-
Dnes jsem koukal na pořad s Kvitovou, Kolářem a Berdychem a nebylo to ono. U Donutilo jsem zvyklý na lepší výkon. Je buď vynikající nebo dobrý. Tak dneska to bylo jen tak tak dobrý. On to asi ví. Je to velkej borec a byl bych rád aby ještě dlouho byl. Hodně zdraví Mirku Donutile!
-
ste skveli
-
Donutila jsem až tak nemusel, ale nevadilo mi se na něj dívat a poslouchat ho.
Ale nyní, když v pohádce o Sněhurce řekl, že Sněhurka má jednu vadu a to, že je bílá, tak ho vyloženě nesnáším. -
přání k narozeninám
taky přeju všechno nejlepší k narozeninám a do dalších let hodně úspěchů *4* *4* *4* -
Miroslavu Donutilovi k narozeninám
Příjdu domů, hraje bedna.
Co dávají? Tři plus jedna!
Mirkův výkon - to je darda,
hraje líp, než Marvan Jarda.
Skvělý scénář úspěch vrší,
vtipy z něho jenom srší.
Kam se hrabou Hubač, Dietl,
když ke psaní Dóňa vlítl.
Milý Mistře - teď už krátce -
přeji Vám k té šedesátce
ještě plno tvůrčích sil,
byste národ pobavil.
*1* *1* *1* -
Miroslav Donutil je skvely herec je to moj idol prajem mu nech sa mu dari
-
Zdravím,jsem Váš příznivec,ptám se, proč nekandidujete do politiky?Vnesl byste tím do našeho šedého a nudného parlamentu ,,trochu" barvitého Českého humoru.Lidé vešeho typu by měli ukázat národu,ryze Českou náturu. Spozdravem,Světu Mír Jiří Povala
-
Ahojte, poílám odkaz na zatím neoficiální stránku M.Donutila na facebooku a budu rád, když mi pomůžete, aby se propojila s fanklubem a stala se z ní tránka oficiální. JSTE VŠICHNI ZVÁNI!!!
http://www.facebook.com/#!/pages/Donutil-Miroslav/451669408184155 -
dobrý večer
Dobrý večer,mám dotaz.Kdy budete mít vystoupení v Českém Krumlově? Nějak jsem vše zmeškala,byla jsem 3 roky v Holandsku...Lucie -
Malinovskij!
Jen stručně:mám k dispozici historku o pobytu gen.Malinovského v Hustopeči u B. Ideální k převyprávění panem M.Donutilem.
Je naprosto pravdivá a má výbornou pointu.Pokud by mistr měl zájem,ať kontaktuje moji mailovou adresu. F.J.Brno, Novotného 5