-
ten "bodrý" chasník Chodúr
Chodúr mě naštval, vždy jsem si myslela, že na superstar nemá potřebnou image (vypádá jak solista "Konrádyho dudácké kapely"),ale uznávala jsem, že nějaký ten hlas má. Miro celou dobu vzdával svému soupeři čest a dával mu najevo své uznání, proto jsem čekala, že Chodúr po oznámení jeho vítezství složí poklonu i Mirovi, ale to on ne.., neumí se zkrátka chovat..,ani elegantně bojovat, není to žádnej "samuraj", ...to Miro má jinší úroveň! A dle mě M.CH. nevyhrál právem. Např. má sousedka řekla, že se ji M.Ch. nelíbí, ale že chce, aby vyhrál Čech - tento přístup mi přijde krajně hnusný. -
-
Re: ten
jj s tou posledni vetou souhlasim!!DISKRIMINACE!! *16*
-
-
koncert
Kdo zvas jede na koncert?Jako ze byste se klidne pripojili k nam....... *1* -
-
Re: koncert
já bych jela ale to by mě musela mamka dovolit. =/( ona si ze mě dělá prču že mi dá lístky na Chodura *9* FUJ!
A NEVÍM JAK VYPADÁTE :D -
-
Re: Re: koncert
:D tak ji prekecej :D a pujdes s nama....kdyz tam mi napis do vzkazu icq jo...a poslu foto :D nejsme zadny uchylaci :D *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: koncert
*1* *1* *1* jj doufám že překecám =)
-
-
-
-
:-(
Je mi hrozně moc líto, že nevyhrál!!! *9* Chodur mi prisel poslední dobou nejaký namyšlený!!!Kdyby to vyhrál Mirko tak by mu to sebevědomí možná spadlo!!!Ale na jednu stranu se zas Mirko nepřebarví takže jsem i tak trochu ráda a více mě to mrzí!! -
-
Re: :-(
no jo... *9* ae vsimli ste si ze se tedkon martin chova uplne jinak?ja sem koukala na snidani s novou....a tam mi prisel jako vymeneny? *4* *9* -
-
Re: Re: :-(
dneska? -
-
Re: Re: Re: :-(
nee...vcera.... -
-
Re: Re: Re: Re: :-(
=)jj
-
-
-
-
Re: :-(
jj jsem na tom stejně =)
-
-
čauky =)
ahojky holky =) je tu vubec někdo? *7* -
Ahojky
Ahoj holky =) mělly by jsme si dát nějakou společnou přezdívku ne? *14* *14* *14* kdo přijde na kterou zrobna myslím? *7* *15* *15* *14* -
vazne?
vazne meri 181 cm?to mi prijde nejaky divny kdyz on neni tak vysokej typuju kolem 170 ale 181?ne ze bych ho nenavidela to naopak...pls odepiste rady ww.denissa-smisek.blog.cz *3* -
-
Re: vazne?
taky mi to přijde divný, mě oproti němu všichni přijdou strašně velký, to takovej Puskailer musí mít dva metry, Denis mi tak přijde o dost větí -
-
Re: Re: vazne?
mno na to že já měřím 162cm *15* *15* -
-
Re: Re: Re: vazne?
jezis holky *1* vy ste nejaky vysoky na to kolik am je *1* to sem radsdi nebudu psat kolik merim *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: vazne?
já to sem radši nebudu psát :D když se juknete na můj profil tak myslím že to tam mám =) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: vazne?
jj já jsem to viděla =) -
Re: Re: Re: Re: Re: vazne?
*1* *1* on odpovedel na chatu ze meri 181 cm a vazi 63 kg?! *1* jj....dokonce se tam ptal nekdo jaky sampon pouziva :D ELSEVE... *1* *1* ae uz nevim jaky *14*
-
-
-
Re: Re: Re: vazne?
no ty měříš 162 je hezká výška *4* jako podle mě, je 170málo já bych mu řekla...175 já měřím 170 takže pochybuju, že by byl stejně vysokej jako já *13* -
-
Re: Re: Re: Re: vazne?
Mno já myslím že 180 cm je přirozený =)
-
-
-
chudak ze prohral *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
-
-
Strašně sem brečela když jsem zjistila že nevyhrál... -
-
Já zas vzteky ječela !
-
-
měří 181 cm!!!!!! akorát je hubenej a proto vypadá menšší!
-
-
MIIRKO
Prosííím vás nevííte jestli Miro bude v nejbližší době vydávat bo estli připravuje nějaké CD ??
Prosíííím odepiště *7* *14* -
-
Re: MIIRKO
no jasne ze vyda ae nebude to tak rychli :)
-
-
mireceeeek
milujem taaaaaa prijet k nam do ostravy udelat koncert plosim urcite bych prisllaaaaaa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: mireceeeek
přesně! prosííííííííííííím já bych přišla taky!! na milion %!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
mail
holky chcete jeho mail?jj a jak tu psala nejaka holka ze ma jehi icq...neni to pravda!!on prej zadny nema :) *3* *13* *13* -
-
Re: mail
Prosím mužeš mi poslat mail na Mira děkuji adresa niky20@email.cz -
Re: mail
a ty máš jeho maiL??no já byhc moc chtěla...ale pokud si děláš srandu---:-) -
-
Re: Re: mail
no mam a srandu si nedelam!!!on cho psal na chatu! -
-
Re: Re: Re: mail
Jenže ten E-mail není pravej já mu psala a ještě neodepsal tobě jo? -
nebo na jakém chatu dá se to ještě najít??tak si mě aspon ulož,,at se domluvíme na to mailu..jestl isi ho enchceš teda nechat jen pro sebe:-) *9* -
-
Re: Re: Re: Re: mail
uz sem ti ho zaslala!!oslu ti i stranku kde sem zjistila ten mail!!!ALE NEZVEREJNOVAT JO!!! *8* *8*
-
-
No tak si mě přidej do přátel..a jestli mi to teda dáš..tak budu moc ráda...ale třeba to není jeho mail...víš co,to by mu tam psal každý a to by s z toho asi zbláznil...ale třeba je..kdo ví..:-)
-
-
-
-
:(
No asi tak... Ikdyž nevyhrál tak bude pro mě ten nej.. *14*