Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Etzler

OSOBNOST 31.12.2006 
91 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • velikonoce

Dobry den,jak se Vam libilo na Valassku a pokud jeste nekdy zavitate do tech koncin,mate nejake ocekavani ve zlepseni sluzeb,sportovniho vyziti nebo jste byl spokojen.Nashledanou paja
  • pojištovna štěśtí

Pane Mirku, jak se těšíte na nové natáčení pojištovny, odepište díky Michala *3* *3*
  • no tohle

nechápu jak jsem tohle můžete psát je to dost trapné třeba cituji ¨POTKALA JSEM PANA Etzlera a on se na me usmál je to trapné *9*
  • Pozdrav pro hvězdu...

Čus.Když jsi nám "Mirečku" :-) (Bíba,Babuch a já)na Náchodce řekl,že budeš slavný herec tak jsme si dělali srandu,že mužeš tak akorát dělat za oponou mouchu.No a vidíš uběhne nějakých asi 23 let a je to tady... :-)
    Ať se ti daří pozdravuj Toma.
    Myšák
  • Jste skvělej herec

Jste dobrej herec a fandím vám napište mi na email jestli ty vzkazy čtete Míša *14* *4*
    • Re: Jste skvělej herec

Ahoj čtu je. Mirek
  • potkala jsem pana Miroslava

Ahojky byli jsme v Brně v Charlies clubu na Kobližné (2.10.07) a potkaly jsme s holkama pana Etzlera - je to moc hezkej a sympatickej chlap. Koupil nám drink ač jsme nechtěly (ale chtěly jsme ho pozvat na nealko) a podal nám skleničky - už jsou doma - představil se nám jako Mirek. Stisk jeho dlaně byl silnej. No je prostě super. *14*
  • ach joooo

Teda tohodle Etzlera já bych chtěla na mazlení!!!!!!!!!!!!!!!!! *5*
  • Ahojky

Pane Miroslave, jste báječný herec, moc se mi líbíte a fandím Vám. Ale proč se někde nezmíníte o tom, že jste byl ženatý s Ivanou Bělohlávkovou? *13* Vavřínka
  • krasny den

dobry den,muzu jenom souhlasit s tim,ze jste bajecny herec a uzasne charismaticky chlap.ale jste taky strasne moc podobny nekomu kdo je mi strasne moc blizky, takze to vam jeste pridava plusove body:))hodne moc stesticka lucias
  • poliklinika A.Staška

Dobrý den Mirku,
    jste velmi charismatický muž, a ještě ke všemu to co děláte, děláte velmi dobře- myslím tím svou práci...
    Dnes jsme se po sobě dívali na Pha 4, u polikliniky Antala Staška..
    V jakém divadelním představení nyní hrajete ...,ráda bych se přišla podívat.
    Děkuji. Šárka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší