-
Gratulace...=)
Přidávám se ke gratulacím a přeju hodně úspěchů *4* . -
Nedávno byl na ČT odvysílán dokument o Miroslavovi Donutilovi, mluví o hodně věcech, ze všeho ale nejvíc ční jeho pozn. o "Herecké pokoře, pokoře k hereckému umění"..., snad prý že je to cosi zbytečného, málem i nedůstojného, hovoří k tomuto tématu naprosto s despektem....prostě je zde ON, VELKÝ ON, který nic takového nepotřebuje, ON je prostě modelem, vzorem pro budoucí generace...., prostě pryč s Voskovcem, Werichem, Horníčkem, Jiráskovou, Rosnerem, a pod.,...kteří buď pokoru k hereckému umění hledali /protože i to stojí za to - člověk tak přeci cizeluje něco líp ve svém lidství, tak potažmo i ve svém postoji ke své profesi/ anebo v ní žili....
Ano, MD umí hrát, Praha mu dala křídla...ovšem takovéhle výroky připomínají tak trochu Ikarův let ke Slunci...dojde mu něco včas a raději slétně jako člověk níž nebo se mu jednou rozpustí jednou vosk na jeho křídlech v jeho touze být nejvýš pod Sluncem? -
-
Dotaz
Pane Donutile,obdivuji Vaše herecké umění.Považuji Vás za jednoho z našich nejlepších současných herců a za oporu činohry Národního divadla. Ale proč umělec takových kvalit ze sebe dělá šaška v televizní reklamě na Magnesii? To snad nemáte zapotřebí. Nebo ano? -
dotaz
pane Donutile nemohu se dopátrat jestli máte nějaké vystoupení mohl by jste mě prosím zaslat nějaký plán Vašich vystoupení, chtěli bychom se na Vás přijet podívat celá naše firma.Moc děkuji Jan Soustružník Plzeň adresa info@janperi.cz -
Jedine, kde se mi Donutil líbíl tak Pelíšky, ale jinak ho nemusím
-
-
Já Donutila moc teda nemusím
-
nikola
Nejlepší je jeho Nikola šuhaj, to je klasa!!! -
Donutila teda moc nemusim, radeji uznavam z nasi kinematografie :
- Vlasta Burian, Werich, Mensik, Hrusinsky, Z. Sverak, B. Polivka atd atd atd. -
jo,jo,
Donutil nás k smíchu má už 60 *1* -
Ani já Donutila moc nemusím.Jedine kde byl dobrej je film Pelísky