-
:D
holky ja to tu ani nestiham cist *1* -
no nic= )
mno nic holky já jdu spinkat. =) a chtěla bych aby se mi zdálo že superstar vyhrálo sluníčko *14* *14* *14* -
jojo
A dneska jak tam ukazovali záběry když je dom, jak se smál byl takýýýý ZLATÝÝÝÝ! a nebo když dostal jeho milovaný ovoce! Prostě Šmajdik!!! -
-
Re: jojo
jj...ja si ten jeho usmev snad nahraju na mobil *1* -
Re: jojo
jjjj myslím že mu dáme přezívku sluníčko *14* *14* *14*
-
-
...........
JJ miro je tak SEXY =) *14* *14* *14* HLAVNĚ U PÍSNIČKY DIRTY DIANA ale to hlavně napodoboval Majkího Jacksona *14* *14* -
-
michisinka
má pravdu *1* *1* *1* *1* *1* *14* -
Re: ...........
*14* *14* *14* helet holky...ma to i lesi stranku ze nevyhral ....bude porad blondacek!! *1* *14* *14* -
-
Re: Re: ...........
jj černý by mu neslušely *14* *14* *15* -
-
Re: Re: Re: ...........
jj já taky ne.e...dokážete si představit zařivej úsměv a k tomu černý vlasy a obzvlášt na Mirovi by to nešlo... -
Re: Re: Re: ...........
no to fakt ne!!!to by uz nebyl usmevavy slunicko...budete se zitra koukat na snidani s novou?:D -
-
Re: Re: Re: Re: ...........
asi sem mimo, ale co se děje? Navíc sem nemocná a nwm jestli nebudu spát... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...........
zitra rano ve snidani s novou bede miro a martin
-
-
Re: Re: Re: Re: ...........
jj =) když bude čas tak jo =)
-
-
-
-
-
Gratulace Mirovi
ke stribrne pricce!!! Budu strucny, podobne jako u Martina Chodura- Mirovi preju hodne zdaru v jeho kariere, ktera se prave ted rozjizdi a ted se teprve ukaze, jak na tom je. Zaroven gratuluju k te kytare, kdybych mel pouzit primer ze sve branze, asi by to byl stejny pocit pro me, kdybych vyhral prekladatelskou Cenu Josefa Jungmanna *1* -
-
Re: Gratulace Mirovi
bez komentare.... *1* -
-
Re: Re: Gratulace Mirovi
A to ja si komentar zase rad prectu, jen do toho :-))))) *1*
-
-
-
:D
no mi to tady rozjizdime a na chodurovo diskusi je mrtvo :D *1* *1* to je urcite nejaky podvod ze vyhral on!! *8* -
-
Re: :D
My sme taká Šmajdíí rodinka a tak tady přece musíme oslavit naší superstar... A TO JE MIRO!!!!! -
-
Re: Re: :D
jj *14* *14* *14* Ať ŽIJE MIRO *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Re: :D
jjj *15* *15* *15* ŠMAJDA JE NEJ
protože chodur z Michaelovy písničky udělal parodii a ještě zkazil Paparzzi a to mě prostě nejvíc štve ale jinak nechci chodurovo jmeno vidět ani slyšet *13* *15* *15*
-
-
???
je tu nekda anet.k?? -
-
Re: ???
jasan Fano =) *3*
-
-
.......
Já asi zbořim byt jak mě ten Chodúr naštval *1* -
-
Re: .......
Fakt mě s tim že vyhrál pěkně dožral...jak Miro všem tak krásně děkoval když dozpíval mi budemoc chybět *9* -
-
Re: Re: .......
jen chvili pockejte!!Miro se prosadi v soubiznisu ae chodur se tam ztrati!!! *16* -
-
Re: Re: Re: .......
Jen mě děsně mrzí že nějakej ten čas neuvidim ten jeho úsměv jako rockový sluníčko... -
-
Re: Re: Re: Re: .......
:D joo tenn jeho usmev :D to je tak neco dokonaliho!! *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: .......
jo kdyz mrkne!!fakt strasne SEXY!! *14* -
jj to mrknutí a usměv je prostě nej *14* *14* *14* miluju *14* -
ale tady se někdo až moc rozplývá *1* *1* ale nejde to jinak *14* nejvíc me fascinuje vždycky když na někoho mrkne *15* *14* -
kam se jenom podívam vidim sluníčko a nej pokémona Mirkaaa...jej to už je nemoc...Šmajdííííííí zpátky *9* *9* -
jo a sladkýho *14* *14*
-
-
-
-
-
-
I Když.....
I když mám nejradši Michaela Jacksona tak teď si dím Fotku Šmajdy =) nevím proč =)
prostě ho mám taky ráda =) -
-
Re: I Když.....
už ho mám =) -
-
Re: Re: I Když.....
Šmajdik Šmajdik..nááááááááádheraa *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: I Když.....
mňam mňam.... *1* *1* *1* *1* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: I Když.....
*14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: I Když.....
yummy yummy yummy yummy yummy yummy yummy..mmmmmmmmmmmmmm *1* *14* *14*
-
-
-
-
-
Re: I Když.....
:D joo ty jeho vlny *14* *14* *14*
-
-
napad....
holky co takhle udelat spolecny video o tom ze je pro nas proste STAR 1 ? co vy na to? udelali bysme to video dali na youtube a pak by sme mu to dali na facebook...!!?blbej napad? *1* *15* -
-
Re: napad....
máte jeho facebook jo? -
-
Re: Re: napad....
no jasne.... -
-
Re: Re: Re: napad....
ty máš jeho FB? -
-
Re: Re: Re: Re: napad....
tak mmnt...http://www.facebook.com/page s/Miroslav-Smajda-/148259871761 je tohle jeho facebook ne? *8* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: napad....
už to jede xP -
supeeer *15* -
tak di na google a dej do vyhledavace miro smajda facebook....a hned to provni...je tam napsano oficial facebook,,,, *7* *7* -
nejde
-
-
-
-
-
Re: napad....
neneenneeee dobrýýýýýýý....rozhodně..co koli co by viděl a my bysme dokázali že je pro nás ten nej... *3* *3* *3* -
-
Re: Re: napad....
jo?tak to sem rada *1* no...tak co proto udelame?poslete mi dvoje fotky?bo ja nwm... *1*
-
-