-
Dobry vecer, pan Donutil,
jak tak poslouchám komentare v televizi k dnešnímu dalšímu brutálnímu muslimskému útoku v Evrope ( Barceloně), tak jste mi na mysli nejak vytáhnul Vy s Vaši Snehurkou.
Ochota přijmout tuto nevšední nabídku (nevšední pro normálního člověka) a procitenost Vašeho výkonu vypovídá o tom, ze s nelegální invazi souhlasíte.
Nevadi Vam, co se Evropou i diky takovým lidem jako jste Vy stalo? Podporují Vas v tom i Vaši synové, kteří se mozna take jednou stanou rodiči? -
Pelísky,tady byl Donutil moc dobrej
-
ŘEKL TO NEBO NE ANEB JEDEN NÁZOR :(NEVÍM JESTLI JE PRAVDIVÝ)
Pane Donutile, dne 20.1.201 bude ČT natáčet Váš pořad na Chyšském zámku s panem Josefem Váňou a Karlem Gotem.
Když Josef Váňa vyhrál Velkou Pardubickou v roce 2010 po sedmé, vítali jsme jej před Chyšskou radnicí. Já jsem mu pogratuloval a řekl jsem mu, že sedmička je sice hezké číslo, ale Karel Got, že má 30 slavíků. Na to mi Josef Váňa odpověděl, že Got pouze otevírá
pusu a nedá se to srovnávat s Velkou Pardubickou.
Jestli tuto zprávu budete číst do 20.1., nezeptáte se
na tuto skutečnost Josefa Váni v tomto pořadu? -
áš nový pořad Trumfy Miroslava Donutila je značně nepovedený ! Obávám se že se nedočká 25 dílů jako váš předchozí pořad ! Měli by ho zrušit už po dvou odvysílaných dílech !!! Ten 1.díl ještě šel,protože tam byli 3 hosté...ovšem 2.díl už byl mimo ! Pozvat si do skoro hodinového pořadu párek Sáblíková Novák...Shrnu to..nejtrapnější byl váš dotaz na Martinu : Milujete ho ? (trenéra Nováka) ...a pak vaše následné trapné kecy (dopředu připravené) že Martina po vašem trapném dotazu dostatečně nepochválila Nováka ! Naproti tomu on po letech zkušeností dokázal říct pouze že je Martina nejlepší :-)
-
Sluha dvou panu
Vcera jsem konecne videla Sluhu dvou panu v Narodnim divadle! Teda! Bylo to uzasny! Jeste jsem nezazila, aby se divaci permanentne smali po celou dobu predstaveni! Pane Donutile, jste skvely herec! Fakt jste me dostal! :-) -
Vážený pane Donutile!Tuto sobotu 17.12.2005 jsem navštívila Vaše představení v Olomouci.Moc se mi líbilo,mám i Vaše kazety.Jenom mě mrzelo,že s Vámi nepřijel pan Chroustal.
-
Balada
Ahoj všem.
Musím se přiznat, že mně se Balada pro banditu moc líbí a moc mi pomáhají písničky z této balady. Když je mi smutno tak si je pouštím a zazpívám, mám špatné zdraví( i když je mi teprve 40 ) a písně nazpívané panem Donutilem jsou pro mě balzámem na duši. Děkuji Vám za to pane Donutile. Slyšela jsem je i v podání jiných zpěváků, ale ani jeden se Vám nemůže rovnat. -
Blahopřání.
Milý pane Mirku s velkou úctou k Vám a k Vaši práci,kterou pro nás lidí tak mimořádně dobře děláte, Vám srdečně blahopřeji i když opožděně k Vaším narozeninám.
Přeji hlavně pevné zdraví,pohodu ve všem a mnoho dalších úspěchů s ústou a láskou přeje Anna Bohačíková z Malenovic u Frýdlntu n/Ostr.
ps.I tady Vás máme rádi. *14* -
OPRAVDU NEVHODNÉ DOTAZOVÁNÍ !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=-gzI0qAOTyA&feature=channel_video_title -
..tento díl se vůbec nepovedl..vůbec ne..trojka je dobrý,tohle je za 5,nedostatečný.. *6*