby jste měli levnější provoz ,neb hýříte na limusíny a na auta,debilum z charity Slavičín jste dali opět nové auta Tanga to je ale bordel.
Antonín Brachtl -
To je ten nejhorší prezident, se kterým jsme mohli dopadnout... -_-
-
ahoj
-
Tady někomu sakra začalo téci do bot. Najedenkrát zemana zajímá i Kájinek. Najednou je sama pozitiva cha cha cha
-
To není a nikdy pro mně nebude prezident. Skoro bych řekla ,že máme nejhoršího prezidenta v Evropě. *16* *16* *16* *16*
-
já zemana nesnáším.Pro mě to není žádný president.Ale ostuda národa.
-
ne on nemá handicap,on si jenom šlape. na jazyk.Ale doufám že to jeho srozumitelné mluvení vydrží každopádně.
-
Také jsem jej volil a byl to omyl.Američané k nám jezdí vraždit a zůstavají bez trestu ale to je mu lhostejné,tady je zcela zřetelně vidět jak mu záleží na našich občanech a spravedlnosti.
-
Právě vyšel článek kde pan prezident prohlašuje, že letadlo nad Ukrajinou sestřelili separatisté. On jediný zná pravdu.