Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Donutil

OSOBNOST 31.12.2006 
100 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dnes jsem koukal na pořad s Kvitovou, Kolářem a Berdychem a nebylo to ono. U Donutilo jsem zvyklý na lepší výkon. Je buď vynikající nebo dobrý. Tak dneska to bylo jen tak tak dobrý. On to asi ví. Je to velkej borec a byl bych rád aby ještě dlouho byl. Hodně zdraví Mirku Donutile!
  • ste skveli
  • Donutila jsem až tak nemusel, ale nevadilo mi se na něj dívat a poslouchat ho.
    Ale nyní, když v pohádce o Sněhurce řekl, že Sněhurka má jednu vadu a to, že je bílá, tak ho vyloženě nesnáším.
  • přání k narozeninám

taky přeju všechno nejlepší k narozeninám a do dalších let hodně úspěchů *4* *4* *4*
  • Miroslavu Donutilovi k narozeninám

Příjdu domů, hraje bedna.
    Co dávají? Tři plus jedna!
    Mirkův výkon - to je darda,
    hraje líp, než Marvan Jarda.

Skvělý scénář úspěch vrší,
    vtipy z něho jenom srší.
    Kam se hrabou Hubač, Dietl,
    když ke psaní Dóňa vlítl.

Milý Mistře - teď už krátce -
    přeji Vám k té šedesátce
    ještě plno tvůrčích sil,
    byste národ pobavil.

*1* *1* *1*
  • Miroslav Donutil je skvely herec je to moj idol prajem mu nech sa mu dari
  • Zdravím,jsem Váš příznivec,ptám se, proč nekandidujete do politiky?Vnesl byste tím do našeho šedého a nudného parlamentu ,,trochu" barvitého Českého humoru.Lidé vešeho typu by měli ukázat národu,ryze Českou náturu. Spozdravem,Světu Mír Jiří Povala
  • Ahojte, poílám odkaz na zatím neoficiální stránku M.Donutila na facebooku a budu rád, když mi pomůžete, aby se propojila s fanklubem a stala se z ní tránka oficiální. JSTE VŠICHNI ZVÁNI!!!
    http://www.facebook.com/#!/pages/Donutil-Miroslav/451669408184155
  • dobrý večer

Dobrý večer,mám dotaz.Kdy budete mít vystoupení v Českém Krumlově? Nějak jsem vše zmeškala,byla jsem 3 roky v Holandsku...Lucie
  • Malinovskij!

Jen stručně:mám k dispozici historku o pobytu gen.Malinovského v Hustopeči u B. Ideální k převyprávění panem M.Donutilem.
    Je naprosto pravdivá a má výbornou pointu.Pokud by mistr měl zájem,ať kontaktuje moji mailovou adresu. F.J.Brno, Novotného 5

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit