-
:D
PREZDIVKY:
Smajduska, Smajdik, Smajdalf, Miron Smajden, Mirecek, Mirusko, Mirko, Mirec, Dortik, Slunicko, Anjelik, Mirek, Banan... atd :D .... -
-
Re: :D
já mu říkám Šmajdík *14* *14* *14* *3* *3* -
TO SI JAKO MÁME ROZDĚLIT? *15* -
-
Re: Re: :D
no si vyber :D
-
-
-
ONLINE ROZHOVOR
Čauwes holky, dneska bude Online Šmajdíček tady: http://tn.nova.cz/zpravy/hudba/on-l ine-rozhovor-s-finalistou-superstar -miro-smajdou.html
Koukejte psát! *3* *14* -
-
Re: ONLINE ROZHOVOR
zrovna sem to sem chtela napsat :D http://tn.nova.cz/zpravy/hudba/smaj da-o-prvnim-sexu-jake-zeny-se-mu-li bi.html kouknete se na video....bozinku *1* -
-
Re: Re: ONLINE ROZHOVOR
tak sem tě trochu předběhla, sorry *1* to video(teda spíš Šmajdík)xD je úžasný nemám slov *14* -
-
Re: Re: Re: ONLINE ROZHOVOR
ty jo,ae strasne pomalu odepisuje.... *9* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ONLINE ROZHOVOR
doufám že odpoví i mě *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ONLINE ROZHOVOR
taky doufam ze odpovi me,ae sem rada ze mi uz odpovedel na jinym chatu *14* *14*
-
-
-
Re: Re: Re: ONLINE ROZHOVOR
jasny..:D
-
-
-
-
:)
miro prej plakal stestim :) to bych chtela vidt *4* *4* *4* *14* -
Miro
Nejkrásnější a nejlepší zpěvák v Superstar *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Miro
jj to víme všichni *14* naše sluníčko =)
-
-
:D
holky..!!jdem se poprat s nima *1* *1* (s chodurovcema) -
-
mno hlavně aby pak nenalezli za náma *1* *1* -
-
by zkusili *1* *1* -
-
Re: Re: Re: :D
mě to moc nebaví =( mám takovej divnej den jak jsem nemocná a nemám moc na nic náladu *9*
-
-
-
jestli tam vůbec někdo bude *15* *15* -
-
*1* *1* *1*
-
-
-
Mp3
Nemáte prosíím někdo mp3 všech písniček ze semifinále i finále???díky *7* -
-
Re: Mp3
ja mam 5 pisnicek jenom...dneska sem si stahla last chrismas :) sluselo mu to tam. *14* -
-
Re: Re: Mp3
A mohla bys me je prosim poslat?treba pres icq?moje je 482 646 063.tak si me prosím pridej,moc diky -
jemu to sluší vždycky *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Mp3
no to je pravda....:) *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Mp3
nevím kdy by mu to neslušelo,=) jenom kdyby si obarvil ty vlasy na černo. To už by jsme mu nesměly říkyt sluníčko *14* *14*
-
-
-
-
Re: Mp3
hmmmmm tak to nemám ale juknu se =) -
-
diky moc:-)ja sem si to chtela stahnout z ulozto.cz ale nejde mi to prehrát:-(
-
-
-
???
Je tu někdo? -
-
Re: ???
ja tu sem skoro porad :) *1* teda i u martina :D -
-
Re: Re: ???
jo to já jsem zrovna vylezla z postele *15*
mno když jsem nemocná. ale už je to lepší. Ale celý den jsem nic nejedla jenom Jednu žvejku a dva pálivý bonbony a na oběd jsem si dala 4 lžičky. prostě nemám na nic chuť *3* -
-
Re: Re: Re: ???
:D joo to me taky skrabe v krku tak nic nejim *1* ae dala sem si banan *14* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ???
jo? a je dobrej? *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ???
jj tak to jo :D -
to zname vsichni *1* *1* -
mno mám tak trochu nepořádek :D *15* *15* -
jaky vybuchy mas? *1* *1* -
jo to by byl *1* u mě by asi teď momentálně nemohl sedět protože by se ai zbláznil, co to mám za výbuch v pokoji *15* *15* *15* *15* -
no byl by jeste lepsi kdyby vedle me sedel miro :D a jedli ten banan spolu :D takovou bananovou party *1* *1*
-
-
-
-
-
-
Miro♥
Miro je fajn....dobře zpíval ale lidi posílali hlasy Chodúrovi,který zpíval líp...už to nikdo ne¨změní..snad bude Miro zpívat dál! *3* *15* *14* -
-
Re: Miro♥
mno já nwm kolik jsem jich poslala mirovi ale vím že jsem za to dala skoro 1000,-
jdu si to spočítat *15* *15* -
-
Re: Re: Miro♥
mno tak asi víc jak 70 *4* *4*
-
-
-
:)
ja bych rekla ze Miro dobre zpival,vypada bozsky,na nic si nehraje....je proste sam sebou...a kde vsemu je slusny,kdyz se omluvil nam cechum za istvancovou....a tedkon dokonce podekoval novinarum *4* PS:jeho mamka je ceska bo tata cech?nejak mi to vypadlo z hlavy *3* -
-
Re: :)
hmmmm to nwm taky mi to vypadlo =) ale myslím že táta =)
-
-
časáky
Holky, já už musím jít. Hele, ještě mi dopuručte, prosím, nějaký momentálně vyšlý časopis s obrázkem Mira. Ď. -
-
Re: časáky
jo tak to já nwm třeba bude něco v Bravu *4* -
-
Re: Re: časáky
Dík, já se po něčem poohlídnu...abych pak mohla nad fotkama a při muzice doma o Mirovi snít...uáááá . Ahoj, už mizím, čaučák ! -
-
Re: Re: Re: časáky
pa =)
-
-
-