-
velikonoce
Dobry den,jak se Vam libilo na Valassku a pokud jeste nekdy zavitate do tech koncin,mate nejake ocekavani ve zlepseni sluzeb,sportovniho vyziti nebo jste byl spokojen.Nashledanou paja -
pojištovna štěśtí
Pane Mirku, jak se těšíte na nové natáčení pojištovny, odepište díky Michala *3* *3* -
no tohle
nechápu jak jsem tohle můžete psát je to dost trapné třeba cituji ¨POTKALA JSEM PANA Etzlera a on se na me usmál je to trapné *9* -
Pozdrav pro hvězdu...
Čus.Když jsi nám "Mirečku" :-) (Bíba,Babuch a já)na Náchodce řekl,že budeš slavný herec tak jsme si dělali srandu,že mužeš tak akorát dělat za oponou mouchu.No a vidíš uběhne nějakých asi 23 let a je to tady... :-)
Ať se ti daří pozdravuj Toma.
Myšák -
Jste skvělej herec
Jste dobrej herec a fandím vám napište mi na email jestli ty vzkazy čtete Míša *14* *4* -
-
Re: Jste skvělej herec
Ahoj čtu je. Mirek
-
-
potkala jsem pana Miroslava
Ahojky byli jsme v Brně v Charlies clubu na Kobližné (2.10.07) a potkaly jsme s holkama pana Etzlera - je to moc hezkej a sympatickej chlap. Koupil nám drink ač jsme nechtěly (ale chtěly jsme ho pozvat na nealko) a podal nám skleničky - už jsou doma - představil se nám jako Mirek. Stisk jeho dlaně byl silnej. No je prostě super. *14* -
ach joooo
Teda tohodle Etzlera já bych chtěla na mazlení!!!!!!!!!!!!!!!!! *5* -
Ahojky
Pane Miroslave, jste báječný herec, moc se mi líbíte a fandím Vám. Ale proč se někde nezmíníte o tom, že jste byl ženatý s Ivanou Bělohlávkovou? *13* Vavřínka -
krasny den
dobry den,muzu jenom souhlasit s tim,ze jste bajecny herec a uzasne charismaticky chlap.ale jste taky strasne moc podobny nekomu kdo je mi strasne moc blizky, takze to vam jeste pridava plusove body:))hodne moc stesticka lucias -
poliklinika A.Staška
Dobrý den Mirku,
jste velmi charismatický muž, a ještě ke všemu to co děláte, děláte velmi dobře- myslím tím svou práci...
Dnes jsme se po sobě dívali na Pha 4, u polikliniky Antala Staška..
V jakém divadelním představení nyní hrajete ...,ráda bych se přišla podívat.
Děkuji. Šárka