-
pochvala
Mirek je i úžasnej ve Sluhovi dvou pánů, tam svítí, září a lidi už smíchy ani nedýchají a jemu to nestačí-fakt si super Mirku-fandim!!! *3* -
Kyselka
Vážený pane Donutile! Velice obdivuji Vaše herecké výkony. Ale proč ze sebe musíte dělat šaška v televizní reklamě na kyselku? To Vám naprosto není zapotřebí! Nebo snad ano? -
Vaše kazety
Vážený pane Donutile,touto cestou sem Vám chtěla mockrát poděkovat za nahrání vašich kazet Pořád se něco děje,Furt ve střehu a Ptejte se na co chcete ,já na co chci odpovím-jsou úžasné!
Můj dědeček teď vytáhl z garáže staré kazety a já tam našla tu vaši-je skvělá!!Když jsem ji poslouchala válela jsem se smíchy po zemi *15* Váš hlas a obrosvská slovní zásoba je úžasná a dokonalá *14* Děkuji -
Sluha
A co sluha dvou pánů..? To ho proslavila absolutně nejvíc, jeho nejlepší role i divadelní hra.. -
-
Re: Sluha
Nevidela jsem,ale verim,ze se mi to jednou podari.On je vsude skvely.Nedavno jsem ho videla v poradu"Aj mudry pochybi" *1* *1*
-
-
Jasně
Mate pravdu. Připojujem se!!! zaměstnanci ČT -
Skvělý
Hrozně moc ho obdivuju už od malinka,kdy jsem ho prvě viděla ve hře Sluha dvou pánu.Ač sem na tý hře byla už asi 10x vždy se směju.Mám strašně ráda veškerý role p.Donutila.. Je vtipnej,pohotovej,originální,má geniální hlas.. Prostě obdiv a potlesk.!!!
Přeju ještě spouusty let na jevišti a na obrazovkách!! -
Balada pro banditu
Nedávno jsem poprvé viděla Baladu pro banditu a mám pro to jediné slovo - úžasné! úplně mě to nadchlo a vůbec jsem netušila, jak pěkný film to je. Takže kdo jste to ještě niděl, podívejte se. A Miroslav Donutil jako Nikola Šuhaj je prostě neodolatelný *4* -
Poděkování za vyfotografování i přes Vaše zdravotní problémy.
Děkuji za přízeň a společné vyfotografování ze včerejšího dne v Jílovém u Prahy. Pan Donutil vystoupil a vyfotografoval se s mojí osobou i přes jeho zdravotní komlikace z nachlazení. Moc si toho vážím a moc ještě jednou děkuji. Přeji Vám abyste se z toho co nejdříve dostal. Zdraví Vás souznitel v dnu narození Hany Zagorové Kamil. *4* *4* *4* -
kritikum
Ti co ho tu pomlouvate tak jste bud uplne vyli....y,nebo je vam 12 a jiz mate svuj vlastni tatinkuv nazor,nebo zkratka zavidite,me je uplne fuk jestli pan Donutil nekde nejakou povidku ukradl,protoze je tu od toho aby lidi bavil a to bez toho aby prichazel s novymi a novymi pribehy nejde,a ze je nemohl v zivote stacit prozit musi byt kazdymu jasny,hlavne ze se u toho zasmeju a chtel bych videt toho pana - co byl jak tu nekdo rekl o tu povidku okraden jak by ji ten »kamarad« pana Donutila rekl pred tisici lidma na jevisti nebo v televizi-tak aby se tomu nekdo vubec zasmal a vubec bych hrozne rad videl nekoho z vas kazdy den po dobu 10-20 let rikat neco vtipnyho-a to nejen v televizi -
Revizor
Vaše účinkování v divadelní hře Revizor bylo fantastické, celá naše třída si pochvaluje že sehnala lístky a že sme představení viděli.