Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Donutil

OSOBNOST 31.12.2006 
98 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • áš nový pořad Trumfy Miroslava Donutila je značně nepovedený ! Obávám se že se nedočká 25 dílů jako váš předchozí pořad ! Měli by ho zrušit už po dvou odvysílaných dílech !!! Ten 1.díl ještě šel,protože tam byli 3 hosté...ovšem 2.díl už byl mimo ! Pozvat si do skoro hodinového pořadu párek Sáblíková Novák...Shrnu to..nejtrapnější byl váš dotaz na Martinu : Milujete ho ? (trenéra Nováka) ...a pak vaše následné trapné kecy (dopředu připravené) že Martina po vašem trapném dotazu dostatečně nepochválila Nováka ! Naproti tomu on po letech zkušeností dokázal říct pouze že je Martina nejlepší :-)
  • Poděkování za vyfotografování i přes Vaše zdravotní problémy.

Děkuji za přízeň a společné vyfotografování ze včerejšího dne v Jílovém u Prahy. Pan Donutil vystoupil a vyfotografoval se s mojí osobou i přes jeho zdravotní komlikace z nachlazení. Moc si toho vážím a moc ještě jednou děkuji. Přeji Vám abyste se z toho co nejdříve dostal. Zdraví Vás souznitel v dnu narození Hany Zagorové Kamil. *4* *4* *4*
  • anizhor

Blahopřání.

Milý pane Mirku s velkou úctou k Vám a k Vaši práci,kterou pro nás lidí tak mimořádně dobře děláte, Vám srdečně blahopřeji i když opožděně k Vaším narozeninám.
    Přeji hlavně pevné zdraví,pohodu ve všem a mnoho dalších úspěchů s ústou a láskou přeje Anna Bohačíková z Malenovic u Frýdlntu n/Ostr.
    ps.I tady Vás máme rádi. *14*
  • Miroslavu Donutilovi k narozeninám

Příjdu domů, hraje bedna.
    Co dávají? Tři plus jedna!
    Mirkův výkon - to je darda,
    hraje líp, než Marvan Jarda.

Skvělý scénář úspěch vrší,
    vtipy z něho jenom srší.
    Kam se hrabou Hubač, Dietl,
    když ke psaní Dóňa vlítl.

Milý Mistře - teď už krátce -
    přeji Vám k té šedesátce
    ještě plno tvůrčích sil,
    byste národ pobavil.

*1* *1* *1*
  • Gratulace

Přidávám se ke gratulantům a přeju panu Donutilovi vše nejlepší.
  • Mirku slavime spolecne!

Dekuji Bohu,za to, ze jsi.Budu mu dekovat do te doby pokud nas budes oblazovat svou pritomnosti.Proto preji hodne,hodne, zdravi a radosti,Dana narozena 7.2. *15* *14* *4*
  • jo,jo,

Donutil nás k smíchu má už 60 *1*
  • přání k narozeninám

taky přeju všechno nejlepší k narozeninám a do dalších let hodně úspěchů *4* *4* *4*
  • Re:

souhlasím souhlasím souhlasím *4* *4*
  • maki14

Gratulace...=)

Přidávám se ke gratulacím a přeju hodně úspěchů *4* .
  • narozeniny

Milý Mirku
    Přání k narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4*
  • kristyna123

kiki

nej herec je stejně Zdeněk Svěrák!!!!!!!!!!!!
  • nikola

Nejlepší je jeho Nikola šuhaj, to je klasa!!!
  • Pan Donutil

Kdyz jsem smutna nebo mam starosti, vzdy si pustim pana Donutila. On je opravdu bajecny, vzdy jsem si myslela, ze nikdy nebude druhy Vladimir Mensik, ale dnes vim, ze je. Je to pan Donutil, vynikajici vypravec, hrozne rada bych ho videla nazivo, ale zatim se mi to nepovedlo. Preji mu hodne zdravicka a spoustu sil a napadu, aby nas divaky a posluchace jeste dlouho bavil. Dekuji vam, Mistre.
  • ;)

Mistře, obdivuju Vás, znam Vaše nahrávky i pozpátku, ale.. Přece,jedna připomínka by tu byla: Nejratší moravské sloveso není "hl", ale "í":)
  • Re: Kdo jsi?

ty jsi kokot. Debile je dobrý herec a bavič. Ty jsi spodina lidstva.
  • HAPPY BIRTHDAY!!!!!!!

Mirku preji Vam k zitrejsim narozeninam vse nej,stesti,spokojenost,zdravi.Ve Vasi praci jen a jen uspechy a hodne lidi,kteri jako ja jsou radi,ze jste.Nrodili jsme se ve stejny den tim vic vam fandim.Presto,ze jiz leta ziju daleko mam moznost sledovat filmy a naposled jsem Vas videle v zabavnem poradu na slovenske televizi a jako vzdy vtipny a vesely.S uctou Vase obdivovatelka Nela z USA. *14*
  • Donutil

ja toho chlapa zboznuju jeho hystorky s Frantou Kocourkem třeba jak šel na hru Romeo a Julie a když tam ohýbal ten nikl a hliník tak franta vstal a řekl profesionální šméčko na lidi ohíbá nikl a hliník možná sem to trochu poplet pokud se sem mistr Donutil podívá ať napíše na Tonulak@seznam.cz
  • Re: Sluha

Nevidela jsem,ale verim,ze se mi to jednou podari.On je vsude skvely.Nedavno jsem ho videla v poradu"Aj mudry pochybi" *1* *1*
  • Sluha

A co sluha dvou pánů..? To ho proslavila absolutně nejvíc, jeho nejlepší role i divadelní hra..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit